Romanian Agriculture Processing Forum

Prima ediție / Vineri / 26 Noiembrie 2021/ JW Marriott Grand Hotel din București

Eveniment internațional dedicat marilor procesatori din agricultură – din industria cărnii, a laptelui, de morărit și panificație, viticultură, legumicultură și pomicultură.

Forumul este parte a seriei de evenimente Romanian Agriculture 2021, alături de RALF – Forumul Marilor Fermieri (25 noiembrie).

Speakeri & Parteneri

Ioan Ladoși

Președintele Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România

Adrian Cocan

Adrian Cocan, directorul general al Agroserv Măriuţa, a pus bazele unui brand de produse premium în industria lactatelor – Lăptăria cu caimac. Ferma are acum 2.500 de vaci cu lapte rasa Holstein şi cultivă aproximativ 3.500 hectare cu cereale şi furaje pentru animale.

Dorin Cojocaru

Președintele Asociație Patronale Române din Industria Laptelui – APRIL

Daniel Donici

Managing Partner la Artesana, companie care va finaliza în 2021 investiţia de aproape 5 milioane euro pentru a doua fabrică de procesare a laptelui din Tecuci. Capacitatea de producţie va creşte de aproape patru ori.

Sorin Minea

Preşedintele Federaţiei Patronale Române din Industria Alimentară (Romalimenta)

George Cățean

Tânăr fermier din Braşov și Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii. Crește 1.500 de ovine şi peste 100 de vaci, produce brânzeturi şi preparate din carne pe care le vinde în mai multe magazine proprii şi locale, precum şi în câteva magazine ale unei mari rețele de supermarketuri din România.

Remus Deleanu

Președintele Cotnari, companie care are peste 1.700 de hectare cu plantații de viță de vie îngrijite prin lucrări agricole performante. Podgoria Cotnari face parte din regiunea viticolă a Podişului Moldovei şi este una din cele mai renumite podgorii din România.

Paul Fulea

Crama Histria administrează 160 de hectare de viţă de vie. În prezent, crama are în portofoliu branduri precum  Ammos şi Mirachi. Vinurile sunt listate în magazine de specialitate din Bucureşti,  Braşov, Cluj și Sibiu, dar şi în restaurante.

Gabriel Roceanu

Managerul general al ​​Cramei Oprişor, care va finaliza în 2021 o investiţie de circa 650.000 de euro din fonduri europene prin care este vizată extin­derea capacităţii de procesare şi stocare a cramei.

Florin Dănoaie

Directorul general al ​​Domeniilor Boieru, care va finaliza în 2021 un nou complex turistic viniviticol. Podgoria are 200 hectare de viță de vie, din care 70 de hectare se află la Ciumbrud, iar 130 la Rahău.

Marius Stoica

Șeful departamentului de vinificație din cadrul Stațiunii de Cercetare – Dezvoltare
pentru Viticultură și Vinificație Bujoru. Crama Dealul Bujorului este administrată de Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Bujoru, care deține aproximativ 350 hectare de vie pe rod.

Mircea Grigoriu

Mircea Grigoriu deține o livadă întinsă pe o suprafață de 18 ha, care a fost înființată prin intermediul unui proiect european a cărui valoare depășește 1 milion de euro. El a demarat construcţia celui mai modern depozit frigorific de fructe, integral computerizat, în judeţul Giurgiu.

Testimoniale

Prof. Dr. Vasile Vîntu

Rector Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad”, Iași

Mihail Dumitru

Director General Adjunct al DGA a Comisiei Europene

Ing. Mihai Afiliu

Administrator, AFILIU TRANS SRL, Buzău, +6000 ha

Nicoleta Dragomir

Redactor-şef Revista FERMA

Jean Ionescu

Country Leader Romania & Moldova, Corteva

Daniel Buda

Vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală (AGRI) a Parlamentului European

Dr. Ing. Dimitrie Muscă

Director General, Combinatul Agroindustrial Curtici, Arad, +7500 ha

Apariții Media 

Slider

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

 Proiecte Conexe Agricultură

Newsletter

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim “health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers