Building Education Bucharest International Forum

Această ediție a fost selectată de către Administrația Prezidențială în cadrul programului oficial “România la Centenar”, ca parte a proiectului SCHOOL + HOSPITAL.

Speakeri & Parteneri

Nurten Akkuş

A fost aleasă “Profesorul anului în Turcia” prin vot public în 2015 și în 2016.

Pentru a remedia nivelul scăzut al participării familiei la educația copiilor, Nurten Akkuș a creat proiectul “Tată, spune-mi o poveste”. Acest lucru a condus la participarea părinților la educație, atât în regiunea ei, cât și în Turcia în ansamblu. De asemenea, a demarat proiecte împreună cu UNICEF și Ministerul Educației Naționale din Turcia.

Marie-Christine Ghanbari Jahromi

Top 10 Finaliști, Global Teacher Prize 2017, Germania. Scopul central al proiectului Sportpaten, înființat de Marie-Christine în anul 2012, este de a sprijini copiii cu condiții precare de dezvoltare, prin intermediul unui mentor sportiv, utilizând activități fizice, pentru a dezvolta abilitățile lor motorii, sociale, emoționale, cognitive și fizice – oferind tuturor copiilor șanse egale.

Ligia Deca

Consilier de Stat, Departamentul Educație și Cercetare, Administrația Prezidențială

Alexandru Găvozdea

Președinte, Ordinul Arhitecților din România

Oana Davidoglu

Marketing Manager, SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA – Rigips Business Unit.

Master Partner / Cu o experiență de peste 20 ani, conduce cu succes departamentul de Marketing al companiei Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips Business Unit, în cadrul căruia promovează conceptul de MultiConfort.

Mark J. Moore

Directorul noului liceu privat Akademeia High School din Polonia, renumit pentru metodele inovatoare în educație. Are 11 ani de experiență ca Director al Colegiului din Clifton, o școală de 1250 de elevi și o cifră de afaceri anuală de 30 de milioane de lire.

Boris Zeisser

Fondator Natrufied Architecture, Olanda

Fiecare design pornește din natură: încorporarea programului în mediul înconjurător, utilizarea materialelor ecologice, a formelor naturale sau reprezentarea mai abstractă a modelelor din natură, a structurilor parametrice și a abordării materialelor ecologice.

Leon Thier

Fondator Studio Leon Thier architecture/interior

Are peste 25 de ani de experiență în arhitectura spațiilor educaționale. Noi viziuni despre educație necesită noi structuri arhitecturale. În calitate de arhitect al noii generații, Leon Thier a contribuit la evoluția multor clădiri educaționale, de la grădinițe și școli primare până la școli secundare, profesionale și clădiri universitare.

Mia Baarup Tofte

Partener, Nord Architects, Danemarca

despre modul în care arhitectura poate funcționa ca platformă pentru noi alianțe între sectorul public, privat și civic. Începând cu anul 2002, când Nord Architects a fost înființat, membrii biroului au primit aprecieri pentru munca lor ca arhitecți, urbaniști, cadre universitare și lectori.

Bogdan Bălan

Category Manager, SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA – Rigips Business Unit.

Gestionează gama principală de produse a Saint-Gobain Rigips România care cuprinde plăcile din gips-carton şi plăcile speciale. Preocupările sale duc către găsirea soluțiilor inovatoare pe bază de sisteme ușoare de compartimentare la provocări de termoizolare, izolare acustică, protecție la foc și multe altele.

Marco Contini

Fondator Studio Contini, Italia

Despre utilizarea tehnologiilor de construcție, a dimensiunilor perceptuale și a spațiilor simbolice în arhitectură. În calitate de designer și manager de construcție a fost responsabil de realizarea de școli, muzee, biserici, clădiri sportive și locuințe private, precum și de renovarea clădirilor publice și private.

Mirela Tanc

Nominalizată la Global Teacher Prize în 2017 şi în 2018, România

Mirela Tanc predă limba și literatura română la Școala Gimnazială ”Oltea Doamna” din Oradea, România. Metodele moderne de predare i-au adus diferite premii și aprecierea globală. Mirela Tanc crede că fiecare profesor are datoria de a integra obiectivele dezvoltării durabile în procesul de predare.

Richard Cottrell

Co-Fondator și Director, Cottrell & Vermeulen Architecture, Marea Britanie, Building Design Education Architect of the Year 2018

Biroul de arhitectură a primit numeroase distincții, precum 5 premii RIBA, RIBA Stephen Lawrence, RIBA Journal Sustainability Award și prestigiosul premiu BD Architect of the Year Gold. Este unul dintre cele șase birouri de arhitectură alese pentru a lucra la proiectul DfES Schools for the Future.

Daniela Vișoianu

Președinte al Federației “Coaliția pentru Educație”, România

Moderator / Daniela Vișoianu coordonează mai multe proiecte dedicate copiilor și dezvoltării de structuri de economie socială în cadrul Asociației C4C Communication for Community.

Nicolas Jung

Sales Manager, Gerflor, Franța

Professional Partner / “Suntem producătorul de protecții pereți numărul 1 în Franța și lider în Europa. Dezvoltarea de la segmentul Sănătate la cel de Educație face parte din povestea noastră de succes. Suntem specialiști în furnizarea de soluții de protecție inovatoare, decorative și ecologice pentru aceste două segmente diferite, dar asemănătoare. Îmbunătățim și asigurăm durabilitatea facilităților deschise publicului”

MAI MULTE

Proiecte

Ecological Children Activity and Education Center

📍 tailanda

Centrul de activități și învățare pentru copii va oferi acestora o gamă largă de activități distractive. În plus va crește nivelul de conștientizare ecologică cu aceștia. Centrul oferă un cinema pentru filme, prelegeri și piese de teatru, o bibliotecă cu cărți despre cultură și tradiții locale, o sală de artă, o sală de muzică și o sală de modă.

Westborough Primary School

📍 Marea Britanie

Proiectul a implicat o renovare majoră a principalelor clădiri școlare și adăugarea unei pasarele acoperite, îmbunătățind considerabil circulația și mediul școlar general. Proiectul a redus emisiile de carbon cu 90% în zonele renovate ale școlii, introducând o serie de schimbări care ar putea fi aplicate la un număr mare de școli existente.

Northeast Amager School

📍 Danemarca

Fiind mai mult decât o școală, propunerea NORD Architects oferă noi spații publice și sociale pentru întreaga zonă din școală. Natura este țesută împreună cu clădirea, deoarece mediile verzi se extind pe numeroasele terase exterioare. O școală nu numai încorporată cu durabilitatea materială, ci și educațională și socială.

Streatham and Clapham High School

📍 Marea Britanie

Prima fază a proiectului oferă un nou centru de învățare care ia forma numărului șase, fiind o extensie pe acoperiș care se află pe corpul principal al școlii existente. Aceasta conține spații comune de studiu și de învățare, conectate de săli de clasă, birouri, laborator de știință și spații de servicii.

Broadway School

📍 Marea Britanie

Broadway School este prima recondiționare a școlii completată ca parte a programului Birmingham Building Schools for the Future. Lucrând îndeaproape cu echipa și cu utilizatorii clădirii, proiectarea a transformat facilitățile școlii într-un mediu durabil, modernizând drastic clădirile existente și reconstruind zone mari ale spațiului.

VMBO Herbert Vissers College

📍 Olanda

În educația VMBO, elevii sunt pregătiți pentru activitatea lor ulterioară, făcându-i să experimenteze practica în școală. Într-un smarald ascuțit, așa cum este școală, împrejurimile sunt oglindite, iar smaraldul strălucește lumina din interior spre exterior. Pentru administrația școlară, aceasta a fost metafora educației profesionale pregătitoare.

Krishna-Avanti Primary School

📍 Marea Britanie

Premiat cu: Harrow Heritage Trust / Harrow Observer Architectural and Environment Awards 2010, Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) Awards 2010 – Sustainability Award – Runner up, RIBA Awards 2010 – Shortlisted Telegraph – Top 10 Buildings of 2010 –Krishna-Avanti Primary School is no. 6 – by Ellis Woodman 14 December 2010.

Campus Den Haag

📍 Olanda

Campusul Den Haag s-a dezvoltat rapid de la înființarea sa în 1998. Educația este strâns aliniată la temele care caracterizează Haga ca oraș internațional al păcii, justiției și securității și ca centru al administrației publice olandeze și al guvernării internaționale.

MAI MULTE

Apariții Media

Slider

Parteneri

master partner

Professional partner

parteneri

în parteneriat cu

logo-site_cmr

partener media principal

parteneri auto oficiali

un proiect creat de

Co-organizator

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Educație

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers