Termene si conditii

Bun venit pe website-ul https://www.borocommunication.ro (”Website-ul”). Va aducem la cunostinta ca, inainte de utilizarea Website-ului, este necesar sa parcurgeti sectiunea “Termene si Conditii”. Aceasta sectiune defineste conditiile in care dumneavoastra puteti accesa si utiliza Website-ul.

Website-ul este dedicat evenimentelor organizate de catre BORO PR & COMMUNICATION SRL cu sprijinul si colaborarea partenerilor sai.

Website-ul este proprietatea societatii BORO PR & COMMUNICATION SRL (”Societatea”) cu sediul in Centrul de Afaceri Solomon’s, Strada Sfantul Lazar, nr. 37, Iași, Romania, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. [J22/890/2015], Cod Unic de Inregistrare Fiscala [34527790].

Utilizatorul Website-ului (”Utilizatorul”) este obligat sa ia cunostinta si sa accepte Termenele si Conditiile, precum si celelalte politici relevante pentru Website, bifand casuta  „Sunt de acord cu termenele si conditiile de utilizare a Website-ului“. Prin bifarea casutei „Sunt de acord cu termenele si conditiile de utilizare a Website-ului“, va asumati ca ati citit, inteles si agreat sa respectati obligatiile ce va incumba in temeiul termenelor de utilizare ale Website-ului. Daca nu sunteti de acord cu termenele de utilizare a Website-ului, nu accesati si nu utilizati Website-ul.

Modificari ulterioare ale Website-ului si ale Termenelor si Conditiilor

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand, in mod unilateral aceste Termene si Conditii, dumneavoastra avand obligatia de a reciti aceste Termene si Conditii cu ocazia fiecarei utilizarii a Website-ului.

Utilizarea Website-ului ulterior modificarii Termenelor si Conditiilor reprezinta acceptarea, de catre dumneavoastra, a noilor Termene si Conditii.

Societatea isi rezerva dreptul de a intrerupe unilateral accesul la Website-ului (integral sau partial), in orice moment, cu notificarea imediata a utilizatorilor, prin mesaj afisat pe Website la momentul accesarii.

Societatea nu pot fi tinuta raspunzatoare fata de Utilizator si/sau fata de terte persoane pentru lipsa de functionalitate sau pentru functionarea neconforma a Website-ului.

Utilizarea Website-ului

Prin intermediul Website-ului veti putea afla informatii cu privire la Evenimentele BORO PR & COMMUNICATION incluzand data si locatia in care vor avea loc Evenimentele, modalitatea de inregistrare in vederea participarii, subiectele principale asupra carora se vor concentra prezentarile si discutiile din cadrul Evenimentelor precum si cu privire la Parteneri si prezentatorii care vor participa la Evenimente.

Inregistrarea la Evenimente se va putea realiza si prin intermediul Website-ului, prin completarea formularului online de inscriere pus la dispozitie de catre organizator in urma solicitarii acestuia prin completarea formularului ”Vreau sa particip” sau ”Vreau sa devin partener”. Informatiile privind cuantumul taxei de participare precum si modalitatea de plata si returnare a taxei pot fi consultate in cadrul formularului de inscriere online.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca Website-ul este dedicat Evenimentelor organizate de BORO PR & COMMUNICATION SRL.

Continutul dreptului de a utiliza Website-ul

Societatea va ofera o licenta limitata, neexclusiva, revocabila pentru a vedea, distribui, printa sau descarca orice continut, asa cum acesta este definit mai jos, de pe Website-ul Societatii, pentru uzul dumneavoastra personal.

Nu va este acordat dreptul sa licentiati, republicati, distribuiti, copiati, cesionati, sublicentiati, transferati, vindeti, creati opere derivate sau orice alta utilizare non-personala a oricarui Continut al Website-ului Societatii. Prin Continut trebuie sa se inteleaga toate textele, formatarile (inclusiv, dar fara a se limita la selectarea, coordonarea si aranjarea materialelor pe Website-ul Societatii) si imaginile, graficele, animatiile, instrumentele, widget-urile, aplicatiile, reclamele, clipurile video, muzica, sunetele, articolele, copiile, materialele creative, fotografiile, marcile, marcile de serviciu, denumirile comerciale si logo-urile, precum si alte materiale si informatii de pe acest Website.

Nicio parte a Continutului nu poate fi reprodusa in nicio forma sau incorporata in orice sistem electronic sau mecanic de gasire a informatiilor, altfel decat in scopul folosirii personale.

Societatea va acorda o licenta limitata, neexclusiva, revocabila pentru a distribui, printa, descarca si incorpora in cadrul altor website-uri continutul disponibil pe site-ul https://www.borocommunication.ro constand in bannerele puse la dispozitie in legatura cu Evenimentul, exclusiv in scopul sustinerii si promovarii evenimentului in cadrul altor website-uri, pe durata si in modalitatile strict necesare atingerii acestui scop.

Nu puteti accesa sau utiliza Website-ul Societatii in niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dauna sau afecta Website-ul Societatii sau orice server sau retea care sta la baza Website-ului Societatii, sau de a interfera cu utilizarea si dreptul unei alte persoane de a se bucura de Website.

Legaturi catre alte websiteuri

Website-ul poate contine legaturi („Link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica Termene si Conditii de utilizare specifice, astfel cum sunt acestea specificate pe website-urile/paginile respective, Societatea nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web.

Includerea acestor Link-uri sau trimiteri pe Website este realizata, de regula, pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar.

Societatea nu garanteaza/controleaza actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti catre care trimit link-urile de pe Website.

Prin continuarea utilizarii Website-ului, utilizatorul intelege si accepta ca acceseaza acele website-uri si/sau foloseste produsele/serviciile oferite prin intermediul acestora, exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere si ca nu poate solicita Societatii despagubiri pentru prejudiciile suferite ca urmare a accesarii acestor link-uri si folosirii serviciilor puse la dispozitiei pe website-urile catre care Link-urile fac trimitere.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de proprietate intelectuala aplicabile si tot Continutul este detinut de catre Societate sau utilizat de catre Societate sub licenta sau cu permisiune. Aceste materiale nu pot fi copiate, decompilate, dezasamblate, modificate, repostate pe alte website-uri, incadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sublicentiate sau transferate in orice forma de catre dumneavoastra.

Marcile, logourile si numele comerciale, atat inregistrate cat si neinregistrate (denumite, in mod colectiv, ”Marcile”) afisate pe Website-ul Societatii sunt Marci apartinand Societatii si tertilor parteneri afiliati ai acesteia. Nimic de pe Website-ul Societatii nu trebuie interpretat ca acordand, in mod implicit sau in alt mod, orice licenta sau drept de utilizare a oricarei Marci afisate pe Website-ul Societatii, fara permisiunea, acordata in scris, a Societatii sau a tertei parti, titulara a Marcii.

Orice utilizare comerciala neautorizata a acestor materiale reprezinta o incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale Societatii si va atrage exercitarea de catre Societate a tuturor drepturilor si remediilor legale.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, Societatea va acorda dreptul de a utiliza bannerele puse la dispozitie in legatura cu Evenimentul in cadrul site-ului https://www.borocommunication.ro, in conditiile prevazute la art. 3 de mai sus, pentru scopul promovarii Evenimentului.

Declinarea raspunderii

Utilizatorul declara si intelege ca Societatea are dreptul sa opereze orice modificari cu privire la Evenimentele organizate, inclusiv, dar fara a se limita la modificarea locatiei, modificarea datei Evenimentelor, modificarea persoanelor invitate drept speakeri in cadrul Evenimentelor, daca aceste modificari sunt rezultatul unor evenimente exterioare vointei Societatii (ex: incetarea colaborarii cu proprietarul spatiului unde urma sa se organizeze Evenimentul/ cu persoana invitata drept speaker din motive imputabile acestora). In acest caz, Societatea se obliga sa notifice Utilizatorii in cel mai scurt timp cu putinta cu privire la modificarile survenite. In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu modificarile intervenite, acesta are dreptul sa solicite incetarea contractului incheiat cu Societatea cu privire la participarea la Evenimentele Societatii in interiorul termenului indicat in notificare, cu consecinta restituirii de catre Societate a pretului achitat si pierderii dreptului Utilizatorului de a participa la Eveniment.

Utilizatorul declara si intelege ca Societatea nu va fi raspunzatoare pentru orice functionare necorespunzatoare a sistemului de iluminat, sistemului electric al spatiului unde urmeaza sa se organizeze Evenimentul, sau pentru orice functionare defectuoasa a sistemelor audio/video, precum si a oricaror elemente hardware sau software care nu sunt proprietatea Societatii si care impiedica desfasurarea in conditii optime a Evenimentului. Orice pretentii in legatura cu eventualele prejudicii suferite ca urmare a functionarii defectuase a celor de mai sus se vor indrepta impotriva proprietarilor spatiului inchiriat, repectiv impotriva proprietarilor echipamentelor care au functionat in mod defectuos.

Utilizatorul declara si intelege ca Societatea nu va fi raspunzatoare in niciun fel pentru continutul si/sau modalitatea de transmitere a informatiilor in cadrul Evenimentelor de catre participantii la Evenimentd in calitate de speakeri, parteneri sau in orice alta calitate. Intreaga raspundere pentru originalitatea, corectitudinea, acuratetea informatiilor transmise apartine prezentatorilor invitati la Evenimente. Orice pretentii, reclamatii sau sesizari formulate de catre Utilizatori in legatura cu continutul si / sau modalitatea de transmitere a informatiilor de catre participantii in cadrul Evenimentelor, inclusiv, dar fara limitare la, pretentii, reclamatii sau sesizari privind incalcari ale drepturilor apartinand unor terte persoane, incalcari ale normelor de ordine publica, abateri de la subiectul si tema anuntate ale Evenimentelor, se vor indrepta direct impotriva participantului la Evenimente, Societatea neavand nicio responsabilitate in acest sens.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Mai multe informatii despre procesarea datelor cu caracter personal gasiti in Politica de confidentialitate.

Politica privind cookie-urile 

Website-ul utilizeaza cookie-uri. Mai multe informatii despre cookies gasiti in Politica de utilizare a cookie-urilor.

Legea aplicabila. Litigii

Prezentele Termene si Conditii vor fi interpretate si guvernate de prevederile legii romane.

Orice litigiu avand ca obiect o disputa rezultand din sau aflata in legatura cu aceste Termene si Conditii sau cu utilizarea Website-ului urmeaza a fi solutionata de catre instantele competente din Romania.

Prin utilizarea Website-ului va exprimati in mod expres acordul cu privire la urmatoarele prevederi ale acestor Termene si Conditii de utilizare, dupa cum urmeaza: ” Modificari ulterioare ale Website-ului si ale Termenelor si Conditiilor”, ”Utilizarea Website-ului”, ” Continutul dreptului de a utiliza Website-ul”, ” Legaturi catre alte websiteuri”, ”Drepturi de proprietate intelectuala”, ”Declinarea raspunderii”, ”Legea aplicabila. Litigii”.

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers