Proiectele Noastre

PROIECTE SPECIALE

Proiect de comunicare selectat de către Administrația Prezidențială în programul oficial “România la Centenar”. Conceptul abordează cele două spații prin care toți trecem la un moment dat, spații care ne influențează viața: școala și spitalul.

Educație

Proiect de comunicare interprofesională unic în România, prima întâlnire a profesiilor din educație cu profesiile construirii spațiului, care abordează printr-un concept inedit calitatea actului și a spațiului educațional.

Sănătate

Convenția Română a Spitalelor este un amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică din activitatea clinică și de management medical.

Eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care promovează cei mai buni medici, profesioniști și manageri din sănătate.

Forum internațional dedicat rolului vital al comunicării în sănătate. Un proiect inedit care își propune să analizeze comunicarea pe teme medicale în contextul provocărilor generate de pandemie și să prezinte exemple de bună practică și modele de succes.

Proiect dedicat construcțiilor din sănătate, arhitecturii medicale și calității spațiului medical, fiind prima întâlnire din România a medicilor și a profesiilor construirii spațiului.

Un concept despre încredere: încrederea medicilor în propria profesie și încrederea pacienților în medicii lor, concept creat pentru Colegiul Medicilor din România, cu peste 50000 de membri.

Proiect distins cu Premiul de Excelență Romanian PR Award 2018 la Categoria Evenimente. În cadrul proiectului nostru, Ministrul Sănătății din România a semnat în premieră carta Organizației Mondiale a Sănătății pentru prevenirea și controlul infecțiilor.

Eveniment internațional organizat la Palatul CEC și dedicat provocărilor recente și perspectivelor sistemelor medicale central și est-europene, cu reprezentanți ai ministerelor sănătății din regiune.

Pentru prima oară în cei 50 de ani de existență a UEMO – Uniunea Europeană a Medicilor din Familie, întâlnirea anuală a organizației a avut loc în România, la București și apoi la Cluj- Napoca, cu invitați din 25 de țări.

SpațiulMedical.ro – platformă de comunicare, comunitate profesională și de business, creată de BORO Communication și dedicată profesioniștilor din sănătate.

Evenimente regionale care abordează rolul vital al spitalului în comunitate – rol amplificat de pandemie -, impactul economic și social al investițiilor în sănătate, programele de sănătate pentru comunitate, parteneriatul local și regional pentru sănătate.

Evenimentul va reuni decidenți și lideri de opinie din sănătate din 26 de județe, manageri de spitale, coordonatori ai specialităților medicale, finanțatori publici și investitori privați, companii cu soluții pentru sănătate.

 

Eveniment european itinerant dedicat spitalelor. Prima ediție a avut loc la Bruxelles în noiembrie 2023, iar a doua ediție va fi organizată la Amsterdam în 2024.

Agricultură

Primul eveniment internațional din România dedicat marilor fermieri (+1000 ha). Forumul promovează bunele practici și modele de succes din agricultura românească și internațional

Eveniment de business networking care apreciază inovația și excelența marilor fermieri români, promovând cele mai bune exemple din toate domeniile agricole.

Eveniment internațional dedicat marilor procesatori din agricultură, parte a seriei de proiecte de comunicare Romanian Agriculture și care completează forumul marilor fermieri RALF, aflat la a șasea ediție.

RomanianAgriculture.ro – platformă de comunicare, comunitate profesională și de business, creată de BORO Communication și dedicată fermierilor, antreprenorilor și investitorilor din agricultură.

Fermierii noștri se află în continuare în linia întâi, cu o contribuție vitală la dezvoltarea economică a României. Evenimentele regionale vor avea loc la Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Real Estate

Proiect internațional de comunicare dedicat marilor dezvoltatori din domeniile office, retail, industrial-logistic și mixt, care urmărește marile proiecte de construcții în cele 3 etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare.

Forum internațional despre calitatea spațiilor în care locuim, dedicat conceptelor și dezvoltărilor rezidențiale reprezentative, arhitecturii și designului interior.

Serie națională de evenimente dedicată celor care construiesc în regiunile României.

RomâniaConstruiește.ro – platformă de comunicare, comunitate profesională și de business creată de BORO Communication și dedicată celor care continuă să construiască în România.

Ospitalitate

Concept dedicat reputației din industria ospitalității. Forumul promovează bunele practici, investițiile reprezentative și poveștile de succes ale hotelurilor și restaurantelor din întreaga lume.

Proiecte Speciale

Xgroup Meetings – agricultură, construcții, sănătate
La nivelul Xgrupului se testează strategii, abordări profesionale și de business, se primesc recomandări și pot fi prezentate exemple de bună practică, soluții și tehnologii.
 

Eveniment dedicat echipelor medicale care au operat în ultimii ani la București, Iași și Cluj peste 700 de copii cu malformație cardiacă, în cadrul programului de cardiologie și cardiochirurgie pediatrică, program realizat în parteneriat cu San Donato Hospital Group din Italia.

Campanii de Comunicare

O campanie de comunicare a Convenției Române a Spitalelor ROHO, care promovează medicii reprezentativi ai Spațiului Medical românesc și reușitele lor.

Seria de evenimente “România Construiește” este dedicată celor care continuă să construiască în România și promovează noile proiecte de construcții din categoriile rezidențial, hoteluri, spitale, office, retail, industrial-logistic, mixed use și infrastructură.

O campanie de comunicare Building Home Bucharest International Forum, dedicată calității spațiului locuit.

Țările din întreaga lume conștientizează în acest an, poate mai mult decât oricând, importanța fermierilor locali și rolul lor vital din linia întâi a economiilor naționale, dar și din lanțul internațional de aprovizionare cu alimente sigure și de calitate.

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers