Xgrupuri Sănătate

Luni, 29 martie 2021 / 10:00-12:00 / ONLINE

 

Spațiul Medical va organiza în parteneriat cu BORO Communication întâlnirea xgrupului „Spitalul Digital”, dezbatere care va aborda provocările digitalizării sănătății în România, oportunitățile de finanțare, provocările recente și inițiativele reprezentative.

Campania de comunicare a Xgrupului va putea fi urmărită pe SpatiulMedical.ro

Invitați

Dr. Jaume Balust Vidal

Șeful Secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Institutului de Boli Digestive din cadrul Spitalului Clinic din Barcelona

A creat și a implementat la Spitalul Clinic din Barcelona un ecosistem digital pentru managementul blocului operator.

Dr. Adrian Pană

CEO & Fondator, Center for Health Outcomes & Evaluation

Are o experiență profesională și academică semnificativă în epidemiologie, sănătate publică, economie sanitară, politici și management în sănătate, lucrând de-a lungul timpului ca Secretar de Stat și coordonator în diferite departamente ale Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Institutului Național pentru Cercetare și Dezvoltare în Sănătate, Ministerului Sănătății, dar și în cadrul Comisiei de Sănătate din Parlamentul României.

Ion-Gheorghe Petrovai

Director de proiect al EIT Health RIS Hub, Co-Fondator FreshBlood HealthTech

Profesor asociat la Universitatea Babeș-Bolyai în Departamentul de Sănătate Publică, unde predă cursul de Sănătate și IT. Este implicat în comunitatea Health Innovators și un susținător al inovației în sănătate.

Elena Ovreiu

Lector universitar, Universitatea Politehnică Bucureşti, specia­litatea Inginerie Medicală, Consilier Ministerul Sănătății

Este Consilier al Ministrului Sănătății și Lector în cadrul Universității Politehnice din Bucureşti, unde predă cursuri de eHealth și Biodesign.

Dragoș Preda

Secretar de stat pentru comunicații electronice în cadrul Ministerului Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC)

Cu o vastă experiență în administrație și în cadrul grupurilor de experți de la nivelul Uniunii Europene, a participat la elaborarea a 5 strategii naționale și numeroase modificări ale cadrului legislativ.

Ion Mocanu

Founder & CEO, CardioMedive

A dezvoltat CardioMedive, un dispozitiv care colectează și analizează toți parametrii vitali esențiali, oferind astfel un nou standard de asistență medicală digitală prin revoluționarea experienței de monitorizare la distanță a pacientului și a medicului.

Ovidiu Tuduruță

Partener Beesers

A fondat plaforma Beesers, o investiție de 120 de mii de euro, care ajută utilizatorii să găsească personal medical specializat pentru îngrijiri la domiciliu.

Dr. Ștefan Busnatu

Președintele grupului de lucru de eHealth din Ministerul Sănătății

Este Președintele Grupului de lucru eHealth din cadrul Ministerului Sănătății, medic cardiolog la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”, prodecan cu probleme studențești la UMF „Carol Davila” București și tânăr ambasador al României în prevenție cardiacă (ESC/EAPC). 

Dr. Horațiu Ioani

Șef secție neurochirurgie Spitalul clinic Colentina. A lansat o platformă online pentru evaluarea pacienţilor la distanţă

A lansat platforma online Medicentrum, cea mai mare de acest tip din România, pentru evaluarea pacienţilor la distanţă.

Ștefan Iarca

CEO & Co-fondator XVision

A creat platforma XVision, care folosește algoritmi de inteligență artificială pentru o mai bună analiză a imagisticii medicale și este implementată atât în România, cât și în Ungaria, fiind utilizată de medici din peste 30 de spitale publice și private.

Mircea Popa

CO-FOUNDER MEDICAI

A creat o soluție completă pentru telemedicină, ce simplifică distribuirea și analizarea investigațiilor de imagistică medicală, facilitând îngrijirea de la distanță a pacienților cronici.

Emilian Rădoi

Fondator Medic Chat

A creat platforma de telemedicină Medic Chat, care oferă acces ușor și rapid la consultații, acoperind 40 de specialități medicale. Emilian Rădoi este Lector Universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București.

Oana Popa

Director Executiv, Direcția Strategii și Proiecte, Consiliul Județean Sibiu

A început demersurile pentru construirea unui nou spital județean în Sibiu, o investiție de 500 milioane de Euro.

Sorana Mantho

Consultant pentru proiectul „Telemedicina” în cadrul PALMED

Este fondator și Managing Partner al companiei de consultanță în afaceri Ad Interim Consultum.

Georgiana Gheție

Are un background multidisciplinar în neuroștiințe, psihologie, științe medicale și finanțe

Lucrează în Londra în investiții pentru startup-uri aflate în faza de seed și pre-seed. La Observatorul Român de Sănătate este implicată în proiecte de cercetare și în dezvoltarea strategiei organizaționale. Are un MSc în International Health Policy de la London School of Economics and Political Sciences și este interesată de finanțarea și dezvoltarea digitală a sistemului de sănătate.

Mihaela Katerina Dobroiu

Chief Customer Officer, Telios Care

Asigură la Telios Care o creștere centrată pe client, prin definirea strategiei clienților, anticiparea și rezolvarea problemelor legate de beneficiarii serviciilor de telemedicină, construirea și consolidare echipei de medici și a rețelei de spitale partenere. Participă activ în mai multe grupuri de lucru din domeniul sănătății, printre care și cele de la CCIFER, RBL și Transilvania IT Cluster.

Alexandru Bârsan

CEO, GAMA IT

A creat Portalul Medical Sibiu, prin care pacienții vor avea acces la toate datele medicale personale și cu ajutorul căruia se vor putea programa de acasă la medicii din cele trei spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu: Spitalul Clinic Județean de Urgentă Sibiu, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu și Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu. Are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea și implementarea de sisteme informatice medicale.

Roxana Barbu

Government and Public Affairs Manager în cadrul Philips Health Systems

Cu o experiență semnificativă în gestionarea partenerilor de business, vânzări și relația cu autoritățile publice, precum și o imagine de ansamblu asupra sistemului medical, expertiza sa aprofundează domeniul tehnologiei medicale.

Vasile Ruscovan

Director General, Kapamed International

Vasile Ruscovan crede cu tărie că sistemul de sănătate poate fi eficientizat printr-o prezență mai mare a tehnologiei, atât în acțiunile medicale, cât și în cele de management.

MAI MULTE

Parteneri

PARTENERI

SUSȚINĂTOR

PARTENER INSTITUȚIONAL

PARTENER DE COMUNICARE

UN PROIECT

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Speciale Conexe 

PROIECTE SPECIALE
PROIECTE SPECIALE

Newsletter

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers