Politica de confidentialitate

Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru BORO PR & COMMUNICATION SRL („BORO PR & COMMUNICATION”), cu sediul in Str. Eternitate 76, Iasi, Romania, in calitate de operator de date. Prin urmare, BORO PR & COMMUNICATION urmareste in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor.

Prezenta Politica privind protectia datelor cu caracter personal (“Politica“) vizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor  https://www.borocommunication.ro (“Pagina de internet“, “Site-ul“), ale participantilor la evenimentele organizate de catre BORO PR & COMMUNICATION, ale partenerilor de afaceri ai BORO PR & COMMUNICATION, precum si ale altor persoane care contacteaza sau viziteaza BORO PR & COMMUNICATION si ale reprezentantilor acestora, potentialilor angajati si se aplica datelor colectate prin intermediul Paginii de internet, precum si altor date cu caracter personal pe care le colectam prin serviciul e-mail sau alte contacte offline.

Politica a fost elaborata in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal”) si contine informatii privind cerintele aplicabile protectiei prelucrarii datelor cu caracter personal.

 

Scopurile si temeiurile prelucrarii

BORO PR & COMMUNICATION colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

In cazul in care sunteti utilizator al Paginii de internet

Utilizam datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra in momentul accesarii Paginii de internet in scopul de a monitoriza traficul si imbunatati continutul Site-ului. Baza legala pe care se intemeiaza aceasta activitate de prelucrare a datelor consta in interesul nostru legitim de a asigura functionarea corespunzatoare a site-ului societatii, precum si imbunatatirea site-ului.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza ora si data accesarii site-ului si adresa IP de la care a fost accesat site-ul.

in cazul in care sunteti abonat la newsletter-ul BORO PR & COMMUNICATION

De asemenea, putem utiliza datele dumneavoastra de contact in scopul de a va trimite, in format electronic, materiale informative cu privire la viitoarele evenimente BORO PR & COMMUNICATION care prezinta interes pentru dumneavoastra, dar numai daca v-ati abonat, si, prin urmare, v-ati dat acordul in mod expres cu privire la aceasta prelucrare. Va puteti retrage acordul in orice moment exprimandu-va astfel optiunea de a nu mai primi note informative in viitor, facand clic pe link-ul “Dezabonare” in momentul primirii e-mail-ului respectiv sau scriindu-ne la adresa office@borocommunication.ro

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, pe care ni le comunicati in mod direct, de exemplu la momentul completarii sectiunii de abonare disponibila pe Pagina de internet.

in cazul in care sunteti participant la evenimentele organizate de BORO PR & COMMUNICATION

Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul pregatirii si permiterii participarii la evenimentele BORO PR & COMMUNICATION. De exemplu, poate fi necesar sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru realizarea unor evenimente privind domenii de interes pentru dumneavoastra. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru (daca dvs. v-ati inscris la eveniment) sau de interesul nostru legitim in asigurarea participarii dvs. la eveniment (daca participarea dvs. la curs este asigurata de alta persoana, de ex., angajatorul dvs.).

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind evenimentul vizat. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dumneavoastra, functia, adresa de e-mail, numarul de telefon, precum si alte date cu caracter personal  pe care este posibil sa ni le comunicati in mod direct.

in cazul in care sunteti candidati pentru ocuparea unui post in cadrul BORO PR & COMMUNICATION

Utilizam datele cu caracter personal din CV-urile pe care le primim in scopul de a evalua calificarile detinute de candidati pentru a putea ocupa o anumita functie in cadrul BORO PR & COMMUNICATION. Baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea consta in incheierea si executarea contractului relevant.

Categoriile de date care sunt prelucrate in cadrul relatiei dintre societate si dumneavoastra vizeaza numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, domiciliul, date cu caracter personal incluse in CV-uri, date privind educatia si formarea profesionala, calificari profesionale, precum si alte date cu caracter personal care ne pot fi furnizate de catre dumneavoastra in mod direct.

in cazul in care contactati sau vizitati BORO PR & COMMUNICATION

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a asigura securitatea sediului, activelor si personalului societatii. in acest caz, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal consta in interesul legitim al BORO PR & COMMUNICATION de a proteja sediul, activele si personalul societatii.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza numele si alte date cu caracter personal care ne pot fi furnizate de dumneavoastra in mod direct.

in cazul in care sunteti partener contractual al BORO PR & COMMUNICATION

Mentinerea relatiei contractuale cu dumneavoastra Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul mentinerii relatiei contractuale cu dumneavoastra. in acest caz, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat (de exemplu, organizarea unui eveniment). De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti pune la dispozitie in mod direct.

in cazul in care sunteti un reprezentant, o persoana de contact, un salariat sau alt colaborator al unui partener contractual al BORO PR & COMMUNICATION

Mentinerea relatiei noastre contractuale cu partenerul nostru contractual

Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul de a mentine relatia noastra contractuala cu partenerul nostru contractual. in acest caz, baza legala pentru prelucrare este reprezentata de interesul legitim de a asigura gestionarea corespunzatoare a relatiei contractuale.

 

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat. De asemenea, in acest caz, baza legala pentru prelucrare este reprezentata de interesul legitim de a asigura gestionarea adecvata a relatiei contractuale. in toate situatiile, datele vor fi furnizate fie in mod direct de catre dumneavoastra, fie de catre partenerul contractual.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele dumneavoastra, functia, adresa de e-mail, numarul de telefon, precum si alte date cu caracter personal puse la dispozitia BORO PR & COMMUNICATION, de regula, de catre dumneavoastra, astfel cum acestea sunt necesare in vederea indeplinirii scopurilor de mai sus.

 

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru a putea beneficia de serviciile prestate de catre BORO PR & COMMUNICATION. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile prestate de catre BORO PR & COMMUNICATION. Pentru activitatile de marketing direct, furnizarea datelor dumneavoastra este voluntara.

in cazul in care datele cu caracter personal trebuie comunicate de dumneavoastra in mod direct, va rugam sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal solicitate in scopurile mentionate mai sus.

in cazul in care furnizati BORO PR & COMMUNICATION date cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le informati, inainte de dezvaluirea datelor, despre modul in care BORO PR & COMMUNICATION intentioneaza sa prelucreze datele, astfel cum se prevede in aceasta Politica privind protectia datelor cu caracter personal.

 

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

in contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, BORO PR & COMMUNICATION poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali (de exemplu, partenerii evenimentelor la care participati), catre afiliatii sai ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri:

  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru prestarea serviciilor care constituie obiectul de activitate al BORO PR & COMMUNICATION;
  • in cazul unor campanii promotionale organizate de catre BORO PR & COMMUNICATION impreuna cu respectivii parteneri contractuali sau afiliati ai BORO PR & COMMUNICATION;
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul ei;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre BORO PR & COMMUNICATION nu vor fi transferate in afara Romaniei.

 

Durata prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal inceteaza de indata ce scopurile prelucrarii sunt atinse, temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor inceteaza sa mai existe, iar perioada de stocare a documentelor, prevazuta de legislatia privind arhivele nationale din Romania si reglementarile locale ale BORO PR & COMMUNICATION, expira.

 

Drepturile de care beneficiati

in legatura prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal descrisa prin prezenta Politica, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii precum si dreptul de a va opune prelucrarilor ulterioare, in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment. in plus, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, precum si dreptul de a va adresa instantelor de judecata si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link (de pus inkul catre cookies)

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate (inclusiv cu privire la modalitatea de exercitare a drepturilor indicate in aceasta Politica), va rugam sa va adresati la: office@borocommunication.ro

 

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers