RALF Forumul Internțional al Marilor Fermieri

Cea de-a 4-a ediție RALF a reunit peste 300 de mari fermieri din 15 țări, din Canada până în Rusia. Un nou eveniment conex a fost lansat în cadrul forumului: GALA Seara Marilor Fermieri.

Speakeri & Parteneri

David Fuller-Shapcott

Medalia de Aur, British Farming Awards 2018, UK

David Fuller-Shapcott are funcția de Managing Director în cadrul fermei J.N. Fuller-Shapcott & Co.  Ca fermier, David spune că este responsabil de producerea alimentelor sănătoase, acest lucru fiind posibil doar pe căi sustenabile și utilizând metode moderne dovedite științific.

Trevor Scherman

Premiul pentru Inovație în cadrul Canada’s Farm Progress Show

Trevor Scherman a inventat un sistem care îi ajută pe fermieri să își reducă pierderile din timpul recoltării cerealelor. Fermierul canadian exploatează 2428 de hectare. Trevor este mereu în căutare de informații care să îl ghideze în procesul de luare a deciziilor. 

Viljar Veidenberg

Baltic Sea Farmer of the Year 2018 Award, Estonia

Viljar Veidenberg este CEO în cadrul fermei ecologice Pajumäe din Estonia care produce diferite produse lactate. Tânărul fermier a luat ferma de la părinții săi acum 6 ani și în prezent gestioneză și o fabrică nouă de produse lactate.

Wouter Bauman

Rooftopfarmer la Dakakker, OLANDA

DakAkker este o fermă pe acoperiș de 1000 m2 în vârful Schieblock din Rotterdam, Olanda și este una dintre cele mai mari ferme pe acoperiș din Europa. În viziunea lui Wouter, agricultura durabilă înseamnă obținerea de produse alimentare sănătoase și care să fie accesibile tuturor. 

Grzegorz Brodziak

CEO, Goodvalley Agro, +13.000 ha, Polonia

Goodvalley deține un număr de 22,500 de porci și o linie specială de producție de carne fără utilizarea antibioticelor. Compania funcționează cu producția proprie de furaje și cu 8 uzine de biogaz care acoperă 100% din nevoile de energie electrică ale companiei.

Hannu Haapala

Cercetător și inventator finlandez în domeniul agrotehnologiei și al bio-economiei recunoscut la nivel internațional

Hannu are un doctorat în Inginerie Agricolă obținut la Universitatea din Helsinki, unde a fost și profesor înainte de a-și dezvolta propria afacere pentru a accelera inovația în agricultură și horticultură.

Wyno Zwanenburg

Consultant internațional cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul agriculturii, Olanda

Wyno Zwanenburg și-a deschis propria firmă de consultanță colaborând astăzi cu companii, antreprenori și organizații din agricultura internațională.

Dariusz Majchrzycki

DANKO Plant Breeders exploatează peste 6300 de hectare în Polonia

Dariusz Majchrzycki este Președintele Secției de Cereale și Legume din cadrul Asociației Poloneze a Semințelor și Sales Director Danko. Compania are peste 36.000 ha care sunt cultivate anual cu cele 120 de varietăți de semințe produse de Danko.

Javier Fernández Ponce

creatorul conceptului Smart Floating Farms, Spania

Smart Floating Farms este un sistem inteligent de fermă plutitoare care combină energia solară, agricultura hidroponică și acvacultura. Javier crede că viitorul agriculturii constă în utilizarea unui mix de metode de producție sustenabile atât în fermele mari, cât și în agricultura urbană.

Daniel Buda

Vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală (AGRI) a Parlamentului European

Din 2014 Daniel Buda este membru al Parlamentului European și în Comisia pentru agricultură şi dezvoltare rurală, iar din 2019 este vicepreședinte al acestei comisii. Prin calitatea de membru AGRI susține interesele fermierilor români și implicit agricultura românească.

Mihail Dumitru

Director General Adjunct al Direcției Generale pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Comisiei Europene

A fost Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale în perioada 2009-2010. Din 2017 devine Director General adjunct responsabil de plățile directe, dezvoltarea rurală și sustenabilă.

Prof. Dr. Vasile Vîntu

Rector Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iași

Profesor universitar în cadrul USAMV din 2001, timp în care a publicat peste 222 de lucrări, din care 21 cărți și manuale îndrumătoare. Este Membru Fondator al I.A.E.R.T. (International Association of Experts in Rural Tourism and Agritourism) – Filiala România.

Prof. Dr. Roxana Vidican

Decan al Facultății de Agricultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Și-a început cariera didactică în 1994 în cadrul USAMV Cluj. Domeniile sale de interes sunt: biologia agrosistemelor, conservarea biodiversităţii, etica ecologică etc. Este membru al European Grassland Federation (2002).

Prof. Dr. Toma Adrian Dinu

Decanul Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București, despre evoluția marilor ferme din Sudul României

Toma Adrian Dinu este profesor de Managementul fermei și Managementul Proiectului la USAMV București. Acesta a fost Director General pentru Elaborarea Politicilor Agricole în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în perioada de preaderare la UE. 

Arnaud Perrein

Director General, Sopema,+ 4000 ha, Ialomița

Arnaud Perrein este fermier de origine franceză, stabilit în Ialomița, administratorul fermei Sopema și preşedintele Asociației Producătorilor de Porumb din România. APPR este o asociație profesională formată din producători agricoli, dar și reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. 

Martin Müller

Deține Păstrăvăria ALBOTA și peste 2.000 ha în județul Sibiu

Ca inginer IT Martin Müller a implementat prin complexul Agroturistic Păstrăvăria ALBOTA conceptul integrat „De la Fermă la Farfurie”. Pe lângă păstrăvărie, deține ferme de animale (150 bivoli, 350 vite Angus, 1.500 oi, 500 capre, 200 porci) și toate centrele de producție: abator, carmangerie, brutărie, fabrică prelucrare lapte. 

Cornel Stroescu

Administrează peste 2000 ha în Mehedinți

Cornel Stroescu este unul dintre cei mai mari fermieri din Mehedinți. Cultivă peste  2000 de hectare de teren la Gârla Mare, deţine un siloz de aproape 2 milioane de euro şi o fermă de păsări în localitatea Bistriţa.

Adrian Chesnoiu

Director General, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR)

Partener/ Adrian Chesnoiu este cel care reprezintă AFIR în relațiile cu persoanele fizice sau juridice, precum şi în faţa instanţelor judecătoreşti.  Programul Naţional de Dezvoltare Rurală dezvoltat în cadrul AFIR este o soluţie viabilă pentru modernizarea agriculturii la nivel naţional.

Aurel Placinschi

Director Agricola 96 Țigănași și Societatea Agricolă Moldova, +5000 ha, Iași

Aurel Placinschi a investit în ultimii ani în extinderea rețelei de irigații, din fonduri proprii, și își propune ca până în 2020 acest sistem să funcționeze integral pe o suprafață de peste 3000 de hectare. 

Nicolaie Apopi

Administrator Popagra și Agro Baden Banat, +2500 ha, Timiș

Nicolae Apopi investește constant în tehnologii și utilaje noi pentru creșterea producțiilor. Dintre acestea amintim de sistemul de gestiune a terenurilor, care îi permite să consulte istoricul fiecărei suprafețe cultivate în orice moment. 

Cosmin Iancu

Administrează peste 1100 ha, S.A Grădiștea, Ilfov

Tânăr fermier, este responsabil de tot ce înseamnă tehnologia de cultură și instrumentele prin care reușește ca această tehnologie să fie pusă în practică, iar prin intermediul ideilor noi pe care le-a promovat a reușit să crească cu mult profitabilitatea și rentabilitatea afacerii.

Marius Scarlat

Agral Mixt, +3100 ha, Iași

Grupul de firme TSC Agral Mixt din Andrieșeni are 45 de angajați. Pe cele peste 3000 de hectare exploatate cultivă porumb, grâu, floarea soarelui, soia.

Vasile Iliuţă

Exploatează 3.000 de hectare de teren agricol în Călărași

Vasile Iliuță  este președintele Consiliului Județean Călărași. Fermierul a accesat fonduri nerambursabile în valoare de 2,8 milioane de euro, reușind astfel să pună pe picioare o fermă ultramodenă în localitatea Vâlcelele.

Celzin Aedin

Director General, SC Micul Agricultor SRL, +3000 Ha, Constanța

Celzin Aedin lucrează peste 3.000 de hectare, ferma sa este localizată în Osmancea, județul Constanța. Celzin Aedin are o viziune diferită față de cea a altor colegi fermieri – este tânăr, dornic să muncească și mai ales să testeze soiuri și hibrizi, dar și produse noi apărute pe piață.

Gheorghe Albu

Administrator Argonaut, +6000 ha, Constanța

Pe lângă cereale, legume și plante producătoare de semințe oleaginoase,  companiile administrate de Gheorghe Albu dețin 6000 de ovine, 250 de hectare cu viță de vie, dar și o cramă pentru procesarea strugurilor din plantație. 

Dr. Ing. Lucian Buzdugan

Președinte AGRICOST

Lucian Buzdugan este președinte al celei mai mari exploatații vegetale din Europa, având o suprafaţă de 57.000 de hectare şi realizând anual o producţie totală de peste 400.000 de tone. Agricost operează, în Insula Mare a Brăilei, 29 de ferme vegetale.

Viorel Băeșu

Director Danistas Plant, +1200 ha, Republica Moldova

Viorel Băeșu este unul dintre cei mai apreciați fermieri din Republica Moldova. Ferma administrată de acesta, Danistas Plant cultivă rapiță de toamnă, grâu de toamnă, soia, floarea-soarelui, porumb, cartofi, și livadă de mere pe o suprafață de 1200 ha.

Liviu Zăgan

Holde Agri Invest exploatează 2.800 de hectare de teren în partea de sud-est a României

Liviu Zăgan și-a început aventura cu agricultura în urmă cu 10 ani, lucrând pentru Cerealflor, o afacere de familie. Din 2016, împreună cu 3 antreprenori români, Liviu a pus bazele propriei sale afaceri în agricultură. 

Mircea Ionuț Petroman

Administrator, MERPANO, +5000 ha, Timiș

Mircea Petroman administrează compania MERPANO și exploatează o suprafață de 5000 ha în județul Timiș, pe care o lucrează cu ajutorul unui număr mare de utilaje agricole.

Nicoleta Dragomir

Redactor Șef, Revista Ferma

Moderator al sesiuni: „Educație. Leadership. Inovație. Politici Agricole” și „Managementul Marilor Ferme”

Cătălin Lența

Jurnalist AGRO TV

Moderator „Xgroup Meeting Agriculture”

Andreea Stroe

Jurnalist Antena 3

Moderator al sesiunea „Ferma Viitorului”

George Mușat

Breeding Manager, Project Leader FAO 400 SEE, KWS

Master Partner/ George Mușat este Directorul Proiectului de Ameliorare a Porumbului pentru grupele FAO 400, în Europa de Sud-Est. El are ca responsabilități principale: dezvoltarea de linii consangvinizate adaptate condițiilor din Sud-Estul Europei și utilizarea lor în crearea de noi hibrizi, dar și testarea noilor hibrizi în câmp.

Maria Cîrjă

Marketing Manager, Corteva Agriscience România și Republica Moldova

Professional Partner/ Și-a început cariera ca profesor de biologie. După un an a devenit cercetător științific la Institutul de Cercetări pentru Legumicultură și Floricultură Vidra – Laboratorul de Protecția Plantelor. În august 2017 este numită Director Marketing în noua companie CORTEVA AGRISCIENCE – Divizia de Agricultură DowDupont.

Adrian Badea

Director Național Vânzări, PETKUS, ROMÂNIA

Professional Partner/ Adrian Badea și-a pus experiența de 9 ani în domeniul soluțiilor pentru depozitarea și condiționarea cerealelor și plantelor oleaginoase de pe piața românească, alături de experiența de aproape 170 de ani a lui PETKUS în producția de echipamente, pentru a păstra compania în topul furnizorilor de tehnologie din țara noastră. 

Alexander Hammerschmidt

IT Management, DKE-Data GmbH & Co. KG Agrirouter, Germania

Alexander Hammerschmidt  este implicat direct în dezvoltarea, implementarea și funcționarea agrirouter. Platforma agrirouter  permite schimbul de date între mașini și produse software de la diferiți producători și furnizori. Sistemul funcționează automat, simplifică procesele și îmbunătățește rentabilitatea.

Pascal Cassecuelle

Senior Bayer Representative & CropScience Division Head Country Group România, Bulgaria, Moldova

Professional Partner/ După ce și-a început cariera în Franța, în cadrul departamentului de vânzări, Pascal și-a asumat în Bayer diferite roluri de conducere locale și globale pentru divizia CropScience din Asia și America Latină. 

Ramona Ivan

Direcția Relații cu Instituții Naționale și Internaționale / CEC BANK

Partener/ Ramona Ivan are o experienţă de peste 20 ani în sistemul bancar românesc, activând atât în bănci cu acţionariat de stat, cât şi cu capital majoritar privat internaţional, în ultimii cinci ani alăturându-se echipei CEC Bank.

Radu Gorunescu

Manager, Studio of Agricultural Systems Romania

Partener/ Radu Gorunescu a prezentat platforma digitală SAS by Cropio. Aceasta implementează un sistem revoluționar de control și management al fermei, bazat pe monitorizarea terenurilor agricole din satelit, prin GPS, ține evidența operațiunilor agricole, a parcelelor de teren, a contractelor de arendă.

Remus Cazacu

Director General, BIT Software, România

Remus Cazacu este un antreprenor cu o experiență bogată în industria software și aplicații de business (sisteme ERP, CRM, BI) și conduce de peste 25 de ani firma BITSoftware, o companie care are în portofoliu soluții de business inovative, peste 300 de clienți, firme medii și mari, românești și globale, și prezență în peste 70 de țări.  

Brian McKown

Vicepreședinte, Kinze Manufacturing, Lituania

Kinze Manufacturing este una dintre cele mai inovatoare companii de tehnologie pentru agricultură. Brian McKown a coordonat în ultimii 16 ani activitatea internațională a Kinze, realizând parteneriate strategice și oferind consultanță marilor fermieri din întreaga lume

Alexandr Pešák

Central & Eastern Europe Manager, Kleffmann Group, Cehia

Din 2017 Alexandr lucrează ca manager regional al Europei Centrale și de Est la Grupul Kleffmann. Principalele sale pasiuni profesionale sunt tendințele generale și, de asemenea, conexiunile sociale în domeniul agroindustriei și inovațiile în cercetarea de piață.   

Cătălin Viziru

Marketing Manager, FMC Agro Operational, România

Cătălin Viziru și-a început cariera în agribusiness în anul 2009 ca promotor pentru DuPont România SRL, urmând ca 6 ani mai târziu, să promoveze în poziția de Key Account Manager în cadrul aceleiași companii. În prezent este Director de Marketing în cadrul companiei FMC Agro Operational România.

MAI MULTE

Testimoniale

Ștefan Stănescu

General Manager, Agromec Vișina SA, Olt, +3500 ha

Tim Hassell

Farm Manager, Goodwood Farm, Marea Britanie, +1300 ha

Puiu Ilisei

Manager, PILIS SRL, Călărași, +1000 ha

Gabriel Dumitrașcu

Project Manager, Agri Consortium, Caraș-Severin, +6000 ha

Dimitrie Muscă

General Manager, Combinatul Agroindustrial Curtici, Arad, +7500 ha

Vasile Lungu

Administrator, Agro Industrial Ceres, Iasi, +2000 ha

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Apariții Media

Slider

Parteneri

Master Partner

120x120_0034_logo-350x350px_KWS

Professional Partners

Xgroup PARTENER

PARTENERI

SUSȚINĂTORI & EXPOZANȚI

120x120_0049_350_mulmix
120x120_0046_350_bit
120x120_0051_350_kinze
120x120_0064_350_western
120x120_0054_350_city
120x120_0059_logo-350_fmc

parteneri Instituționali

parteneri educaționali

120x120_0055_350_usamv-10-1

PARTener MEDIA Principal

PARTeneri MEDIA 

120x120_0039_logo-site_revista-fermierului-copy
120x120_0029_logo-site_agro-info
120x120_0036_logo-site_lumeasatului
120x120_0027_logo-site_business
120x120_0030_logo-agribusinessjob
120x120_0021_logo-350x350px_TB

UN PROIECT CREAT DE

120x120_0003_logo-site_boro

Co-organizator

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Agricultură

Ștefan Stănescu

Director General, Agromec Vișina SA, Olt, +3500 ha
Fermier Invitat

O asemenea întâlnire, organizată an de an, este foarte importantă din punct de vedere al schimbului de experiență cu fermierii invitați din UE și a noilor tehnologii pe care aceștia le folosesc pentru creșterea randamentului producției. Doar fiind deschiși putem câștiga mai mult, împreună!

Gabriel Dumitrașcu

Project Manager, Agri Consortium, Caraș-Severin, +6000 ha
Fermier Invitat

Sunt bucuros de faptul că Agri Consortium are ocazia să participe la premiera acestui eveniment în România. Reunirea în cadrul evenimentului a experților, fermierilor autohtoni și străini, va ajuta la o mai bună înțelegere a inițiativelor europene complementare și competitive în agricultură, reușind să creeze condițiile pentru o relaționare confortabilă.

Tim Hassell

Farm Manager, Goodwood Farm, Marea Britanie, +1300 ha

Fermier Invitat

Trebuie să recunosc că am fost foarte impresionat de modul în care a decurs ziua şi de cât de prietenoasă și serviabilă a fost toată lumea. Am simţit că toată lumea este mândră de România. Pe un plan mai personal, a fost prima dată când am vorbit în faţa unui grup atât de mare de oameni, prin urmare, vă mulțumesc pentru oportunitatea acordată. Locaţia evenimentului a fost de înaltă clasă, cu facilități excelente. Am putut observa modul în care aţi programat speakerii pentru a le oferi tinerilor fermieri din România o idee despre modul în care alți fermieri europeni îşi construiesc afacerile și pentru a le da o idee despre oportunitățile care îi înconjoară. Invitaţii au arătat că există modalități diferite – de la unităţi independente cu un nivel înalt de mecanizare, în căutarea celui mai mic cost de producție, până la ferme precum Goodwood, care produc produse de calitate pentru a le vinde direct către consumator, și rolul pe care îl pot avea reţelele de socializare în afacerile în curs de dezvoltare. A fost fascinant să ascult fermieri români şi să-mi dau seama de potențialului sectorului agricol din România. Ascultându-i pe alţii, putem evolua.

Dimitrie Muscă

Director General, Combinatul Agroindustrial Curtici, Arad, +7500 ha
Fermier Invitat
Lucrez în zona de vest a țării și exploatăm o suprafață de 7600 de hectare în două combinate, cel de la Curtici și cel de la Olari. Avem totul integrat, de la semănatul culturilor în câmp – grâu, porumb, rapiță, soia, până la produsele procesate din magazinele noastre, totul este în circuit închis. Pe acest segment, care este destul de lung, nimeni nu se interpune cu absolut nimic.

Puiu Ilisei

Director General, PILIS SRL, Călărași, +1000 ha
Fermier Invitat
Evenimentul a fost foarte benefic pentru mine, pentru că, deși consider că am echipamente moderne, mereu găsești ceva nou, întâlnești oameni cu experiențe diferite din diferite părți ale lumii. Astfel de evenimente trebuie organizate mai des, chiar în diferite locuri din țară și arătat fermierilor ce mi-ați arătat și mie.

Vasile Lungu

Administrator Agro Industrial Ceres, Iași, +2000 ha
Fermier Invitat

Schimburile de experiență sunt benefice progresului în orice domeniu de activitate nu doar al agriculturii. Astfel putem identifica asemănările, cât și deosebirile, modurile de lucru, având posibilitatea transferării cunoștințelor de bună practică, lucru esențial dezvoltării.

Vreau să devin Partener

Vreau să particip

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers