DEVO Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori


Vineri, 22 octombrie / București / ediția a 4-a

Eveniment internațional dedicat marilor dezvoltatori și investitori din industria construcțiilor, care promovează noile proiecte reprezentative office, retail, industrial logistice, mixte și publice, proiecte care construiesc comunități și dezvoltă orașe. Parte a seriei de evenimente România Construiește, DEVO urmărește evoluția marilor proiecte de construcții în 3 etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare.

Speakeri & Parteneri

Geanina Ungureanu

Senior Asset și Leasing Manager Retail IMMOFINANZ

Se ocupă de gestionarea și dezvoltarea celor două branduri de retail ale IMMOFINANZ – VIVO! pentru centrele comerciale și STOP SHOP pentru parcurile comerciale.

Andrei Corobea-Birceanu

Administrator and Project Director, One United Properties

A coordonat întreaga structura organizatorică pentru proiecte precum: One Mircea Eliade, One United Tower, One Verdi Parc, One Modrogan, Neo Floreasca Lake.

Lucian Azoiței

CEO Forty Management

Va aduce în prim plan proiectul mixed-use Central District Lagoon City care, pentru prima dată în estul Europei, va avea o lagună de peste 20.000 mp în mijlocul proiectului, exclusiv pentru locuitorii acestuia.

Bogdan Zaha​

Lead Architect Zaha Hadid Architects, Londra

A lucrat la numeroase proiecte internaționale, premiate din toate segmentele: rezidențial (Alai Residential complex din Mexic), mixed-use (Central Business District din Praga și Frankfurt), office (Tower C), public (noul aeroport din Beijing, terminalul Heathrow 6 din Londra).

Maximilian Zielinski

Partner, Foster + Partners

A condus numeroase proiecte internaționale, masterplanuri sustenabile, proiecte mixed-use la scară urbană și la nivel de clădire, campusuri educaționale, clădiri de birouri, spații rezidențiale, resorturi de lux, hoteluri și reședințe private. Cel mai mare proiect la care a lucrat este o dezvoltare mixed-use de peste 1 milion de metri pătrați din Santa Clara, California.

Iulia Frățilă

Arhitect Associate la FletcherPriest Architects, Londra

Are o experiență bogată în proiecte rezidentiale și mixed-use de mari dimensiuni: Waterbeach din Cambridgeshire (un oraș nou cu peste 6500 de locuințe, plus toate facilitățile nerezidențiale incluse), Charlton Riverside din Londra (1000 de locuințe, spații comerciale, birouri), Cherrywood din Dublin (2000 de locuințe, centru multifuncțional cu birouri, spații comune, culturale și pentru sport).

Alexandru Mihai

Managing Partner Nordis Group

Conduce grupul Nordis, care a adus pe piața din România un concept mixt unic, care îmbină rezidențialul cu ospitalitatea. Nordis Mamaia și Nordis Sinaia sunt două proiecte reprezentative ale dezvoltatorului, care vor pune la dispoziția beneficiarilor facilități precum spa, cinematograf, săli de conferință, magazine.

Marius Șchiopotă

Managing Partner HITCH & MOSHER

Coordonează numeroase proiecte din segmentul retail, care se află în construcție în zona de vest a țării, în special în Timișoara: Centrul Comercial Buziaș, Centrul Comercial Giroc, Shopping Park zona Prezan – Sudului, Timișoara.

Matius Ichim

ARHITECT & fondator MATIUS STUDIO

A fondat primul studio de arhitectură din România specializat exclusiv în sfera arhitecturii de retail. Există cel puţin 3 proiecte semnate de MATIUS Studio în fiecare mall sau galerie comercială din România, în fiecare municipiu sau oraș cu retail modern.

Radu Petre Năstase

ARHITECT, URBANIST ȘI FONDATOR ADEST ARCHITECTURE

A proiectat Nusco City, un  complex rezidențial aflat în construcție care va cuprinde 600 de apartamente și spații comerciale în valoare totală de 70 de milioane de euro. Alte proiecte importante la care a lucrat sunt: Bucharest Business Park, Ferdinand Office & Residential Building, Băneasa Shopping City.

Cristina Chelărescu

Arhitect și Co-fondator SANE ARCHITECTURE, Paris

Este implicată în proiecte mixte care au fost premiate în competiții internaționale: extensia Preston Bus Station din UK (sport, medical, youth center și retail), Muzeul Antichităților Submarine din Grecia (muzeu și cercetare), Eternicity (rezidențial și sport), Made in Digital din Franța (office, retail, spații de producție și seră).

Cristian Urcan

ARHITECT, CO-FONDATOR șI MANAGING PARTNER SQM ARCHITECTURE

A semnat o serie de proiecte mixte, office și rezidențiale în zona Transilvaniei, în principal în Cluj-Napoca, printre care North Plaza Cluj, Hexagon Bridge Cluj, Hermes Cluj-Napoca, Hattrick Office Sibiu, Arcadia Residence Cluj, MP – ABC, incubator de afaceri.

MAI MULT

​Proiecte

One Tower

📍 București, România

One Tower este unul dintre cele 4 turnuri din proiectul One Floreasca City. Clădirile sunt proiectate să funcționeze independent, dar cu o curte și acces comune.

Globalworth Campus

📍 București, România

Globalworth Campus va cuprinde trei turnuri de birouri principale care oferă 92.500 mp și 960 de locuri de parcare. Turnul 1 are 29.000 mp, Turnul 2 are 28.000 mp iar Turnul 3 are 35.500 mp.

Eli Park

📍 București, România

Eli Park se află la 20 de minute de București, având o suprafață de 50,000 metri pătrați. În plus, spațiul oferă acces rapid la cele mai circulate drumuri. Proiectul a fost dezvoltat de Element Industrial.

VALLEY

📍 Amsterdam, Olanda

Proiectul a fost creat cu scopul de a realiza o clădire multifuncțională, care a inclus un program mixt de birouri, reședințe și alte facilități, care acoperă o suprafață totală cuprinsă între 50.000 m2 și 75.000 m2.

MIN de Nantes

📍 Nantes, Franța

Proiectul a fost nominalizat în anul 2019 la Prize of the Equerre d’Argent din Franța la categoria „Activități” și la premiile MIPIM din categoria „Cea mai bună dezvoltare industrială și logistică” în 2020.

UP! BERLIN

📍 Berlin, Germania

UP! Berlin este un proiect care are ca scop transformarea vechiului centru comercial din Berlin într-o clădire de birouri cu utilizare mixtă. Cea mai mare provocare a fost proiectarea clădirii în așa fel încât să se bucure de cât mai multă lumină naturală.

LOAD MORE

Agenda

09:00 – 09:30

Welcoming Guests!!!
New York Exhibition Visit Halls: New York Foyer, 1st Floor Foyer, Beijing, Viena, MexicoCity, Seul, Monreal, Paris, Cairo

09:00 – 09:30

Official Opening
09:30 – 11:30
Plenary Session 1
European Hospitals New York Hall – 1st floor
09:30 – 11:30
Plenary Session 2

Asian Hospitals
MexicoCity – 1st floor

09:30 – 11:30
Plenary Session 3

Hospital’s Safety Culture Infection Prevention and Control
Paris – 2nd floor

09:30 – 11:30

Plenary Session 4

Hospital’s Control
Cairo – 1st floor

11:30 – 12:00

Exhibition Visit Halls: New York Foyer, 1st
Floor Foyer, Beijing, Viena, MexicoCity, Seul, Monreal, Paris, Cairo

12:00 – 14:00

Round Table

Xgroup Meeting Concept INNOVATION FOR DEVELOPMENT. Health Policies
MexicoCity, Seoul – 2nd floor

14:00 – 15:00

Networking Lunch. Exhibition Visit Halls: New York Foyer, 1st Floor Foyer, Beijing, Viena, MexicoCity, Seul, Monreal, Paris, Cairo

17:00 – 18:00

Business Networking. Exhibition Visit Halls: New York Foyer, 1st Floor Foyer, Beijing, Viena, MexicoCity, Seul, Monreal, Paris, Cairo

Testimoniale

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Raluca Munteanu

Business Development Manager IULIUS

Adrian Soare

Senior Manging Partner, CUMULUS

Cristovao Rocha

Development & Expansion Manager, Sonae Sierra Romania

Raluca Buzdugan

Architect, Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti

Apariții Media

Slider

Parteneri

Parteneri

Partener instituțional

parteneri media

Un proiect creat de

Co-organizator

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Real Estate

Newsletter

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim “health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers