Romanian Hand Hygiene Days

Proiect distins cu Premiul de Excelență Romanian PR Award 2018 la Categoria Evenimente. În cadrul proiectului nostru, Ministrul Sănătății din România a semnat în premieră carta Organizației Mondiale a Sănătății pentru prevenirea și controlul infecțiilor. Evenimentul principal din cadrul proiectului a avut loc pe 14 martie cu peste 600 de invitați din 10 țări. Invitatul special al ediției 2018 a fost Profesorul Didier Pittet, de la Spitalul Universitar din Geneva, creatorul Programului Global pentru Siguranța Pacientului “Clean care is safer care”.

Speakeri& Parteneri

Prof. Didier Pittet

Invitat special, ELVETIA / Creatorul programului global pentru siguranța pacientului „Îngrijirea curată este o îngrijire mai sigură”

Profesorul Pittet este beneficiarul mai multor onoruri naționale și internaționale, inclusiv un CBE (comandant al Imperiului Britanic) acordat de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a pentru servicii de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale în Marea Britanie (2007), Societatea pentru Epidemiologie pentru Sănătate of America.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Borcean

Speaker și invitat, ROMÂNIA / Președinte, Colegiul Medicilor din România

Chirurg primar, medic primar ortoped, specialist medicină criminalistică, doctor în științe medicale, profesor asociat la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Colegiul Medicilor din România este o entitate publică profesională, nonpolitică, nonprofit, responsabilă pentru autorizarea, controlul și supravegherea exercitării profesiei medicale ca profesie liberală a practicii publice autorizate.

Dr. Neil Wigglesworth

Speaker și invitat, GREAT BRITAIN / Președinte, IPS Society Prevention Infection

Neil s-a calificat ca asistent medical în 1987 și urmând o carieră clinică în principal în asistența medicală critică, s-a mutat în domeniul prevenirii și controlului infecțiilor în 1995. Neil a lucrat într-o serie de asistenți medicali de specialitate, management, cercetare și consultanți asistenți medicali în de specialitate, precum și în sănătate publică / protecția sănătății și a fost numit în rolul de director adjunct, prevenirea și controlul infecțiilor la Trustul Fundației NHS Guy’s și St Thomas în martie 2015.

Prof. Alexandru Rafila

Speaker, ROMÂNIA / Președinte al Societății Române de Microbiologie

Prof. Alexandru Rafila este în prezent șeful Departamentului de Microbiologie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și al Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Bals ”din București, România. Este președintele Societății Române de Microbiologie și a servit în administrația centrală ca secretar de stat pentru asistență medicală, director general pentru sănătate publică și de mai multe ori în calitate de consilier personal al ministrului sănătății.

Conf. Univ. Dr. Emilian Damian Popovici

Speaker, ROMÂNIA / Președinte al Societății Române de Epidemiologie

Senior Epidemiolog la Centrul Regional de Sănătate Publică Timișoara, Șeful Departamentului de Epidemiologie Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, membru al Consiliului Comitetului Internațional de Politică Comună a Societăților Epidemiologice, membru al Asociației Internaționale Epidemiologice.

Carole Hallam

Speaker, UK / Experiență de peste 40 de ani ca asistent medical cu 20 de ani care lucrează ca asistentă pentru controlul infecțiilor

Carole are o experiență de peste 40 de ani ca asistent medical cu 20 de ani care lucrează ca asistentă pentru controlul infecțiilor. În prezent lucrează într-un rol de îmbunătățire a calității. A ocupat o serie de posturi cu Societatea de Prevenire a Infecțiilor și în prezent este secretarul onorific.

Dr. Pawel Grzesiowski

Speaker, Polonia/ Director executiv la Fundația pentru Institutul de Prevenire a Infecțiilor

Expert atestat în prevenirea, controlul și tratarea infecțiilor, cu 25 de ani de experiență clinică în spitale universitare și îngrijiri ambulatorii. Funcții curente deținute: director executiv la Fundația pentru Institutul de Prevenire a Infecțiilor, membru al consiliului de expertiză național în igiena mâinilor, secretar al Comitetului Consultativ pentru Pediatrie din Polonia.

Dr. Andreea Moldovan

Speaker, România / Premiul european de excelență pentru igiena mâinilor

Prin consecință și aplicarea corectă a regulilor în ceea ce privește igiena mâinilor, în totalitate cu restul metodelor de prevenire (screening, administrarea antibioticelor, igiena spațiilor interioare, colectarea datelor de microbiologie, bune practici medicale), putem spune că există un plan complex și eficient în prevenirea infecțiilor nozocomiale care și-a dovedit funcționalitatea.

Ramona Marincaș

Speaker, ROMÂNIA / „Practician of the Year” de către Societatea de Prevenire a Infecțiilor, în ultimii doi ani

Am colaborat cu specialiști din Anglia și am putut îmbunătăți cunoștințele personalului nostru prin educație, pe măsură ce organizăm: numeroase sesiuni de instruire; campanii anuale de igienă a mâinilor; numeroase vizite de schimb în spitalele din Anglia; scrierea unei cărți de prevenire a infecțiilor și nu în ultimul rând organizarea Conferinței Naționale de Sterilizare.

Dr. Sergiu Sîngeorzan

Speaker, ROMÂNIA / Epidemiolog la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, șeful Serviciului SPIAAM

„Cred cu tărie că epidemiologia, și în special ramura spitalului (prevenirea și controlul infecțiilor), este o specialitate esențială, în centrul căreia toate specialitățile medicale, dar și elementele administrative converg împreună, creând forma de bază a serviciilor medicale sigure și de calitate. .“ / Epidemiolog la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, șeful Serviciului SPIAAM din 2103.

Dr. Borbala Szel

Speaker, UNGARIA / Specialist în controlul infecțiilor la Unitatea de control al infecțiilor din Centrul de sănătate Albert Szent-Györgyi din cadrul Universității din Szeged

„Este important să rețineți că nu numai profesioniștii din domeniul sănătății, dar și pacienții pot preveni apariția infecțiilor asociate asistenței medicale. Pacienții trebuie educați la controlul infecțiilor la un nivel de bază în spital, cu scopul de a trata în speranță pacienții mai educați care să respecte mai bine.

Dr. Diana Stoica

Speaker ROMÂNIA / Specialist în epidemiologie, responsabil cu trei dintre cele mai importante spitale din județul Vrancea

„Prevenirea este importantă … Prevenirea este vitală în lupta împotriva rezistenței bacteriene cu care ne confruntăm zilnic. Și totuși, am convingerea că doar atunci când” rupem “barierele mentalităților rezistente, vom reuși.” Specialist în epidemiologie (din 2013), responsabil de trei dintre cei mai importanți „pacienți” ai județului Vrancea: Spitalul de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani; Spitalul Municipal din Adjud și Spitalul „N.N. Salveanu ”din Vidra.

Jana Lavtizar

Speaker, SLOVENIA / șef al unității de infecții spitalicești, Spitalul General Jesenice

Începând din 2014, lucrează în cadrul Departamentului pentru controlul și prevenirea infecțiilor spitalicești. Ea își îndeplinește activitatea conform programului de control și prevenire a infecțiilor spitalicești. 

Dr. Raluca Mihaela Filimon

Speaker, ROMANIA / Epidemiologist Specialist, Institutul Regional de Oncologie Iași

Supravegherea infecțiilor asociate asistenței medicale; instruirea personalului medical; intocmirea hartilor de risc; studii asupra rezistenței la antibiotice. Epidemiolog în secția de infecții asociate asistenței medicale.

Dr. Ștefan Bercea

Speaker, ROMÂNIA / Specialist în epidemiologie, Spitalul Județean de Urgență Botoșani

A susținut prezentarea cu tematica: “Respectarea igienei mâinilor: între provocare și normalitate.”

CITEȘTE MAI MULT

Apariții Media 

Slider

Our Partners

Organizator

Parteneri Instituționali

logo-site_cmr

Organizator Științific

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Sănătate

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim “health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers