DEVO Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori

Ediția 2019 a reunit împreună peste 300 de investitori, mari dezvoltatori, constructori, manageri de proiecte, arhitecți și 43 de speakeri din 15 țări.

Speakeri & Parteneri

Șerban Țigănaș

Președinte, Dico și Tigănaș

Chairman / Dr. Arh. Șerban Țigănaș este Secretar General al Uniunii Internaționale a Arhitecților și președinte al biroului de proiectare Dico și Țigănaș din Cluj-Napoca.

Marc Salemink

despre proiectul mixed-use Raffles City Hangzhou din China

Marc Salemink, Associate UNStudio, s-a alăturat biroului de arhitectură în 2007. Pentru Proiectul Hangzhou City Raffles, Marc a lucrat de la stadiul de design până la realizarea lui propriu-zisă.

Frances Gannon

despre proiectul mixed-use Arena Central din Birmingham, UK

Frances Gannon are o vechime de 15 ani la biroul de arhitectură Make, aceasta concentrandu-și activitatea în Birmingham, Marea Britanie. A lucrat la masterplan-ul Arena Central pe care Make îl dezvoltă din 2007.

Raluca Munteanu

Business Development Manager IULIUS, România

Partener / A contribuit, la îmbunătățirea activității de management al clădirilor United Business Center din Iaşi, componenta de birouri a ansamblului Palas, singura dezvoltare cu destinație mixtă din România, care însumează o suprafață de 70.000 mp de spații office. În plus, face parte din echipa de dezvoltare a proiectului Iulius Town Timişoara

Cosmin Pătroiu

CEO, TeraSteel, România

Professional Partner / TeraSteel este unul dintre cei mai importanți producători de panouri termoizolante și structuri zincate din Europa Centrală și de Est, cu unități de producție în România și Serbia.

Manal Rachdi

despre proiectul mixed-use Mille Arbres din Paris, câștigător MIPIM Awards 2019, la categoria Best Futura Projects

Arhitectul Manal Rachdi este fondatorul OXO Architects, din Franța. Manal și echipa sa s-au ocupat de arhitectura proiectului mixt Mille Arbres din Paris, care va fi finalizat în 2023, o investiție de aproximativ 550 de milioane de euro.

Emilian Grigore

Technical Support Manager, ROCKWOOL, România

Professional Partner / Emilian Grigore este un consultant cu experiență în domeniul construcțiilor, al eficienței energetice și sustenabilității. Acesta a studiat Ingineria Civilă și Managementul Construcțiilor dar și sustenabilitatea caselor de lemn.

Andrei Horhoianu

Head of Engineering & Operations Enel X

Professional Partner / Andrei Horhoianu cu o experiență de peste 8 ani în consultanță tehnică și management de proiect, dezvoltă și implementează împreună cu echipa sa, soluții inovatoare pentru creșterea eficienței energetice, dedicate clienților industriali și comerciali.

Simon Whittle

despre proiectul mixed-use Golden City din Sankt Petersburg, Rusia

Simon Whittle ocupă funcția de Senior Architect & Urban Designer în cadrul biroului de arhitectură KCAP din Rotterdam. În prezent, coordonează proiectarea mai multor dezvoltări mixed-use, de largi dimensiuni, în Europa și Rusia.

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Master Partner / George Stamate este absolvent al Facultăţii de Mecanică (Politehnica) din cadrul Universităţii din Galaţi. Având o experienţă de peste 25 de ani în vânzări, acesta a intrat în echipa Arabesque în anul 2013.

Hin Sim

despre proiectul mixed-use Bispevika din Oslo, Norvegia

Hin Sim, Chartered Architect & Director în cadrul Leonard Design Architects, are o experiență de peste 25 de ani în proiectarea și livrarea unora dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare din UK și internațional.

Tomaž Škrlec

Director Regional de Vânzări pentru South East Europe Trimo Group, Slovenia

Professional Partner / Tomaž Škrlec este responsabil de vânzări în regiunea de Est a Europei din anul 2013. Are mulți ani de experiență în sectorul comercial, de-a lungul timpului lucrând ca director comercial în Trimo Inženjering, Serbia și ca director la Trimo Macedonia.

Cozet Șerban

despre noile spații de lucru ING România – Expo Business Park

Cozet Șerban – Agile Coach, PCC, în cadrul ING România, are peste 19 ani de experiență, dintre care 10 ani în industria bancară cu focus pe Agile Transformation & Coaching, privat banking, retail banking, management de proiect și vânzări.

Radu Moșteanu

Consultant tehnic, Knauf Insulation

Professional Partner / Cu o experiență de peste 30 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii internaționale din industria izolațiilor. Producător al unei game largi de materiale izolante, compania se poziționează strategic și oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații.

Adrian Purcarea

despre noile spații de lucru Microsoft România – Skanska Campus 6

Adrian Purcarea – Director EMEA Support Engineering & Romania Site Lead în cadrul Microsoft, lucrează împreună cu echipa sa de experți în determinarea satisfacției clienților și sporirea adoptării soluțiilor Microsoft.

Henri Dejans

International Business Developer, SOLIDOR, Belgia

Partner / Henri este responsabil de vânzarea și dezvoltarea de noi produse și soluții pentru sectorul construcțiilor, în special pentru terase. SOLIDOR a fost primul producător de piedestal reglabil pentru terase în anul 1978.

Mihai Anița

despre noile spații de lucru PwC România – Ana Tower

Mihai Anița, lider al echipei integrate de servicii pentru antreprenori și afaceri de familie, PwC România, lucrează în companie de 20 de ani și a obținut o experiență semnificativă în timpul proiectelor de audit financiar și revizuire a situațiilor financiare.

Manias Nikolaos

International Projects Unit Manager, Alumil Group

Professional Partner / Departamentul Proiecte Internaționale, condus de către Nikolaos, este implicat în proiecte din întreaga lume prin furnizarea integrală și holistică la fiecare etapă – Concept, Ofertare și Implementare – cu soluții personalizate care pot fi adaptate și integrate.

Anda Manu

Managing Partner, AMA Design

AMA Design, o companie fondată de arh. Anda Manu, în urmă cu 19 ani, este singurul birou de arhitectură din România specializat în design de birouri. Portofoliul companiei include peste 70 de clienți.

Marius Olteanu

Specification Team Leader, Etex Building Performance

Partner / Marius Olteanu, coordonează departamentul tehnic de specificaţii din cadrul companiei Etex Building Performance, fiind de profesie inginer constructor și având o experienţă predominantă în domeniul proiectării sistemelor de anvelope exterioare.

Adrian Cristescu

Președinte și Arhitect Principal la West Group Architecture

Biroul de arhitectură West Group Architecture a fost fondat în anul 1996, de către arh. Adrian Cristescu, arhitect cu peste 30 de ani de experiență în domeniu, fiind orientați spre implicarea tehnologiei moderne în procesul de proiectare și construcție

Korkut Özgenler

despre proiectul Vadistanbul Shopping Center din Turcia

Cu peste 20 de ani experiență în domeniul arhitecturii și designului, arh. Korkut Özgenler – CEO / Founding Partner, Arhitect și Urban Designer în cadrul 3XKO, a lucrat la o varietate de tipologii de proiecte din întreaga lume în fiecare etapă a procesului de proiectare și dezvoltare a proiectului.

Grabowski Jarosław

QuadCore Product Manager, Kingspan, Polonia

Partner / Este inginer civil cu experiență de peste 16 ani în domeniul materialelor de construcții moderne. A lucrat pentru KINGSPAN timp de 7 ani în diferite poziții, iar în prezent este responsabil pentru dezvoltarea QuadCore în cadrul diviziei de panouri din CEER.

Bogdan Voica

Asset Director, Ana Tower Offices, Romania

În prezent lucrează pentru Ana Tower Office, proiect din sectorul office, făcând parte din portofoliul Ana Hotels, cu o suprafață închiriabilă de 33.000 mp, fiind una dintre cele mai înalte clădiri din România. Ana Tower Office este un proiect pre-certificat LEED, fiind prevazut să obțină certificare LEED Platinum.

Charlotte Griffioen

despre proiectul Mall of Netherlands

Premiile importante obținute de agenție, includ BNA Building of the year, CTBUH Best Tall Building Award, FIABCI Prix d’Excellence, Golden Phoenix, Dutch Design Awards, Mipim Awards, American Architecture Prize și Chicago Athenaeum International Architecture Award.

Ingolf Planer

despre noua fabrică de componente de aluminiu construită la Medieşu Aurit, Satu Mare

Ingolf Planer este Președinte & CEO al Grupului Alu Menziken, companie internațională ce are ca obiect de activitate prelucrarea aluminiului la cel mai înalt nivel, realizând componente din aluminiu în special pentru industria auto și aeronautică.

Bojan Petkovic

Country Manager, SEE, PlanRadar, Austria

Partener / Pe lângă cunoștințelor de ingineriei în industria construcțiilor, Bojan Petkovic deține și un MBA la WU Viena, axat pe antreprenoriat și inovare. Înainte de a se alătura la PlanRadar, el a fost persoana responsabilă în cadrul companiei de supraveghere a proiectării și construcțiilor în Croația și regiunea SEE.

Mihai Zaharia

Director of Investments and Capital Markets, Globalworth

Are o experiență de 15 ani în sectorul bancar, perioadă în care a deținut o serie de poziții importante în diferite companii. Înainte de a se alătura echipei Globalworth, a fost Head of Project Finance Department, Divizia Corporate Banking, în cadrul OTP Bank România timp de 9 ani.

Adrian Pandrescu

Manager Coordonator al Departamentul Tehnic, Knauf Gips, România

Adrian Pandrescu face parte din echipa Knauf Gips din anul 2007, iar în această perioadă a deținut o serie de poziții în cadrul companiei, fiind în prezent Managerul Coordonator al Departamentul Tehnic pentru filiala din România.

Sînziana Pardhan

Director General, P3 Logistic Parks, România

Conduce o echipă de 12 persoane și coordonează activitatea celui mai mare parc logistic din București, cu peste 380.000 m2 în 14 depozite și teren care permite dezvoltarea a 100.000 m2 de noi spații.

Cemil Celiker

Head of Sales International, Admonter Holzindustrie

Partener / Este responsabil de crearea unei rețele de arhitecți și designeri de interior, proiecte și parteneriate internaționale, promovând concepte personalizate și oferind soluții pentru interioare de lemn.

Ann Marie Aguilar

Director de Operațiuni pentru Europa, International WELL Building Institute, UK

Ann Marie Aguilar s-a alăturat echipei IWBI în 2016, supraveghind astăzi activitățile zilnice ale IWBI Europe. De asemenea, Ann Marie susține echipa de dezvoltare a afacerilor și cea tehnică, fiind primul punct de contact pentru clienți și pentru echipe de design.

Tamara Dogariu

Associate Colliers Romania, Arhitect, WELL AP, LEED AP BD+C

Tamara Dogariu are o experiență de peste cincisprezece ani în calitate de arhitect și urbanist. Recent, s-a alăturat departamentului Colliers ‘Services Management Services, ca parte a echipei de consultanță pentru clădiri verzi (LEED) și pentru sănătate și bunăstare în mediul construit (WELL).

Dorin Beu

Președinte al Romania Green Building Council

Dr. Dorin Beu conduce RoGBC, asociație ce urmărește să creeze un model de dezvoltare exemplar pentru regiune, asigurându-se că mediul construit nu va pune în pericol generațiile viitoare, ci va fi o sursă de siguranță, sănătate, confort, inovare și oportunități economice.

Andreea Strugaru

Managing Partner, KADRA

Partener / Andreea Strugaru și-a dorit ca tehnologiile de acces avansate pe care le-a descoperit în Occident să fie accesibile și în țara noastră, astfel încât, împreună cu partenerii săi, a dezvoltat o afacere în acest domeniu.

Florin Popa

Managing Partner, Vitalis Consulting, România

Florin Popa este fondatorul companiei Vitalis Consulting. Având o experiență de 15 ani în construcții și real estate, este unul dintre cei mai experimentați consultanți în domeniul construcțiilor din România.

Antoniu Drăgănescu

Manager Civil Engineering Business Unit, Bureau Veritas Romania

 Antoniu Drăgănescu îmbină studiile de inginerie civilă și MBA cu peste 17 ani de experiență locală și internațională în managementul proiectelor, supravegherea lucrărilor, consultanță contractuală și asistență tehnică pentru organizații mari, clienți din domeniul public și privat.

Cezar Florea

Head of Project & Development Services, JLL România

Cezar Florea a pus bazele și a dezvoltat departamentul de Project & Development a JLL România, la începutul anului 2009. Principalul său rol a fost să stabilească strategia de dezvoltare și de creștere a acestei linii de business în România.

Victor Croitoru

Country Manager România, Sentient Consultants

Victor Croitoru ocupă poziția de Senior PM/CM & Country Manager în cadrul companiei Sentient Consultants, din anul 2016. Compania are trei activități principale: Project & Cost Management, Lending Supervision și Technical Due Diligence.

Fraser Muir Reid

Business Development Lead, BREEAM, BRE, UK

Fraser are o experiență vastă în domeniul ingineriei durabile și al mediului construit, pe care o folosește pentru a dezvolta oportunități inovative pentru Grupul BRE și pentru toți utilizatorii schemei BREEAM (fiind una dintre cele mai utilizate metode pentru evaluarea performanței de mediu a clădirilor).

Kay Killmann

Managing Director, GBCI Europe, Germania

Kay Killmann ocupă funcția de Managing Director al GBCI Europe, cea mai importantă organizație de certificare și creditare a sustenabilității, din regiune. Kay are o experiență internațională de două decenii în calitate de consultant, arhitect și lider nonprofit.

Michael Labugger

Auditor pentru certificarea DGNB System, Austria

Michael Labugger este inginer consultant și co-fondator al biroului RM Engineering, membru fondator al Austrian Sustainable Building Council – ÖGNI. RM Engineering se axează pe planificarea, construcția și managementul durabil.

Cosmin Cotora

Director Dezvoltare Cerway / Certificare HQE, Franța

Cosmin Cotora ocupă funcția de Director de Dezvoltare în cadrul Cerway, organism de certificare și operator al certificării HQE (High Environmental Quality), în afara Franței. HQE este o certificare pentru construcții sustenabile de origine franceză, prezenta în 25 de țări.

MAI MULTE

Proiecte

MILLE ARBRES

📍 Paris, Franța

Mille Arbres este un ecosistem natural locuit, unde apartamentele, birourile, hotelul și grădinița sunt înconjurate de natură. Proiectul de utilizare mixtă va fi finalizat în 2023 și reprezintă o investiție de aproximativ 550 de milioane de euro.

IULIUS TOWN

📍 TIMIșOARA, ROMâNIA

Iulius Town Timișoara este cea mai mare investiție imobiliară din regiune, în valoare de peste 220 de milioane de euro, realizată de IULIUS și Atterbury Europe. Acesta este primul proiect de utilizare mixtă din vestul țării și cel mai important proiect imobiliar care va fi inaugurat anul acesta pe piața românească.

BINARIUM

📍 CLUJ-NAPOCA, ROMâNIA

Clădirea de birouri BINARIUM, din Cluj-Napoca a fost proiectată de biroul Dico și Țigănaș. BINARIUM este prima clădire din România care a obținut cel mai înalt punctaj, conform criteriilor BREEAM, standard internațional de certificare a clădirilor verzi.

RAFFLES CITY HANGZHOU

📍 Hangzhou, China

Raffles City Hangzhou este un centru urban durabil ce îmbină spații office, rezidențial și de agrement, situat în Hangzhou. Proiectul oferă un mix bogat de funcții 24/7, ocupând aproape 400.000 mp în două turnuri simplificate așezate deasupra unui podium și a unei piețe amenajate.

MALL OF NETHERLANDS

📍 LEIDSCHENDAM, olanda

Proiectul de retail dezvoltat de Unibail Rodamco Westfield, în Leidschendam, Olanda a fost proiectat de către MVSA Architects. Noul centru comercial acoperă peste 200.000 mp și va fi finalizat în anul 2020. Conceptul proiectului se bazează pe crearea unei identități printr-un design unitar.

ARENA CENTRAL

📍 BIRMINGHAM, Marea britanie

Arena Central este un proiect mixed-use de 500 milioane de lire sterline, construit pe o suprafață de 9,2 hectare în centrul orașului Birmingham. Noua piață publică – Bank Court – reprezintă centrul schemei, completată de Centenary Square – piața civică și culturală mult mai mare, localizată la nord. 

CONSTANTA BUSINESS PARK

📍 Constanta, România

Globalworth dezvoltă un nou hub, de data aceasta la Constanța, în localitatea Lazu. Anvergura e dată de cele 100 de hectare de teren disponibile, cei peste 550 de mii mp GLA de viitoare proprietăți logistice și industriale, alături de spații extinse de birouri, un hotel și zone de retail și servicii.

SKANSKA CAMPUS 6

📍 bucurești, ROMâNIA

Campus 6 este noul complex de birouri dezvoltat de Skanska, în România, în zona de centru-vest a Bucureștiului, în imediata apropiere a Universității Politehnice. Complexul este conceput ca un hub social, în care chiriașii, angajații și partenerii se pot întâlni, lucra și relaxa.

RENAULT BUCHAREST CONNECTED

📍 ROMâNIA

Sediul unic Renault Bucharest Connected este situat aproape de mijloacele de transport (metrou, autobuz), dar şi de celelalte entităţi ale Grupului Renault România: Centrul Tehnic Titu şi uzinele de la Mioveni, ceea facilitează deplasările angajaţilor la şi de la locul de muncă.

BISPEVIKA

📍 OSLO, norvegia

Proiectul mixed-use Bispevika, care urmează să fie finalizat în proporție de 50% până în 2021, este un nou cartier de 1.786.800 de metri pătrați, aflat în interiorul orașului, pe malul apei istorice din Oslo. Schema va cuprinde 2,8 km de promenadă pe malul apei, 5.000 de apartamente și 20.000 de locuri de lucru.

ALU MENZIKEN FACTORY

📍 SATU MARE, ROMâNIA

Fabrica Alu Menziken din Medieșu Aurit, județul Satu Mare, inaugurată la finalul anului 2018, își concentrează întreaga forță de muncă pe prelucrarea aluminiului la cel mai înalt nivel. Produsele realizate sunt extrem de complexe din punct de vedere tehnologic, punând accentul pe procesul de reciclare al aluminiului.

VADISTANBUL SHOPPING CENTER

📍 turcia

Vadistanbul Shopping Center a fost construit într-o fostă zonă industrială și are unul din cele mai mari acoperișuri de tip ”free form structure” din Turcia. Mall-ul are trei etaje, 250 de magazine, Food Court și o terasă cu vedere spre pădure. Acesta se întinde pe o suprafață de 100.000 de metri pătrați. 

ANA TOWER

📍 bucurești, ROMâNIA

Ana Tower Office deține o suprafață închiriabilă de 33.000 mp. de spații de birouri, fiind împărțite pe 25 de etaje, fiind una dintre cele mai înalte clădiri din România. Proiectul va avea două parcări, dintre care una subterană, pe 3 niveluri.

GOLDEN CITY

📍 SAINT PETERSBURG, rusia

Proiectul mixed-use, Golden City, de pe Insula Vasilievsky din Sankt Petersburg este proiectat de KCAP + ORANGE Architects. Având un plan urban și un sit de 15 hectare, Golden City va deveni o parte nouă a orașului, cu un mix divers de funcții urbane care facilitează și interconectează zonele înconjurătoare.

BUSINESS GARDEN BUCHAREST

📍 România

Business Garden Bucharest este un complex compus din trei clădiri înconjurate de o grădină, cu o configurație eficientă a spațiilor de birouri, fiind construit în conformitate cu certificarea LEED. Proiectul cuprinde o suprafață închiriabilă de 41.000 m² de birouri clasa A și spații comerciale.

OLYMPIC HOUSE

📍 LAUSANNE, Elveția

Olympic House, noul sediul al Comitetului Olimpic Internațional (IOC) este una dintre cele mai sustenabile construcții din lume, câștigând de asemenea, certificarea LEED Platinum. Proiectul include criterii riguroase în ceea ce privește eficiența energetică și a apei, optimizând în același timp sănătatea și bunăstarea utilizatorilor săi.

CHAPELLE INTERNATIONAL

📍 PARIS, franța

Chapelle International este un proiect din Franța care combină multimodalitatea, inovația și dezvoltarea durabilă. Sogaris inovează și dezvoltă un proiect multifuncțional de 45.000 mp în districtul 18 al Parisului.

THE LIGHT ONE

📍 bucurești, ROMâNIA

The Light One este prima clădire de birouri de clasă A din cadrul proiectului mixt – The Light, oferind o suprafață închiriabilă de 21,653 mp și o înălțime de 11 etaje. The Light One este un “far” al inovației, care leagă comunitatea academică cu cele mai active companii din domeniul cercetării, designului, IT. 

AIRPORT CITY VIENNA

📍 AUSTRIA

Proiectul Airport City Vienna realizat în împrejurimea Aeroportului Internațional din Viena, localizat în Schwechat reprezintă un pas important pentru viitorul dezvoltării construcțiilor sustenabile și este primul parc industrial din Austria care a primit o certificare GOLD din partea DGNB pentru sustenabilitatea construcției.

THE MARK

📍 bucurești, ROMâNIA

Proiectul de clădiri de birouri, The Mark, este dezvoltat de S Immo în București, în apropiere de Piața Victoriei. Acesta reprezintă o investiție de aproximativ 60 de milioane de euro, având o suprafață de 25.500 de metri pătrați și 15 etaje.

FINASTRA WORKING SPACES

📍 BUCHAREST, ROMANIA

Biroul Finastra din București se desfășoară pe 3 din cele 17 etaje ale clădirii, fiind alcătuit din 800 de spații de lucru, 53 de săli de meeting, 6 zone amenajate pentru pauzele de masă, o sală de fitness și mai multe zone de relaxare. De asemenea, spațiile de lucru includ unele dintre cele mai moderne tehnologii.

DENTISTRY SCHOOL

📍 RAMALLAH, PALESTINa

The Dentistry School for Graduate Studies face parte dintr-un campus universitar mai mare din orașul Ramallah din Palestina. Arhitectul a creat un design modern de înaltă calitate care satisface viziunea Universității Arabo-Americane și cerințele sale tehnice și academice. Centrul găzduiește 64 de clinici cu intrări dedicate studenților, personalului academic și pacienților.

P3 BUCHAREST A1

📍 ROMaNIA

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a început construcția unui complex multifuncțional în parcul P3 Bucharest de pe A1, o premieră pe piața de logistică din România. Prima fază a proiectului multifuncțional va cuprinde un hostel cu o capacitate de 212 persoane, o cantină de 200 locuri, un supermarket și o cafenea.

MAI MULTE

Testimoniale

Adrian Soare

Senior Manging Partner, CUMULUS

Cristovao Rocha

Development & Expansion Manager, Sonae Sierra Romania

Raluca Buzdugan

Architect, Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti

Marius Moga

Deputy Sales & Marketing Director, ZACARIA

Ramona Lasc

Sales Manager, Tagor Properties

Eva Bunea

PR Specialist, Octagon Contracting & Engineering

Apariții Media

Slider

Parteneri

Master Partner

Professional partners

parteneri

susținători și expozanți

un proiect creat de

120x120_0003_logo-site_boro

Co-organizator

BORO Newsletter

Daca sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Real Estate

Eva Bunea

PR Specialist, Octagon Contracting & Engineering

Invitat DEVO

”Mulțumim DEVO pentru ocazia de a reuni, odată cu forumul organizat, o parte din cei mai importanți jucători de pe piața constructorilor și de a crea un cadru de manifestare și expunere a celor mai importante aspecte, cu scopul de a găsi soluții reale și viabile problemelor actuale. Chiar dacă traversăm o perioadă delicată, iar piața construcțiilor din 2018 se află într-un moment dificil, potențial există și multe dintre acestea se pot rezolva, dar acest lucru necesită implicarea tuturor factorilor de decizie, motiv pentru care importanța proiectelor în construcții este vitală, la fel și susținerea acestora. Tot în 2018, Octagon continuă, de 13 ani, prin muncă, implicare, valoare adăugată și flexibilitate să-și întărească poziția pe piață atât de Antreprenor General, cât și de Contractor specializat și să ofere soluții fezabile și reale proiectelor, care devin emblematice pentru oraș și vor trebui să reziste testului timpului.”

Adrian Soare

Senior Manging Partner, CUMULUS

Invitat DEVO

„Credem că arhitectura de calitate provoacă societatea și pe fiecare dintre noi la evoluție și construiește mentalități noi. Am construit CUMULUS pentru a susține cu profesionalism și responsabilitate acele investiții majore ce formează o veritabilă infrastructură a prosperității. Suntem prezenți la DEVO pentru un schimb deschis de idei și strategii cu cei care contribuie direct și semnificativ la dezvoltarea comunităților.”

Cristovao Rocha

Development & Expansion Manager, Sonae Sierra România

Invitat DEVO

„Fiind o companie internațională care oferă servicii pentru proprietăți imobiliare și retail, dedicată satisfacerii nevoilor investitorilor, suntem capabili să răspundem nevoilor clienților noștri și să adăugăm valoare în afacerea lor prin furnizarea de soluții și servicii de la A la Z, în domeniul gestionării și dezvoltării proprietăților și investițiilor. Dezvoltăm, gestionăm și investim în active de retail durabile și oferim servicii de investiții, arhitectură și inginerie, dar și servicii de administrare a proprietăților pentru clienți din diverse regiuni, precum Europa, America de Sud, Africa de Nord și Asia, creând o valoare comună pentru afacerea și societatea noastră.

DEVO Large Developers International Forum reprezintă pentru Sonae Sierra o oportunitate importantă de a interacționa cu partenerii și clienții, de a împărtăși experiențe și de a fi un jucător activ pentru îmbunătățirea continuă a sectorului. Este convingerea noastră că fiecare dezvoltare dintr-un oraș sau regiune trebuie să aducă valoare adăugată prin inovație, sustenabilitate și antreprenoriat. Noile dezvoltări vor integra tehnologia Smart Cities în care oficialii orașului interacționează direct, atât cu infrastructura comunității, cât și cu orașul. Sonae Sierra se angajează să joace un rol important în evoluția orașelor și regiunilor noastre, contribuind prin know-how și bune practici pentru a atinge acest obiectiv. „

Raluca Buzdugan

Arhitect, Vlad Simionescu & Asociatii Arhitecti

Invitat DEVO

”Participarea la acest forum este o bună oportunitate de a discuta cu cei care sunt motorul dezvoltării orașelor. Doar printr-o bună cooperare și înțelegere între dezvoltator, arhitect, project manager și constructor putem în final clădi comunități viabile, eficiente, frumoase. Prezentarea celor mai de succes proiecte în fiecare domeniu și întâlnirea cu profesioniști cheie din fiecare domeniu ajută la construirea unei strategii corecte de dezvoltare. Ca arhitect, este critic să înțeleg ce își dorește comunitatea și cum putem construi aceste lucruri eficient. Este de datoria noastră să facem orașele în care construim mai bune, iar lucrul acesta se face în echipă.”

Marius Moga

Deputy Sales & Marketing Director, ZACARIA

Invitat DEVO

„Atât infrastructura, cât și proiectele din domeniul construcțiilor au o importanță capitală în dezvoltarea naturală și sănătoasă a unei regiuni. În contextul actual al unor deficiențe evidente în domeniul forței de muncă, este necesar ca dezvoltatorii să inoveze și să propună noi proiecte care pe de o parte să satisfacă cerințele și nevoile clienților, iar pe de altă parte să fie atractive pentru angajații acestora, oferind atât valori tangibile, cât și experiențe unice. Compania Zacaria a construit, încă de la început, proiecte care să susțină antreprenorii în demersul lor de a-și desăvârși ideile și planurile și care să aibă totodată, un impact pozitiv asupra peisajelor urbane în care au fost integrate, uneori chiar redând importanța unor zone subdezvoltate. Stă în responsabilitatea noastră să dezvoltăm proiecte care influențează nu numai prezentul, ci mai ales viitorul comunităților în care activăm.”

Ramona Lasc

Sales Manager, Tagor Properties

Invitat DEVO

„România are avantajul de a avea acces la cea mai mare piață a lumii, prin urmare multe fonduri de investiții străine și locale ni s-au alăturat în ultimii ani. Importanța dezvoltării oricărui tip de proiect imobiliar, rezidențial, office, retail sau industrial, toate contribuie la dezvoltarea unui oraș prin oferirea și crearea de noi comunități, noi locuri de muncă, o creștere economică continuă, o înaltă calitate a vieții, permițând oamenilor să trăiască și să lucreze într-un mediu sigur, modern și plăcut.

Pentru a facilita procesul, autoritățile locale trebuie să se alinieze la standardele europene prin crearea unei largi infrastructuri locale, alături de intervențiile de capital uman, toate conducând la o creștere urbană. Aceasta este de fapt esența dezvoltării, concentrarea în câteva centre de creștere și difuzarea creșterii în zonele înconjurătoare, până când fiecare zonă a țării este atinsă în mod corespunzător. „

Vreau să devin Partener

Vreau să particip

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers