Building Home International Good Living Forum

Vineri, 18 iunie / București / ediția a 3-a

 

Cel mai complex eveniment din România dedicat spațiilor în care locuim, conceptelor și dezvoltărilor rezidențiale reprezentative, arhitecturii și designului interior. Building Home reunește anual investitori și dezvoltatori, constructori, arhitecți, consultanți și manageri de proiecte, companii cu soluții pentru proiectele rezidențiale.

Speakeri & Parteneri

Răzvan Bârsan

Founder & Chairman, RAZVAN BARSAN + Partners

Alexandru Mihai

Managing Partner Nordis Group

Călin Centea

Director de vânzări al proiectului ISHO

Gabriel Focşeneanu

Partener LOFT green apartments &EcoVillas

Vlad-Silviu Balosin

Fondator & Director General Metrik Studio

Esenghiul Abdul

arhitect, Partner ADNBA

​Proiecte

Bulevar Residential Building

📍 Spania

Habitat Bulevar a fost conceput ca un complex rezidențial amenajat în jurul unui spațiu liber, la scară urbană. El formează nucleul liniștit și izolat în care se familiile își desfășoara viața.

Diamond Tree

📍 Italia

Conceptul se dezvoltă în jurul unei idei de descompunere, scădere și rotație a volumelor, pentru a crea mai multe moduri de a percepe spațiul. Lipsa coridoarelor dintre zonele de locuit și de noapte sugerează o vedere stereoscopică a unui spațiu hibrid și fluid, fără ierarhie fixă și umplută de lumina care vine de fereastra amplasată în locul tavanului.

Aviației Apartments

📍 România

Aviației Apartments cuprinde un număr de 291 de apartamente cu două și trei camere, realizate după o investiție totală de 17 milioane de euro. Complexul este compus din patru clădiri cu șase etaje, adunate în jurul unei curți interioare de 1.000 mp, unde sunt amenajate spații verzi, loc de joacă și zone dedicate relaxării și socializării rezidenților.

Toya House

📍 România

Casa Toya este proiectată pe o structură arhetipală, cu acoperișul în două ape, la fel cum apare în desenele copiilor atunci când sunt mici. Frumusețea organică a acestei case este redată prin micile detalii de integrare în context și inspiră ideea de comunitate în care vecinii se cunosc.

Villa Marie House

📍 Austria

Vila Marie este situată pe o pantă orientată spre sud, în regiunea alpină, care se caracterizează prin dealuri moi și priveliști splendide către munți. Designul se concentrează pe două aspecte: un concept de bungalow ce organizează toate camerele la un singur nivel în jurul unei zone de locuit centrale și a terasei orientate spre vest.

Casa E+E

📍 România

Casa E+E pe un singur nivel, cu o curte proprie spre care spațiile se deschid, îmbogățind legătura vizuală a fiecărei camere cu acces la exterior, menținând o relație discretă cu frontul stradal.

One Verdi Park

📍 România

Zona rezidențială a proiectului include un număr total de  134 de apartamente și 451 de locuri de parcare distribuite în cele trei niveluri subterane, dar și amenajarea de spații verzi care vor însuma suprafața totală de minimum 30% din suprafața terenului. One Verdi Park ce concentrează facilități și beneficii într-un singur concept: apartamente premium și de lux, birouri de clasă A, spații comerciale și spații verzi.  

Estoria City

📍 România

Estoria City extinde Bucureștiul cu un nou district, mixând zona
rezidențială ce va cuprinde 1200 de locuințe, cu alte zone de agrement comun, de conectare, zone verzi, proiecte comunitare și multe altele.

Colina Nouă

📍 Cluj-Napoca, România

Colina Nouă este un loc unde bunăstarea este o activitate de zi cu zi, un loc în care oamenii sunt atrași prin grădinărit, gătit, cultură, artă, sport și de conversațiile spontane purtate peste gardul verde din spatele grădinii.

Central District 4 Elements

📍 România

Central District 4 Elemente va fi dezvoltat pe un teren de 4.600 mp și va cuprinde 194 de apartamente în două blocuri. Pe acoperişul unuia dintre blocuri va fi amenajată şi o pistă de alergare de 120 m lungime. 

Casa GG

📍 România

Casa GG este situată într-un cartier bucureștean cu case dezvoltate în lungul parcelei, locuința aducând o interpretare luminoasă și albă caracterului fin de siėcle al zonei.

MAI MULTE

Agenda

 Apariții Media

Slider

Parteneri

Parteneri

Parteneri media

Un proiect creat de

Co-organizator

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Real Estate

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim “health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers