Building Education Bucharest International Forum

Building Education 2017 a făcut parte, alături de Building Health, din noul concept SCHOOL + HOSPITAL. Invitatul special al ediției a fost Directorul Agenției Guvernamental Americane pentru Școli și Spitale.

Speakeri & Parteneri

Șerban Țigănaș

Președinte, Ordinul Arhitecților din România (OAR)

Raymond Chambers

Top 10 Finaliști, Global Teacher Prize 2017

Anne Dix

Director al Biroului pentru Școli și Spitale în cadrul Agenției Guvernamentale Americane USAID

Alastair Blyth

Coordonator (2007-2012) al Programului pentru Evaluarea Spațiilor Educaționale (LEEP) din cadrul Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE)

Päivi Pohjanheimo

Ambasador al Finlandei în România

Bjørn Bolstad

Directorul Școlii Ringstabekk din Oslo

Cindy Walters

Director și Co-Fondator, Walters & Cohen Architects

Camilla Wallander

CEO, Școala de Comunicare Berghs, Școala Anului din Suedia

Dorin Ștefan

Arhitect Principal, D. S. BIROU DE ARHITECTURĂ

Elad Levin

Principal, Perkins + Will, UK

Andrei Pogonaru

Partener, CEFS – Central European Financial Services

Adrian Cristescu

Președinte și Arhitect Principal la West Group Architecture

Camilla Askebäck Diaz

Profesorul Anului 2016 în Suedia

Bogdan Bălan

Professional Partner / Manager Produs, Saint-Gobain Rigips România

Sergiu Petrea

Managing Partner, Tecto Arhitectura

Mihaela Vasile

Professional Partner / Managing Director, ASSA ABLOY ROMÂNIA

Mina Sava

Fondator şi Preşedinte al Asociaţiei De-a Arhitectura

Boguslaw Patelka

Partener / Suport Tehnic și Vânzări, Grupul VITRULAN, prin AXELEN

MAI MULTE

Proiecte

Regent High School

📍 Marea Britanie

Designul acceptă o varietate de metode de predare și învățare pentru a se potrivi cu cei 1.300 de elevi și viziunea educațională a școlii, având un aspect flexibil care încurajează lucrul interactiv, personal și colaborativ. În centrul școlii se află Arcade, un spațiu de circulație cu înălțime triplă, generos și luminos, care leagă noile elemente ale campusului cu clădirea școlii victoriene originale.

The King’s School Shenzhen International

📍 China

În 2017, Walters & Cohen Architects au primit o solicitare pentru a proiecta King’s School Shenzhen International. Școala oferă elevilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani un curriculum combinat chinez și britanic, cu accent mai mare pe acesta din urmă, pe măsură ce elevii progresează prin școală.

HU University of Applied Sciences

📍 olanda

Clădirea Heidelberglaan de 22,310 metri pătrați, găzduiește opt instituții de învățământ din sectoarele economiei, managementului, comunicării și tehnologiei informației, precum și a mijloacelor de comunicare online și offline.

Newnham College

📍 Marea Britanie

Walters & Cohen au câștigat o competiție pentru proiectarea de noi locuri de cazare pentru Newnham College, unul dintre cele 31 de colegii ale Universității din Cambridge. Brief-ul a fost proiectarea unei noi reședințe dedicate studenților care să conțină strictul necesar vieții de zi cu zi. 

St Paul’s School

📍 Marea Britanie

Clădirea este amenajată în formă de L pentru a conecta clădirile de pe ambele părți pe toate nivelurile și pentru a închide curtea verde centrală cunoscută sub numele de Curtea Fondatorului. Stilurile verticale elegante prezintă un ritm neregulat și fac parte integrantă din eficiența energetică a clădirii, oferind ventilație naturală, umbră și atenuează zgomotul.

Lairdsland Primary School

📍 Scoția

Noua clădire este destinată celor 280 de elevi cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani. Locația clădirii a fost stabilită în consultare cu comunitatea școlară. Aceasta a dus la plasarea clădirii în paralel cu apa din imediata apropiere pentru a profita la maximum de site-ul unic.

Cotham School

📍 Marea Britanie

Proiectul reușește să ofere școlii o nouă intrare a elevilor și o prezență mai puternică pe Cotham Road. O „coloană vertebrală” de circulație acoperită conectează noua construcție cu clădirile existente, unificând bucățile și creând o fațadă puternică.

City of Westminster College

📍 Marea Britanie

Located in the heart of Central London, the flagship campus for City of Westminster College is designed to support new ways of teaching and learning. The building is designed to embrace interaction and diversity, and allows students to learn from each other, both formally and informally.

MAI MULTE

Apariții Media

Slider

Parteneri

organizatori

Professional partners

parteneri

parteneri media

susținători

partener comunicare

Partener auto oficial

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Educație

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers