Building Health Bucharest International Forum

Această ediție a fost selectată de către Administrația Prezidențială în cadrul programului oficial “România la Centenar”, ca parte a proiectului SCHOOL + HOSPITAL.

Speakeri & Parteneri

Arnold Burger

Director, Dutch Hospital Design, Olanda

Arnorld Burger are o experientă de peste 30 de ani în arhitectura spațiilor medicale, cu proiecte în întreaga lume. Având o echipă de specialiști, asigură toate aspectele legate de definirea și designul clădirilor destinate serviciilor medicale, precum cele ce țin de IT, arhitectură, structură, design interior.

Leif Øie

CEO, LINK Arkitektur, Norvegia

LINK a creat spitale în toată Scandinavia, dar și în Malta și Arabia Saudită. Din experiența sa individuală fac parte proiecte mari de spitale, precum “New Hospital Østfold” și “Spitalul Național de Stat din Oslo”, ambele fiind în Norvegia. De asemenea, deține cunoștințe de specialitate în ceea ce privește soluțiile ecologice și eficiente.

Jacobo Ordás

Head of Design, Rafael de La-Hoz Arquitectos, Spania

Propune o abordare diferită a spațiilor medicale cu focus pe zonele de socializare în armonie cu natura, aducând mai multă lumină naturală și îmbunătățind calitatea aerului. El a făcut parte din echipa de dezvoltare a Spitalului Rey Juan Carlos și este implicat în diferite proiecte internaționale, cum ar fi CTIC, în Bogotá.

Raluca Boroș

Fondator, Roof Architecture, România

Moderator / Are două noi proiecte medicale în 2018: Clinica ProEstetica (recent finalizat) și Monza Metropolitan (în lucru), ambele centre aparținând grupului medical Monza.

Oana Davidoglu

Marketing Manager, SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA

Master Partner / Cu o experiență de peste 20 ani, conduce cu succes departamentul de Marketing al companiei Saint-Gobain Construction Romania, în cadrul căruia promovează conceptul de MultiConfort: spaţii sănătoase, aer purificat, spaţii cu rezistenţă la umiditate şi la incendiu.

Mihaela Gușă

Building Market Segment Manager la Schneider Electric România

“Construim pentru viitor pe baze digitale” – aceasta este idea în care trebuie să se realizeze construcțiile și modernizările de amplasamente medicale. Spitalele constituie clădiri critice energofage, de aceea soluțiile de creștere a eficienței energetice și operaționale pentru personalul medical devin un element obligatoriu.

Philippe Picard

Arhitect, Expert în Hospital Planning, EGIS, Franța

S-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin proiectarea spațiilor medicale, atât în Franța, cât și în străinătate. A debutat în acest domeniu în cadrul Assistance Publique-Hôpitaux de Paris, apoi a continuat cu numeroase proiecte de mari spitale și instituții medico-sociale.

Luca Militello

CEO, Monza Group Romania

Grupul având două noi proiecte medicale: ProEstetica (1200 mp, 3 săli de operație, 6 cabinete de consultații și săli de tratament) pe care a reamenajat-o de curând împreună cu arhitecții de la Roof Architecture. Monza a achiziționat recent și Metropolitan Hospital, care va deveni Monza Metropolitan, proiectul fiind în lucru.

Dan Doroftei

Director de Dezvoltare al Revera Medical City, România

Are peste 10 ani de experiență în dezvoltarea proiectelor de sănătate și îngrijire pentru bătrâni, în România și în Statele Unite. Revera Medical City este prima instituție medicală integrată și primul centru integrat pentru îngrijirea vârstnicilor din România, prima instituție pentru educare asistente medicale în mediu spitalicesc.

Marcus Enskat

Arhitect, Nordic – Office of Architecture, Norvegia

 A lucrat în cadrul proiectelor de spitale din Germania, Danemarca și Norvegia. S-a specializat în fluxurile de lucru medicale și implicarea utilizatorilor în procesele de planificare, construindu-și expertiza în dialogul cu personalul spitalicesc și profesioniștii din domeniul medical. Lucrează în prezent ca Project Leader pentru Spitalul din Nordmøre Romsdal

Bogdan Bălan

Category Manager, SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA – Rigips Business Unit

Gestionează gama principală de produse a Saint-Gobain Rigips România care cuprinde plăcile din gips-carton şi plăcile speciale. Preocupările sale duc către găsirea soluțiilor inovatoare pe bază de sisteme ușoare de compartimentare la provocări de termoizolare, izolare acustică, protecție la foc, umiditate sau radiații şi creșterea calității aerului interior.

Raluca Șoaita

Arhitect și fondator, Tesseract, România

A proiectat primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, care va fi construit de Asociația „Dăruiește Viață”, în curtea Spitalului „Marie Curie” din București. Are o experienţă de peste zece ani în arhitectura medicală.

Nicolas Jung

Sales Manager, Gerflor, Franța

Professional Partner / “Suntem producătorul de protecții pereți numărul 1 în Franța și lider în Europa. Dezvoltarea de la segmentul Sănătate la cel de Educație face parte din povestea noastră de succes”.

Alexandros Diamantis

Managing Director, MedCity, România

Partener / Conceptul Medical Mall, dezvoltat de MedCity, reprezintă prima rețea națională de clădiri cu destinație medicală, din România și se adresează exclusiv operatorilor medicali, medicilor independenți, farmaciilor și serviciilor conexe.

Diana Loreta Păun

Consilier de stat, departamentul de sănătate publică, administrația prezidențială

Alexandru Găvozdea

Președinte, Ordinul Arhitecților din România

MAI MULTE

​Proiecte

The New Rigshospital

📍 Danemarca

Proiectul include noi inițiative propuse în domeniile arhitecturii de vindecare și durabilitate, cu accent pe pacient. Flexibilitatea și logistica sunt elemente cheie pentru stabilirea obiectivelor ce vor contribui la promovarea tratamentelor viitorului.

King Juan Carlos University Hospital

📍 Spania

Acest nou model de spital este configurat în trei elemente de bază: eficiență, lumină și liniște. Conceptual, noul spital este amenajat pe o bază care oferă structură unităților de asistență medicală, diagnosticului ambulatoriu și tratamentului.

Hospital Bratislava Slovakia

📍 Slovacia

Este unul dintre proiectele concepute de Dutch Hospital Design. Construcția a fost catalogată despre “next generation hospital”, ceea ce întărește facilitătile de ultimă generație.

Stavanger University Hospital

📍 norvegia

Noul spital Stavanger va oferi o gamă completă de servicii medicale, echipa de proiectare concentrându-se constant pe pacienți și angajați atunci când iau decizii de proiectare.

Apariții Media

Slider

Parteneri

master partner

Professional partners

parteneri

în parteneriat cu

logo-site_cmr

partener media principal

parteneri auto oficiali

un proiect creat de

Co-organizator

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Sănătate

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim “health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers