Romanian Healthcare Awards

20212020

23 septembrie 2021 / București / Ediția a 2-a

 

Prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

 

Un proiect creat de SpațiulMedical.ro și Asociația pentru Comunicare Interprofesională PROFESSIONS, organizat de BORO Communication.

De ce să participi?

Pentru a arăta că ați reușit să schimbați ceva în jurul dumneavoastră și că sunteți mândru de ce ați realizat, pentru a împărtăși cu ceilalți bucuria acestei realizări. Pentru a dovedi că sunteți printre cei mai buni profesioniști din sănătate. Pentru a contribui la buna reputație a profesioniștilor din sănătate și pentru a face un pas natural către mai multă transparență. Pentru a vă confrunta propriile standarde cu cele ale competiției și cu rigorile unui juriu internațional de top.

Juriu

Dr. Diana Loreta Păun

ROMÂNIA / PREȘEDINTE JURIU

CONSILIER PREZINDENȚIAL, DEPARTAMENTUL SĂNĂTATE PUBLICĂ, ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ

Medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

Prof. Dr. Viorel Scripcariu

România / Rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T.  Popa”, din Iași

Medic primar în Chirurgie Generală cu competențe în chirurgia laparoscopică, endoscopia digestivă diagnostică și managementul serviciilor de sănătate.

Prof. Dr. Anca Dana Buzoianu

România / Rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, din Cluj-Napoca

A făcut parte din comisii, consilii științifice și grupuri de lucru de specialitate ale mai multor instituții printre care Ministerului Sănătății, Ministerului Educației, Consiliului Uniunii Europene sau Agenția Națională a Medicamentului.

Prof. Dr. Cătălina Poiană

România / Prorector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, din București

Este președintele Societății Române de Endocrinologie și Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Prof. Dr. Daniel Lighezan

România / Prorector didactic al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, din Timișoara

Medic primar în Cardiologie și Medicină internă cu o vastă activitate științifică. Conduce clinica de Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara. 

Prof. univ. dr. Daniel Coriu

Președintele Colegiului Medicilor România (CMR)

Este medic primar hematolog și director al Centrului de Hematologie și Transplant Medular al Institutului Clinic Fundeni. 

Ana Maria Doru

Profesionist cu experiență în management și dezvoltare regională, cu o activitate semnificativă în elaborarea și implementarea de strategii și politici publice integrate în domeniul social

A contribuit la cele mai importante investiții cu fonduri europene realizate până în prezent în România în domeniul infrastructurii în sănătate. Experiențele din acest domeniu i-au creat certitudinea că provocările majore cu care se confruntă sistemul românesc de sănătate pot fi depășite numai lucrând împreună, cu viziune, profesionalism și convingere.

Dr. Andrei Baciu

Expert în politici de sănătate publică

Andrei Baciu este absolvent al  Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, specializarea chirurgie.

Dr. Adrian Udrea

PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI NAȚIONALE A ONCOLOGILOR PRIVAȚI DIN ROMÂNIA ȘI DIRECTOR MEDICAL AL CLINICII MEDISPROF DIN CLUJ-NAPOCA

Educat la Cluj și la Rouen, Franța. A fost premiat de Quintiles în 2014 pentru “contribuția valoroasă la dezvoltarea cercetării clinice în România”.

Liliana Curea

România / Jurnalist, reporter și Realizator emisiune de sănătate, PRO TV

Liliana Curea realizează emisiunea “Doctor de Bine” de la PRO TV. În cadrul fiecărei ediții a emisiunii, Liliana prezintă câte un subiect de interes din domeniu, alături de specialiști cu experiență în medicină.

Dr. biolog Violeta Astratinei

ROMÂNIA / PREȘEDINTE ȘI FONDATOR AL ASOCIAȚIEI MELANOM ROMÂNIA

A fondat Asociația Melanom România cu scopul de a contribui la îmbunătățirea educației pacienților prin actualizarea continuă a informației despre melanom, sistemul de sănătate și cercetarea de frontieră. S-a remarcat ca o susținătoare a ideii că educația e cea mai importantă strategie de supravețuire în cancer. 

Raluca Șoaita

Architect & Founder, Tesseract Architecture

Tesseract Studio este singurul studio de arhitectură specializat pe arhitectura de spitale și clinici din România. Raluca a proiectat până în prezent 700.000 mp de spitale și clinici medicale. Din 2017, face parte din echipa tehnică de experți implicați într-un proiect de anvergură al Băncii Mondiale în România, “Reforma Sectorului Medical – Îmbunătățirea Calității Sistemului Medical în România.”

Andreea Cigolea

Jurnalist

Realizează emisiunea “Sfat de Sănătate” de la Antena3.

MAI MULT

Parteneri

PARTENERI

SUSȚINĂTOR

PARTENER INSTITUȚIONAL

PARTENER DE COMUNICARE

UN PROIECT: 

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Sănătate 

Andreea Cigolea

Jurnalist

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Am contact în fiecare zi cu medici din toate domeniile, care lucrează atât la stat, cât și la privat. Toți au nemulțumirile lor și consider că a venit momentul ca aceste nemulțumiri să fie aflate de toată lumea. Am văzut în această pandemie medici care sunt adevărate modele de urmat, care au uitat de ei, și-au lăsat și familia pe locul doi, stând peste 12 ore zilnic în spitale. Și cel mai important e de fapt că nu au plecat din țară pentru un trai mai bun, au rămas aici pentru a salva vieți, pentru a fi alături de noi. Cred că astfel de oameni trebuie scoși în față și apreciați la adevărata valoare, pentru că, mai ales acum chiar au nevoie. Romanian Healthcare Awards 2021 reprezintă o ocazie prin care ne putem promova medicii de astăzi și mă bucur că pot face și eu parte din acest proiect.” 

Raluca Șoaita

Architect & Founder Tesseract Studio

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Imbunătățirea infrastructurii medicale este critica și urgentă în România.

De aceea, competitți precum Romanian Healthcare Awards 2021 sunt mai mult decât binevenite pentru a face vizibilitate sectorului medical și bunelor practici din domeniu. Încurajez pe toți medicii, echipele medicale și spitalele care au reușit să schimbe ceva, câtuși de puțin în jurul lor în acest an, să aplice și să contribuie astfel la creșterea calității serviciilor medicale în România. “

Violeta Astratinei

Președinte și fondator al Asociației Melanom România

Membru al Juriului Romanian Healthcare Awards 2021

”Îmbunătățirea infrastructurii medicale este esențială și urgentă în România. Acesta este motivul pentru care concursurile precum Romanian Healthcare Awards 2021 sunt mai mult decât binevenite pentru a aduce mai multă vizibilitate sectorului medical și celor mai bune practici din segment. Îi încurajez pe toți medicii, echipele medicale și spitalele care au reușit să determine schimbări pozitive în acest an să aplice și să contribuie astfel la creșterea calității serviciilor medicale din România. ”

Newsletter

Raluca Șoaita

ARCHITECT & FOUNDER, TESSERACT ARCHITECTURE

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Îmbunătățirea infrastructurii medicale este critică și urgentă în Romania.

De aceea, competiții precum Romanian Healthcare Awards 2021 sunt mai mult decăt binevenite pentru a face vizibilitate sectorului medical și bunelor practici din domeniu. Încurajez pe toți medicii, echipele medicale și spitalele care au reușit să schimbe ceva, câtuși de puțin în jurul lor în acest an, să aplice și să contribuie astfel la creșterea calității serviciilor medicale în România. “

Dr. Andrei Baciu

Secretar de Stat, Ministerul Sănătății

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

“Cu toate că pandemia este departe de a se fi încheiat, este extraordinar ceea ce au realizat cei de la Romanian Healthcare Awards și remarcabil efortul celor care au fost nominalizați. Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a fi parte din juriul acestei competiții care vine să confirme că profesionalismul medicilor români, al echipelor medicale și al celor din spitalele din România, sunt la cele mai înalte cote. Mulțumesc pentru acest eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale, dar și a celor de echipă.”

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu

Rector UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Privilegiul de a evalua activitatea profesională a celor mai buni dintre cei buni, chiar dacă această misiune nu va fi ușoară, mă onorează. A sosit în sfârșit momentul în care profesioniștii din domeniul sănătății vor păși pe scenă, spre a arăta tuturor ce au realizat și spre a-i motiva pe cei aflați la început de drum să le urmeze exemplul, să se dezvolte, să evolueze și să dea tot ce au mai bun.
Este foarte important să-i onorăm pe cei care își fac meseria cu dragoste și pasiune, cu devotament și responsabilitate, cu empatie și sacrificiu, precum și echipele și instituțiile în cadrul cărora nu există “nu se poate”. Știu că, pentru un medic, cea mai plăcută formă de recunoștință este zâmbetul pacientului vindecat, dar și o recunoaștere publică a valorii sale îi va spori motivația de a-și face mai departe datoria cu profesionalism.
Romanian Healthcare Awards 2020 ne oferă posibilitatea de a ne cunoaște mai bine valorile, de a afla cine se află în spatele măștii, de a învăța și de a ne inspira unii pe alții, de a omagia cea mai nobilă vocație: cea de a veghea asupra sănătății oamenilor.”

Prof. Dr. Cătălina Poiană

Prorector al Universității De Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, din București

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Romanian Healthcare Awards 2020 reprezintă un moment în care societatea medicală își promovează medicii, spitalele și echipele medicale care au dat dovadă de implicare și profesionalism în activitatea curentă pentru și în beneficiul pacienților. Sunt onorată că fac parte din juriul acestui eveniment, un juriu format din reputate personalități. Acest eveniment trebuie să ne arate că România are medici valoroși și unități medicale unde se practică un act medical de calitate.

În calitate de președinte al Colegiului Medicilor din Municipiul București, cel mai numeros colegiu teritorial, cu peste 13.500 de membri activi, susțin valorizarea medicilor, iar în calitate de prorector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București salut această inițiativă care promovează medicii de astăzi, studenții de ieri, pe care noi i-am format în toate universitățile de medicină și farmacie din țară.”

Raluca Șoaita

Architect & Founder Tesseract Studio

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„Imbunătățirea infrastructurii medicale este critica și urgentă în România.

De aceea, competitți precum Romanian Healthcare Awards 2021 sunt mai mult decât binevenite pentru a face vizibilitate sectorului medical și bunelor practici din domeniu. Încurajez pe toți medicii, echipele medicale și spitalele care au reușit să schimbe ceva, câtuși de puțin în jurul lor în acest an, să aplice și să contribuie astfel la creșterea calității serviciilor medicale în România. “

Violeta Astratinei

Președinte și Fondator al Asociației MELANOM România

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2020

“Ca reprezentant al pacienților afectați de un cancer atât de agresiv cum este melanomul, cred că o competiție ca Romanian Healthcare Awards demonstrează că excelența și inovația în îngrijirea pacienților poate exista în România, de multe ori în locuri unde nu ne așteptăm să le găsim. Ca atare, merită să promovăm acești oameni la scena deschisă și să îndemnăm și pe alții să le urmeze exemplul. Romanian Healthcare Awards crează astfel un val de pozitivitate de care România are nevoie!”

Dr. Adrian Udrea

 Director Medical, Medisprof Cancer Center

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

“Puterea exemplului a fost întotdeauna unul din motivele pentru care am clădit ceva in clinica mea. Haideți să ieșim din anonimat și să arătăm tuturor cât suntem de pasionați și de profesioniști în ceea ce facem.”

Liliana Curea

Jurnalist, Reporter și Realizator Emisiune de Sănătate, PRO TV

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

“Sunt reporter pe sănătate de 4 ani, iar în tot acest timp am fost aproape zilnic în spitale. Nu întotdeauna știrile pe care le-am făcut au fost pozitive și asta nu pentru că nu mi-am dorit, ci pentru că eu, ca jurnalist PRO TV, trebuie să redau realitatea din sistemul sanitar românesc. Aud foarte des că “sistemul este de vină” și chiar eu spun acest lucru de multe ori. Dar sistemul este format din oameni și, deși e greu, oamenii își pot schimba obiceiurile rele – pentru că ele contribuie la consolidarea neregulilor din sănătate. Am cunoscut în toată această perioadă sute de cadre medicale, multe dintre ele persoane dedicate, oameni care pot ridica nivelul sistemului sanitar. Doar că unii s-au săturat de lipsuri și de nepotisme și s-au lăsat păgubași. Cred că e timpul ca aceste persoane să ridice capul și să strige tare că se poate. Și mai ales să facă lucruri pentru a demonstra că se poate chiar și în România. Doar așa putem avea schimbarea pe care ne-o dorim cu toții. Iar o astfel de competiție este prilejul ideal pentru ei, cei care muncesc zi de zi cu pasiune, cu dragoste față de semeni și cu dorința de a evolua profesional. Romanian Healthcare Awards 2020 este șansa oricăruia dintre ei! Am cunoscut medici tineri care au ajutat la dezvoltarea sistemului de sănătate fără a-și asuma vreun merit. Am văzut, mai ales în această perioada grea de pandemie, că doar în echipă pot depăși obstacole care par de netrecut. S-au mobilizat și au acționat ca o familie și au reușit. Sunt unități sanitare în care managerii (și nu numai) s-au implicat în dezvoltarea și modernizarea unităților sanitare. Acești oameni sunt exemple de urmat și trebuie să iasă în față și să își asume meritele. Ei îi pot motiva și pe colegii care încă nu au îndrăznit să creadă că se poate și în România. Aveți curaj să arătați că ați schimbat ceva în bine și că totul depinde nu de sistem, ci de oamenii care fac parte din el!”

Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun

Consilier Prezidential, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențialăi

Președinte și membru al Juriului internațional Romanian Healthcare Awards 2021

“De prea puține ori vorbim despre excelență în medicina românească și trebuie să recunoaștem că avem nenumărate povești de succes, atât din sfera profesioniștilor din sănătate, cât și a spitalelor. Punând mai des în lumină aceste povești, putem obține un efect de multiplicare! Pandemia cu care ne confruntăm ne-a dovedit o dată în plus rolul critic pe care personalul medical îl are în lupta împotriva răspândirii virusului. Fără îndoială că rezultatele medicilor și ale echipelor medicale nu ar fi fost posibile fără spitale performante. 


Romanian Healthcare Awards constituie o ocazie extraordinară de a ne arăta recunoștința pentru medici și echipe medicale a căror activitate stă sub semnul profesionalismului, devotamentului și responsabilității, și de a premia spitale modele de bune practici, în care putem păși cu încredere. Cele trei categorii ale ediției din 2020 – Medicul Anului, Echipa Medicală a Anului și Spitalul Anului vin să încununeze efortul consecvent depus zi de zi, pentru menținerea sănătății noastre, a tuturor, oferindu-ne nouă, membrilor juriului, prilejul de a ne arăta aprecierea și de a vă oferi însemnele prețuirii noastre pentru valorile promovate! Vă invit așadar, în calitate de Președinte și membru al juriului să vă faceți cunoscute poveștile de succes, nu doar în România, ci în lumea întreagă!”

Prof. Dr. Viorel Scripcariu

Rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T.  Popa”, din Iași

Membru Juriu Romanian Healthcare Awards 2021

„La sfârșitul unei gărzi infernale sau după o operație dificilă, când realizezi că ți-ai ales un drum cu sens unic, îți aduci aminte și de ce ai ales să urmezi una dintre cele mai grele dar și mai nobile meserii din lume. De ce ai ales să pui sănătatea celor din jur mai presus de propria sănătate și de ce, de multe ori, petreci mai mult timp la spital decât alături de familie. Pentru că medicina este mai mult decât o profesie, este o vocație, te definește nu doar ca profesionist, ci și ca om, și pentru că medicii adevărați nu așteaptă nici bani, nici laude, pentru a-și face datoria. Câteodată, însă, ai nevoie de încurajări și de premii ca să poți mergi mai departe, așa cum actorii se hrănesc cu aplauzele publicului. Iar Romanian Healthcare Awards 2020, prima competiție din România cu juriu internațional, dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor, exact asta și-a propus, să certifice valoarea profesională și umană, să ofere un plus de considerație și recunoștință.”

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim “health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Vreau să devin Partener

Vreau să particip

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers