Building Home International Good Living Forum


Vineri, 18 iunie / București / ediția a 3-a

“Casa Frumoasă”, “Casa Verde”, “Casa Eficientă”, “Casa Inteligentă”, “Better Living Design”, “Better Living Investment” și “American Residential Design” sunt principalele sesiuni ale ediției Building Home 2021. Cel mai complex eveniment din România dedicat spațiilor în care locuim, conceptelor și dezvoltărilor rezidențiale reprezentative, arhitecturii și designului interior. Building Home reunește anual investitori și dezvoltatori, constructori, arhitecți, consultanți și manageri de proiecte, companii cu soluții pentru proiectele rezidențiale.

Speakeri & Parteneri

Șerban Țigănaș

Chairman

SECRETAR GENERAL UNIUNEA INTERNAȚIONALĂ A ARHITECȚILOR și Președinte dico & țigănaș

Șerban Țigănaș este implicat în cele mai importante și complexe proiecte din Cluj-Napoca, dar și din țară. Biroul de arhitectură pe care îl conduce proiectează atât clădiri rezidențiale, de office, cât și clădiri administrative, industriale și stadioane.

Brian Phillips

Fondator ISA – Interface Studio Architects, Philadelphia, SUA

Arhitect american multipremiat pentru arhitectura rezidențială. A câștigat de 4 ori premiul AIA National Housing Award, oferit de Institutul American al Arhitecților, cel mai recent fiind obținut în 2020, pentru proiectul XS House.

Andrea Steele

Principal, Andrea Steele Architecture, New York, Sua

Proiectul lor rezidențial Chelsea Townhouse a câștigat premiul AIA New Yourk State Design Award, fiind desemnat cel mai reușit proiect rezidențial din New York.

David Thompson

Principal & Fondator, Assembledge+ Architecture, Los Angeles, SUA

Proiectele din portofoliul biroului de arhitectură pe care îl conduce au fost premiate la diverse competiții locale și internaționale: locuința Laurel Hills Residence a câștigat premiul Paris Design Awards în anul 2020 și a fost catalogată cea mai bună locuință de către Gold Nugget Awards.

Katherine Chia

Principal, Desai Chia Architecture, New York, SUA

Proiectele la care a lucrat au fost prezentate la diverse televiziuni și în numeroase publicații de arhitectură și design din Statele Unite, Europa și Asia, inclusiv Wall Street Journal, New York Times, Architectural Record, Dwell, Architectural Digest, ThePLAN, New York Magazine, Residential Architect, Elle Décor, Elle Japan, Casabella, Surface Asia.

Sara Bayer

Associate Principal & Director sustenabilitate la Magnusson Architecture and Planning PC, New York, SUA

A coordonat proiecte rezidențiale premiate: în 2020, MLK Plaza a câștigat premiul AIA Housing Awards – Design Excellence, iar complexul de locuințe St. Augustine Terrace a câștigat AIA New York State Design Awards – Award of Merit.

Brian Messana

Partner la Messana O’Rorke Architecture, New York, SUA

Sub îndrumarea lui Brian Messana, biroul de arhitectură a menținut un spectru larg de proiecte arhitecturale, de la proiecte de retail, până la dezvoltare mixtă și rezidențială. Proiectul său rezidențial, Jewel Box, a fost câștigător a 11 premii.

Gisue Hariri

Fondator Hariri&Hariri Architecture, New York, Sua

Inspirată fiind de arta origami, arhitecta a creat un adăpost ușor, pliabil, care să poată fi transportat și asamblat cu ușurință în orice locație. Fiecare unitate măsoară 30,2 metri pătrați și au fost gândite ca adăposturi împotriva dezastrelor naturale sau pentru cei fără adăpost. Proiectul a câștigat Interior Design Best of the Year Awards 2020.

Sebastian Schmaling

founding principal în cadrul Johnsen Schmaling Architects, Wisconsin, SUA

Biroul de arhitectură pe care îl conduce a primit premiul Emerging Voices de la Architectural League din New York și a fost prezentat în numărul Vanguard de la Architectural Record ca una dintre cele zece „firme de arhitectură globale excepționale care trebuie urmărite”. Proiectele din portofoliul biroului au obținut peste 125 de premii profesionale în SUA și în străinătate.

Mark Sanderson

Principal DIGSAU Architecture, Philadelphia, SUA

Mark Sanderson este unul dintre arhitecții care conduce biroul de arhitectură DIGSAU, care a primit peste 60 de premii locale, de stat, regionale și naționale. Cel mai recent proiect, PPR Apartments, o dezvoltare rezidențială, a fost premiat de Institutul American al Arhitecților.

Marian Moiceanu

Moderator Xgrup/Dezbatere Casa Verde, Casa Inteligentă, Casa Eficientă, Casa Frumoasă

Rector al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București și fondator al biroului de arhitectură m&mconcept 2003

Cristian Garabetian

Project Manager, IMPACT Developer & Contractor

Cristian Garabetian este responsabil pentru dezvoltarea ansamblului rezidențial Greenfield Băneasa dezvoltat de IMPACT Developer & Contractor, un proiect în valoare de 800 de milioane de euro care va cuprinde peste 6.800 de locuințe.

Laurențiu Afrasine

CEO al grupului Akcent Development

Grupul Akcent Development reprezintă unul dintre cei mai mari dezvoltatori pe segmentul rezidențial din București, cu 20 de ani de prezenţă pe piaţa imobiliară din Capitală şi aproximativ 7.500 de apartamente în portofoliu, inclusiv cele 820 de apartamente premium din cadrul proiectului rezidențial Cloud 9 din zona Pipera.

Anna Cohen

Head of Marketing HAGAG DEVELOPMENT EUROPE

Cu un portofoliu a cărei valoare de piață depășeste 200 de milioane de euro, Hagag Development Europe dezvoltă, în prezent, proiecte precum H Victoriei 139, H Pipera Lake, H Tudor Arghezi 21 și H Eliade 9 Residence. 

George Mocănița

mechanical, electrical, and plumbing (MEP) Engineer, Prima Development

George Mocanița este implicat activ și constant în toate etapele unui proiect, de la faza de proiecție și până la recepția finala. Prima Development are în portofoliu peste 3.500 de apartamente în proiecte rezidențiale finalizate în Oradea și București: Boemia Apartments, CORE Timpuri Noi, ARENA Residence, Urban Residence, Panorama Apartments.

Alina Marulis

Ceo Oxygen Home

Alina Marulis investește 10 milioane de euro într-un proiect rezidențial boutique, denumit Oxygen Home, care va cuprinde 12 vile, amplasate la liziera pădurii Băneasa, lângă școala Americană.

Monica Crețu

Arhitect & project manager, RăZVAN BâRSAN + Partners

Monica Crețu este arhitect şi business associate în cadrul Răzvan Bârsan+Partners. Un birou de arhitectură foarte activ, Răzvan Bârsan+Partners a lansat numeroase proiecte pe piaţa rezidenţială, precum H Victoriei 139, Crown Tower, Central District Lagoon City, White Tower.

Beatrice Dumitrașcu

CEO Residential Division One United Properties

Este implicată în toate proiectele rezidențiale marca One United Properties, cele mai recente proiecte care urmează să fie finalizate fiind One Cotroceni Park, One Lake District, One Peninsula, Neo Herăstrău Park.

Antoanela Comșa

Director General Gran Via Real Estate

Conduce Gran Via Real Estate, un dezvoltator activ pe piața din România cu proiecte precum Gran Via Park, Aviației Apartaments, Gran Via Marina. În prezent, Gran Via are în plan dezvoltarea unui proiect rezidențial de 90 de apartamente pe strada Fabrica de Gheață din București.

Alexandru Mihai

Managing Partner Nordis Group

În anul 2017, Alex Mihai realizează cea mai scumpă tranzacție din București – un penthouse în valoare de 2.900.000 euro. Performanța i-a fost recunoscută prin nominalizări în Top Tineri Manageri de Succes pentru Business Magazin pentru doi ani consecutivi și numeroase apariții în presă. În prezent este Managing Partner Nordis Group și coordonează activitatea de vânzare a companiei care anul acesta a anunțat investiții de peste 200 milioane de euro în proiecte rezidențiale și hoteliere de lux.

Dragoș Țigău

General Manager QUALIS Properties

Conduce Qualis Properties, un dezvoltator tânăr din Brașov care și-a început activitatea imobiliară în anul 2017. Dezvoltatorul are în plan ca la finalul anului 2021 să facă demersuri în vederea construcției unui proiect premium, într-o zonă centrală din Brașov.

Emil Ivănescu

Președinte al Ordinului Arhitecților din România, Filiala București

 

Lilian Captari

Fondator al biroului de arhitectură Urban Office

Lilian Captari este autorul unui număr considerabil de proiecte rezidențiale printre care Casa ToYA, Alia Residence, Herastrau Park Avenue, Bliss Residence. Biroul de arhitectură Urban Office pe care Lilian Captari îl conduce controlează întregul proiect de dezvoltare al unui proiect. Alături de echipa sa a lucrat la peste 80 de proiecte care acumulează peste 1.000.000 metri pătrați.

Ciprian Cădariu

Managing Partner City of Mara Timișoara

Arhitect, cu o bogată experiență în planificare urbană și management, conduce City of Mara, un ansamblu rezidențial din Timișoara care promovează conceptul de ”oraș în oraș”. La finalizarea lucrărilor proiectul va dispune de 800 de apartamente.

Cătălina Dragomir

MANAGING DIRECTOR KONE ROMÂNIA

Cătălina Dragomir conduce KONE România, companie care cu ajutorul tehnologiilor avansate și prin permanenta dezvoltare de noi produse și materiale i-au adus reputația de inovator global.

Iulia Stanciu

Arhitect și fondator al biroului de arhitectură STARH

Lucrările biroului pe care Iulia Stanciu îl conduce au fost premiate la bienalele și anualele de arhitectură din mai mulți ani și au fost nominalizate de 4 ori la premiul Mies Van de Rohe, în anul 2018 ajungând pe lista scurtă cu lucrarea de restaurare a Sediului Filialei OAR București. Proiectele au fost publicate în numeroase reviste de specialitate, fiind dintre puținele birouri românești prezente în The Phaidon Atlas of 21st Century World Architecture.

Andrei Botiș

Președinte Romanian Green Building Council

Andrei Botiș este contributor al dezvoltării pieței clădirilor verzi din România, contribuind în cadrul ROGBC la proiectului Green Mortgage. Este expert evaluator de proprietăți imobiliare, de întreprinderi, fond de comerț și alte active necorporale, membru ANEVAR și RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors (United Kingdom) și CEO al NAI România & Moldova.

Emilian Grigore

National Specification Manager, ROCKWOOL România

Irina Filofi

Managing Partner, Filofi şi Trandafir Arhitectură

Proiectele la care Irina Filofi a lucrat abordează o paletă amplă de funcțiuni inclusiv cea rezidențială, o mare parte dintre proiecte fiind publicate în presa de specialitate și câștigătoare a numeroase premii. Printre cele mai importante distincții obținute: Nominalizare în cadrul „European Union Prize for Contemporary Architecture” – Mies van der Rohe Award 2019, Premiul de excelență ASAR în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură.

Liria Themo

Marketing Manager și purtător de cuvânt Atria Urban Resort

Este vocea complexului rezidențial Atria Urban Resort. Proiectul, dezvoltat împreună cu Evergent Investments se află în construcție pe o suprafață de nouă hectare, iar la finalul celor patru faze de dezvoltare, complexul va cuprinde 1400 de apartamente.

Esenghiul Abdul

arhitect, Partner ADNBA

Cu o experiență vastă în sectorul rezidential, biroul al cărui partener este se bucură de recunoaștere atât pe plan local, prin premiile din cadrul bienalelor și anualelor de arhitectură, cât și la nivel internațional, obținând numeroase nominalizări la premiul Mies Van der Rohe, dar și invitația de a expune la Bienala de Arhitectură de la Veneția. Portofoliul ADNBA cuprinde recent proiecte rezidențiale precum Avalon Estate, ISHO A în Timișoara, Marmura Residence, Calderon 80 sau Urban Spaces 2/Mumuleanu.

Andrei Bogdan

Key Account and PHB Project Manager VELUX România

Andrei Bogdan este specializat în proiecte rezidențiale și industriale, având o vechime de 8 ani în cadrul companiei VELUX România. Oferă consultanță profesională în proiecte de anvergură, pe tot parcursul etapei de construcție, începând de la proiectare până la atribuirea comenzii, cu privire la variantele de ferestre, opţiunile de combinare şi design-ul individual.

Raluca Boroș

Fondatoare, ROOF ARCHITECTURE

Raluca Boroș este arhitect și coordonează unul dintre cele mai dinamice birouri de arhitectură din ultimii ani. În perioada 2020-2021 Roof Architecture a autorizat și pregătit pentru execuție peste 500 de apartamente “made to measure”, de la imobile rezidențiale de tip boutiq amplasate în zona centrală, până la imobile de mari dimensiuni situate în zone rezidențiale periferice ale Bucureștiului.

Vasile Revin

Lead Architect, VEGO Holdings

Arhitectul a coordonat proiectarea a aproximativ 700.000 mp autorizați și în execuție, în dezvoltări precum Parcului 20, Heliade Rădulescu sau Aqua City Rocilor 12-16, însă și proiecte inovative cum ar fi 6 grădinițe nZEB.

Cristiana Zgripcea

Fondator Cristiana Zgripcea Studio

Împreună cu echipa pe care o conduce are în portofoliu peste 350 proiecte finalizate cu funcțiuni dintre cele mai variate: rezidențial, birouri, hoteluri. Multe dintre aceste proiecte au fost nominalizate si premiate național și internațional (Big See Ljublijana, Dezeen Award, Anuala de Arhitectură).

Virgil Lăzăreanu

Manager of Sales, REHAU România – Window Solutions

Cu o experiență de 18 ani în companie, Virgil Lăzăreanu conduce operațiunile de vânzari și product management ale diviziei Window Solutions în cadrul REHAU România. A implementat împreună cu echipa sa, numeroase proiecte de succes în vederea dezvoltării pieței locale și construirea unor parteneriate solide, printre acestea numărându-se lansarea familiei de sisteme pentru ferestre, GENEO RAU FIPRO X, soluție patentata REHAU, disponibiă și în varianta cu certificare pentru case pasive.

Vlad Rovo

Country Manager Somfy România și Moldova

Conduce operațiunile filialei Somfy din România și Moldova, compania franceză fiind lider de piață în furnizarea de soluții smart pentru automatizarea sistemelor de umbrire, a porților și ușilor de garaj, precum si a sistemelor de control inteligent pentru locuințe și clădiri comerciale.

Mariana Cârstoiu

COORDONATOR DEPARTAMENT PROIECTARE K-BOX CONSTRUCTION & DESIGN

K-BOX are în portofoliu proiecte de mari dimensiuni și complexe, preponderent rezidențiale. Portofoliul biroului de arhitectură K-BOX cuprinde proiectele Silk District, Belvedere Residences, Ela Băneasa, Ela Victoriei, dar și alte ansambluri cu locuințe colective.

Vlad-Silviu Balosin

Fondator & Director General Metrik Studio

Arhitectul complexului rezidențial WIN Herăstrău, format din 6 clădiri, cu un total de peste 300 de apartamente care se află în construcție și va fi finalizat în acest an. METRIK Studio mai are în portofoliu proiecte de locuințe colective precum Manolescu 22A, Petricani 42, Rovine 11B, precum și numeroase locuințe individuale.

Cristiana Roșu

Director General, RADOX

Cristiana Roșu conduce dezvoltarea companiei Radox în România din anul 2011. Misiunea este de a consolida poziția de lider, fiind producător român și furnizor în domeniul instalațiilor de încălzire, climatizare și ventilație. Portofoliul Radox de produse si servicii este conturat pentru a oferi beneficiarilor confort de lungă durată, acasă sau la birou, fără compromisuri.

Iulian Bădărău

Arhitect și co-fondator STUDIOMASURa

Iulian Bădărău a lucrat la proiecte nominalizate sau care au obținut premii la diferite ediții ale Anualei de Arhitectură. Portofoliul studioului este unul multidisciplinar, cuprinzând proiecte de design de produs, design interior rezidențial/office sau arhitectură și restaurare, printre care: Ceasul TĂU, Penthouse #maimultuncolaj, Locuință de vacanță la Tuzla, Casa BA19, Casa AF, Apartament B3A.

Sergiu Petrea

fondator al biroului TECTO Arhitectura

De-a lungul anilor, biroul de arhitectură pe care Sergiu Petrea îl conduce s-a axat preponderent pe proiectarea construcțiilor sustenabile, cu consum redus de energie, cu o largă acoperire funcțională – de la locuințe și clădiri de turism la birouri și clădiri de învățământ, având în palmares numeroase clădiri monitorizate și certificate care să ateste acest lucru.

Eleonora Ion

Director General Agricin

Eleonora Ion este Director Agricin din 2019 și se implică activ în reorganizarea și dezvoltarea companiei. La 22 de ani conducea propria companie cu 40 de angajați. În 2011 a primit certificare de Coach, Teacher & Speaker, John Maxwell Team, iar în 2013 a obtinut certificarea de Director General prin CBC România, ceea ce i-a permis realizarea unor importante proiecte cu implicare directă în modul de organizare si structurare pentru companii importante din România.

Daniel Nicolae Popescu

Fondator, CEO & Arhitect senior Fabrica de Arhitectură

Daniel Popescu conduce echipa biroului Fabrica de Arhitectură, alături de care a lucrat la proiecte rezidențiale cunoscute precum: Ansamblul residential Petru Rares 1259, Premio – Exclusive City Center Apartments, Waterfront Residence, Ansamblul residential Seara pe deal, Casa L.

Viorel Niculae

GENERAL MANAGER V.E.M. PROIECT LIGHTING

Robert – Alex Ștefan

arhitect asociat și co-fondator TRS Architecture & Design

Portofoliul de lucrări al biroului de arhitectură TRS cuprinde ansambluri rezidențiale de anvergură mică și medie, atât locuințe colective cât și locuințe individuale, amplasate în București, Ilfov, Craiova și Sibiu.

Andreea Iacob

Project Architect EFdeN 

Din 2013, EFdeN ajută studenții și tinerii profesioniști să găsească o direcție în dezvoltarea lor profesională. De-a lungul timpului, motivați de competițiile Solar Decathlon, am încercat să creăm modele de bune practici în ceea ce privește sustenabilitatea, de la modificări în legislația curentă și modele alternative de educație, până la proiectare și execuția de prototipuri pentru dezvoltarea sustenabilă a orașelor noastre.

Alex Skouras

Managing Partner Alesonor Real Estate Development

Vlad Boștină

Arhitect asociat și co-fondator al biroului arhiDOT design

Activitatea echipei biroului condus de Vlad Boștină acoperă o arie diversificată de funcțiuni – rezidențial, office, HORECA, dar și o abordare pe toate palierele, pornind de la proiecte complexe de arhitectură, la amenajări interioare și design de produs. Portofoliul biroului cuprinde importante premii din segmentul rezidențial: Ansamblul Albert Residence, nominalizat la Anuala de Arhitectura București și laureat al premiului BigSEE Architecture Award 2020, precum și alte proiecte.

Vlad Bașcă

ARHITECT ȘI FONDATOR BASKA ARCHITECTURE

A înființat biroul de arhitectură Baska Architecture cu un portofoliu divers de lucrări și funcțiuni, proiecte rezidențiale-office dar și amenajări interioare rezidențiale. Portofoliul biroului cuprinde proiecte precum Trei Inimi Apartment, Cuib, Yoshi și Aroneanu Courthaus, proiecte rezidențiale publicate în cadrul anualei de arhitectură și în presa de specialitate.

Claudia Motei

ARHITECT, FONDATOARE LOCUM

Arhitecta și fondatoare al biroului Locum, lucrează într-o maniera colaborativă explorând diverse moduri de producție de arhitectură. Proiectele din portofoliul ei se regăsesc în selecția Anualei de Arhitectură București, Bienalei de Arhitectură Timișoara, Big See Ljubljana și Romanian Design Week.

Ștefania Bobaru

arhitect de interior și fondator VIM studio

Proiectele VIM studio (amenajări interioare rezidențiale si HoReCa) pornesc de la ideea că arhitectura de interior poate schimba calitatea vieții. Fiecare amenajare este abordată ca o temă de studiu în care este preferat invariabil experimentul în locul formulelor standard. Proiectele din portofoliul VIM studio se regăsesc în selecția Anualei de Arhitectură București, Big See Ljubljana și publicate în presa de specialitate.

Cristina Olga Gociman

Fondatoare CRIBA Arhitectură

Proiectele din portofoliul biroului de arhitectură pe care îl conduce au fost premiate în cadrul Anualei de Arhitectură. Este și profesor univeristar emerit doctor arhitect în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

​Proiecte

Bulevar Residential Building

📍 Spania

Habitat Bulevar a fost conceput ca un complex rezidențial amenajat în jurul unui spațiu liber, la scară urbană. El formează nucleul liniștit și izolat în care se familiile își desfășoara viața.

Diamond Tree

📍 Italia

Conceptul se dezvoltă în jurul unei idei de descompunere, scădere și rotație a volumelor, pentru a crea mai multe moduri de a percepe spațiul. Lipsa coridoarelor dintre zonele de locuit și de noapte sugerează o vedere stereoscopică a unui spațiu hibrid și fluid, fără ierarhie fixă și umplută de lumina care vine de fereastra amplasată în locul tavanului.

Aviației Apartments

📍 România

Aviației Apartments cuprinde un număr de 291 de apartamente cu două și trei camere, realizate după o investiție totală de 17 milioane de euro. Complexul este compus din patru clădiri cu șase etaje, adunate în jurul unei curți interioare de 1.000 mp, unde sunt amenajate spații verzi, loc de joacă și zone dedicate relaxării și socializării rezidenților.

Toya House

📍 România

Casa Toya este proiectată pe o structură arhetipală, cu acoperișul în două ape, la fel cum apare în desenele copiilor atunci când sunt mici. Frumusețea organică a acestei case este redată prin micile detalii de integrare în context și inspiră ideea de comunitate în care vecinii se cunosc.

Villa Marie House

📍 Austria

Vila Marie este situată pe o pantă orientată spre sud, în regiunea alpină, care se caracterizează prin dealuri moi și priveliști splendide către munți. Designul se concentrează pe două aspecte: un concept de bungalow ce organizează toate camerele la un singur nivel în jurul unei zone de locuit centrale și a terasei orientate spre vest.

Casa E+E

📍 România

Casa E+E pe un singur nivel, cu o curte proprie spre care spațiile se deschid, îmbogățind legătura vizuală a fiecărei camere cu acces la exterior, menținând o relație discretă cu frontul stradal.

One Verdi Park

📍 România

Zona rezidențială a proiectului include un număr total de  134 de apartamente și 451 de locuri de parcare distribuite în cele trei niveluri subterane, dar și amenajarea de spații verzi care vor însuma suprafața totală de minimum 30% din suprafața terenului. One Verdi Park ce concentrează facilități și beneficii într-un singur concept: apartamente premium și de lux, birouri de clasă A, spații comerciale și spații verzi.  

Estoria City

📍 România

Estoria City extinde Bucureștiul cu un nou district, mixând zona
rezidențială ce va cuprinde 1200 de locuințe, cu alte zone de agrement comun, de conectare, zone verzi, proiecte comunitare și multe altele.

Colina Nouă

📍 Cluj-Napoca, România

Colina Nouă este un loc unde bunăstarea este o activitate de zi cu zi, un loc în care oamenii sunt atrași prin grădinărit, gătit, cultură, artă, sport și de conversațiile spontane purtate peste gardul verde din spatele grădinii.

Central District 4 Elements

📍 România

Central District 4 Elemente va fi dezvoltat pe un teren de 4.600 mp și va cuprinde 194 de apartamente în două blocuri. Pe acoperişul unuia dintre blocuri va fi amenajată şi o pistă de alergare de 120 m lungime. 

Casa GG

📍 România

Casa GG este situată într-un cartier bucureștean cu case dezvoltate în lungul parcelei, locuința aducând o interpretare luminoasă și albă caracterului fin de siėcle al zonei.

MAI MULTE

Agenda

 Apariții Media

Slider

Parteneri

Parteneri

susținători

Partener instituțional

Parteneri media

Un proiect creat de

Co-organizator

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Real Estate

Newsletter

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers