RALF Formul Internațional al Marilor Fermieri

18 țări au fost reprezentate în cadrul forumului de către mari fermieri cu peste 500.000 de hectare și un nou eveniment conex a fost lansat: Xgroup Meeting pentru Agricultură.

​Speakeri & Parteneri

Chris Baylis

Manager de fermă – ‎Sir Richard Sutton Limited, + 3600 ha, UK

Ferma Lincolnshire Estate are aproximativ 3.600 de hectare, din care puțin peste 2.600 hectare de culturi arabile, 450 hectare de pășuni și 550 de hectare dedicate conservării mediului. Pe suprafața arabilă se cultivă: grâu, orz, rapiță, fasole și sfeclă de zahăr.

Svitlana Totska

Director Strategie și Dezvoltare, Svarog West Group Corporation, +70.000 ha, UCRAINA

Compania Svarog cultivă pe o suprafață de 70.000 de hectare: cereale, sfeclă de zahăr, floarea soarelui, porumb, rapiță. Alături de culturile vegetale, compania se ocupă și de creșterea animalelor și horticultură. 

Margus Muld

Manager, Trigon Dairy Farming Estonia AS, +8000 ha, ESTONIA

Datorită experienței de peste 20 de ani în agricultură, Margus Muld a fost desemnat fermierul anului 2017 în Estonia, la doar un an după ce a primit premiul pentru cel mai bun manager din sectorul zootehnic. 

Alexander Shyrokih

Director General, LUBIMOVKA LTD, + 6100 ha, UCRAINA

Compania Lubimovka cultivă 6100 hectare de teren în regiunea Dnipropetrovsk din Ucraina. Ferma are în principal culturi de floarea soarelui, rapiță și grâu. În cadrul acesteia își desfășoară activitatea 105 angajați.

Zdeněk Částka

Director, AGROSPOL, Malý Bor a.s., + 2400 ha, CEHIA

Compania AGROSPOL, Malý Bor a.s exploatează 2400 de hectare de teren agricol în districtul Klatovy. Creșterea de bovine reprezintă o parte importantă a companiei. Ferma deține grajduri moderne, care îndeplinesc toate condițiile de bunăstare pentru creșterea vitelor. 

Nicole Winkelmann

Manager General, Agrargenossenschaft ”Höhe”, + 2300 ha, GERMANIA

Compania Agrargenossenschaft ”Höhe” exploatează peste 2300 de hectare și are peste 1000 de bovine. De asemenea, ferma deține și o fabrică de lapte, comercializând produsele pe piața locală. În fermă lucrează 34 de angajați.

Maira Dzelzkalēja – Burmistre

Project Manager, Vilciņi-1, + 2200 ha, LETONIA

Compania Vilciņi-1 exploatează peste 2200 de hectare de teren agricol în regiunea Zemgale. Ferma este specializată în cultivarea cerealelor și obținerea unor culturi de înaltă calitate.

Doriana Nițu

Director General, KWS SEMINȚE

Invitat în Deschiderea Oficială și Master Partner

Prof. Józef Adamczyk

Director, Hodowla Roslin Smolice Sp. z o. o., +4800 ha, POLONIA

Compania Hodowla Roślin Smolice Sp. z o.o. exploatează o suprafață de 4800 de hectare de teren agricol și are peste 265 de angajați, fiind una dintre companiile de referință pentru agricultura Poloniei. Profesorul Josef Adamczyk este cunoscut ca fiind cel mai eficient crescător de porumb din Polonia.

Khrystyna Horstka

Export Manager, ‎Gelios-1, +5000 ha, UCRAINA

Gelios-1 este o companie cu o experiență de 18 ani în sectorul agricol. Exploatează peste 5000 de hectare și operează în regiunea Kherson. Ferma are unul dintre cel mai înalte niveluri de productivitate per hectar, din Ucraina.

Dirk Peters

Director General, AGRO-FARM GMBH NAUEN, + 2500 ha, GERMANIA

După ce a profesat în cadrul mai multor agro-holdinguri, Dirk Peters și-a început cariera de director în cadrul Agro-Farm GmbH în Nauen, împreună cu soția sa, iar din anul 2006 preluând integral managementul Agro-Farm.

Harm Kalfsbeek

Administrator, Europefarming, + 2100 ha, UNGARIA

Harm Kalfsbeek s-a mutat în Ungaria în 2002, din Olanda, ca administrator al unei ferme de 300 de hectare. În prezent, compania Europefarming, aflată pe malul sudic al lacului Balaton, Siófok și împrejurimile sale, are peste 2100 de hectare de teren și prestează lucrări agricole complete pentru mai mulți parteneri.

George Mușat

Director Proiect Ameliorare Porumb FAO 300-400, Europa de Sud-Est, KWS SEMINȚE

Master Partner/ George Mușat este Doctor în Genetică și Ameliorarea Plantelor și Directorul Proiectului de Ameliorare a Porumbului pentru grupele FAO 300-400, în Europa de Sud-Est. 

Rainer Morgenstern

Director Comercial Executiv Europa, SAME DEUTZ-FAHR Group, GERMANIA

Professional Partner/ Rainer Morgenstern are experiență internațională în managementul la nivel înalt, în vânzări și în marketing. În ultimii 20 de ani, a contribuit la dezvoltarea grupului Same Deutz-Fahr, ocupând diferite poziții în cadrul companiei.

Adrian Badea

National Sales Director, PETKUS, ROMANIA

Professional Partner / Adrian Badea este responsabil pentru dezvoltarea portofoliului de clienți în România și Republica Moldova, dar și pentru dezvoltarea unei echipe complexe și în număr suficient pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților PETKUS. 

Ervin Miklós

Business Development Director, LGT PROIECT, distribuitor exclusiv AgroVIR, ROMÂNIA

Professional Partner/ Economist, consultant IT și management, co-proprietar al firmei LGT PROIECT, este responsabil pentru dezvoltarea afacerilor pe piața română al sistemului de management agricol AgroVIR distribuit exclusiv de LGT PROIECT.

Luis – Carlos Alonso

Global Sunflowers / OSR Business Development Lead, Syngenta, SPANIA

Professional Partner/ Din anul 2011, Dr. Luis – Carlos Alonso a ocupat mai multe funcții la nivel global pe oleaginoase în Syngenta, printre care Global Sunflower/OSR Marketing, Global Sunflower/OSR Crop Expert, iar din 2015, ocupă funcția de Global Sunflower/OSR Business Development lead.

Maria Cîrjă

Marketing Manager, Corteva Agriscience România și Republica Moldova

Și-a început cariera ca profesor de biologie. În august 2017, în urma fuziunii companiilor Doe Agrosciences și DuPont este numită Director Marketing în noua companie CORTEVA AGRISCIENCE – Divizia de Agricultură DowDupont.

Lars Stadman

Sales Manager Europe, Agrifac Machinery B.V., OLANDA

Professional Partner/„Misiunea noastră este de a ajuta fermierii să sporească randamentul pe terenuri agricole mai puțin productive, unde se observă diferențe uriașe de producție între nivelurile actuale și cele posibile, prin îmbunătățirea practicilor de producție, mecanizare și agricultură de precizie.”

Pascal Cassecuelle

Senior Bayer Representative & CropScience Division Head Country Group România, Bulgaria, Moldova

Professional Partner/ După ce și-a început cariera în Franța, în cadrul departamentului de vânzări, Pascal și-a asumat în Bayer diferite roluri de conducere locale și globale pentru divizia CropScience din Asia și America Latină.

Liset Ivascu

Director Proiect, CEC Bank

Are o experienţă de peste 22 ani în sistemul bancar românesc, activând atât în bănci cu capital majoritar privat internaţional, cât şi cu acţionariat de stat.

MAI MULTE

Testimoniale

Cătălin Gagiu

Director General, Etinocereal SRL, Dolj, +2300 ha

Adrian Tuhuț

Director, B&B Agro Holding, Galați +2600 ha

Cristian Leancă

Cooperativa Agricolă și Zootehnică Dumitra, Bistrița-Năsăud, +1000

Florin Zănoagă

Director General, FirstFarms Agro East, Brăila, +3500 ha

Dumitru Manole

Director, SPORT AGRA, Constanța, + 800 ha

Georgeta Vilău

Președinte, CELEZVIT SAG, Teleorman, +2400 ha

Daniel Pop-Silaghi

Project Manager, Business Agro Consulting, Neamț, +800 ha

Adrian Cefălan

Director de Investiții, Compania Națională de Investiții, România

Invitat DEVO

Adrian Cefălan

Director de Investiții, Compania Națională de Investiții, România

Invitat DEVO

Adrian Cefălan

Director de Investiții, Compania Națională de Investiții, România

Invitat DEVO

Adrian Cefălan

Director de Investiții, Compania Națională de Investiții, România

Invitat DEVO

Adrian Cefălan

Director de Investiții, Compania Națională de Investiții, România

Invitat DEVO

Adrian Cefălan

Director de Investiții, Compania Națională de Investiții, România

Invitat DEVO

Adrian Cefălan

Director de Investiții, Compania Națională de Investiții, România

Invitat DEVO

Apariții Media

Slider

Parteneri

Master Partner

120x120_0034_logo-350x350px_KWS

Professional Partners

logo-nhr-370x370
logo-350x350px_agrovir
logo-350x350px_syngenta
120x120_0057_logo-350x350px_agrifac

Susținători & Expozanți

logo-350x350px_titan
logo-350x350px_cargill
logo-350x350px_syscad
logo-350x350px_adm

parteneri Media

logoFerma_ralf
logo-site_agro-info
logo-site_lumeasatului
120x120_0039_logo-site_revista-fermierului-copy
120x120_0026_logo-350x350px_agroimpact

UN PROIECT CREAT DE

Co-organizator

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

 Proiecte Conexe Agricultură

Daniel Pop-Silaghi

Project Manager, Business Agro Consulting, Neamț, +800 ha
Fermier Invitat
RALF a fost o gură de aer proaspăt în marea de evenimente specifice mai mici sau mai mari, pentru că, pe lângă întâlnirea întotdeauna productivă cu prieteni, colegi, colaboratori din țară, personalitățile invitate din afara granițelor au împărtășit multe din secretele agriculturii din Finlanda, Marea Britanie, Germania, Polonia, oferind astfel din experiența unor țări mult mai bine dezvoltate decât România. Deși avem suficiente modele de succes și printre noi, abordările fermierilor din alte state europene sunt întotdeauna deosebit de utile pentru dezvoltarea afacerilor și găsirea de soluții pentru eficientizarea activității curente. Mi s-a părut foarte curajoasă decizia de a organiza o conferință de 8! ore, însă alegerea foarte inspirată a fiecărui speaker invitat a făcut ca cele 8 ore să fie interesante de la început până la sfârșit.

Georgeta Vilău

Președinte, CELEZVIT SAG, Teleorman, +2400 ha
Fermier Invitat
Evenimentul în sine a fost un succes. S-au abordat subiecte de actualitate pentru agricultură. A fost o întâlnire cu mulți fermieri români și din străinătate care ne-au oferit din experiența lor și de la care noi mai avem de învățat. Ne-am bucura dacă s-ar lărgi sfera invitaților și a problemelor abordate. Vă mulțumim că ne-ați oferit prilejul de a participa la un astfel de eveniment.

Dumitru Manole

Director, SPORT AGRA, Constanța, + 800 ha
Fermier Invitat

Întâlnirea a fost deosebită atât din punct de vedere al organizării, cât mai ales datorită faptului că a prilejuit comunicarea cu diverse personalități ale farmingului din România și din alte țări. Pentru că AGRICULTURA pentru România este una dintre ramurile economice cele mai importante.

Florin Zănoagă

Director General, FirstFarms Agro East, Brăila, +3500 ha
Fermier Invitat

Forumul Internațional de Agricultură RALF este binevenit și sper să continue. Este necesară organizarea unei întâlniri de o asemenea anvergură, dedicată marilor fermieri, cei care de fapt fac agricultura performantă și susțin economia țării. Salut inițiativa dumneavoastră și aștept cu interes următoarea ediție.

Cristian Leancă

Cooperativa Agricolă și Zootehnică Dumitra, Bistrița-Năsăud, +1000
Fermier Invitat

Este o intâlnire interesantă cu mulți fermieri din țară și din străinătate care au de oferit multe din experiențele lor, de la care nu avem decât de învățat, de cum au trecut ei printr-o perioadă pe care noi acum o parcurgem

Adrian Tuhuț

Director, B&B Agro Holding, Galați +2600 ha
Fermier Invitat
Evenimentul a fost un bun prilej de a reîntâlni și reînnoda legături vechi, dar și de a stabili unele noi, iar faptul că avem ocazia de a învăța din experiența altor mari fermieri europeni sau de pe alte continente este cu atât mai important. Ne-am propus, în urma participării la RALF, să facem un experiment bazat pe ceea ce am văzut într-una din prezentări. În concluzie: un eveniment reușit la care am venit cu plăcere și de la care am plecat cu satisfacția că am învățat lucruri noi.

Cătălin Gagiu

Director General, Etinocereal SRL, Dolj, +2300 ha
Fermier Invitat
Sunt la prima conferință RALF și prima cu fermieri străini. Diferența față de conferințele românești trase la „indigo” este clară și de aici necesitatea ca un astfel de eveniment să fie ținut anual. Ar trebui aduși și alți fermieri de top sau organizații agricole din țări cu tradiție care să ne prezinte experiența lor, de ce nu, chiar și din Brazilia. De exemplu, noi am am legat un contact foarte bun cu KRIR Polonia și sperăm să legăm o colaborare cu fermierii de acolo.

Vreau să particip

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Vreau să devin Partener

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers