Xgrupuri Sănătate

Joi, 27 mai 2021/ 10:00 / ONLINE

 

SpațiulMedical va organiza în parteneriat cu BORO Communication întâlnirea Xgrupului „Pacient în Linia Întâi”, dezbatere care va aborda, împreună cu medici cardiologi, reprezentanți ai pacienților și ai mediului instituțional, provocările recente din domeniul cardiologiei, în context pandemic. Întâlnirea face parte din calendarul Spațiul Medical 2021, iar campania de comunicare a Xgrupului va putea fi urmărită pe www.spatiulmedical.ro

Invitați

Dr. Theodora Benedek

Președintele Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății

Este șeful Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. 

Dr. Gabriel Tatu-Chiţoiu

medic cardiolog, fost președinte al Societății Române de Cardiologie

Medic primar la Clinica de cardiologie și Medicină Internă din cadrul Spitalului de Urgență Floreasca și fondatorul Clinicii Cardiomed. A condus timp de mai mulți ani Societatea Română de Cardiologie.

Prof. Dr. Grigore Tinică

Manager, Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I. M. Georgescu”, Iași

Este inițiatorul proiectului Institutului Regional de Boli Cardiovasculare care urmează a fi construit la Iași pentru pacienții cu afecțiuni cardiovasculare din Moldova.

Conf. Dr. Viviana Ivan

Șef secție Cardiologie, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara

Este conferențiar universitar Disciplina de Cardiologie I în cadrul Universității de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timișoara.

Prof. Dr. Crina Sinescu

Șeful Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”

Este profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și membru al Societății  Europeane de Cardiologie. 

Prof. Dr. Ioan Mircea Coman

Șef Secție Cardiologie II, Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”

Prof. Dr. Antoniu Petriș

Șeful Clinicii de Cardiologie, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași

Dr. Bogdan Enache

medic cardiolog în cadrul spitalului Princess Grace din Monaco, unde se specializează în electrofiziologie

Este absolvent al Universității de Medicină din Timișoara și al London School of Economics „Executive MSc in Health Economics, Outcomes and Management in Cardiovascular Sciences”. Este interesat de interpretarea critică a literaturii științifice medicale și de comunicarea riscului. 

Dr. Georgiana Luisa Baca

Medic rezident, Interventional Cardiology Research Fellowship in cadrul St. Bartholomew’s Hospital, Barts Health NHS Trust, Londra, UK

Efectuează cercetări de specialitate în terapia celulelor stem în insuficiență cardiacă la Barts Heart Center din Londra, Marea Britanie. Este fondator al „The International Medical Education Bootcamp”. 

Mihai Bica

Medic Rezident Cardiologie, Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității Cambridge

Șerban Isopescu 

Liderul diviziei de produse și soluții dedicate domeniului sănătății în cadrul Philips România

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul tehnologiei medicale, Șerban Isopescu coordonează relația companiei cu reprezentanții sistemului medical, din mediul public și din cel privat, cu scopul de a contribui la dezvoltarea sistemului de sănătate din România, cu soluții atât pentru spitale, cât și pentru servicii la domiciliul pacientului.

Parteneri

PARTENER

SUSȚINĂTOR

PARTENER INSTITUȚIONAL

PARTENER DE COMUNICARE

UN PROIECT

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Speciale Conexe

PROIECTE SPECIALE

Newsletter

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers