ROHO Convenția Română a Spitalelor

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016

Tema principală a ediției a fost “Spitale Europene” și un nou eveniment conex a fost lansat: Xgroup Meeting pentru Sănătate, respectiv pentru Oncologie și Politici Publice.

​Speakeri & Parteneri

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner / Jens are peste 20 de ani de experiență profesională în domeniile de management și marketing în compania Philips. Începând cu 1 Septembrie 2019, este lider de vânzări în sisteme de sănătate CEE, cu sediul în București.

Dr. Marius Geantă 

Președinte, Centrul pentru Inovație în Medicină

Centrul pentru Inovație în Medicină este o organizație non-guvernamentală al cărei obiectiv este promovarea inovației în toate sectoarele sistemului de sănătate și scurtarea drumului unui produs sau serviciu, de la laboratorul de cercetare, la pacient. 

Dr. Diana Loreta Păun

Consilier de Stat, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială

Consilier Prezidențial pentru Sănătate, medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. 

Dr. Gheorghe Borcean

Președintele Colegiului Medicilor din ROMÂNIA (CMR)

Medic Primar Chirurg, Medic Primar Ortoped, Medic Specialist Medicină Legală, Doctor în Științe Medicale, Profesor Asociat la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara.

Dr. Les Wold

Emeritus Trustee, Mayo Clinic US

Les a lucrat peste 25 de ani în cadrul Mayo Clinic în diferite roluri de conducere.  După retragerea sa de la Mayo continuă să se concentreze pe modalitățile prin care tehnologia poate sprijini mai bine furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate și rentabile, din punct de vedere al costurilor.

Dr. Adam Fox

Coordonează programele de formare profesională din cadrul Guy’s & St Thomas’ Hospitals NHS Foundation Trust

Dr. Fox, Director Medical Comercial, supervizează schimburile de experiență oferind medicilor din toată lumea oportunitatea de a se perfecționa și de a învăța în unul dintre cele mai mari spitale cu activitate didactică din UK.  

Dr. Ferdinand Rudolf Waldenberger

Director Medical al Spitalului General Klagenfurt, unul din cele mai moderne spitale din Europa

Ferdinand Rudolf Waldenberger a participat la numeroase premiere medicale în domeniul chirurgiei cardiace. În calitate de profesor a Universității Sigmund Freud, din Viena, promovează medicina bazată pe valori și etica medicală.

Dr. Carmen Orban

DIRECTOR GENERAL Monza Group Romania

Grupul Monza România este format din: Spitalul Monza, Centrul Medical Monza, Monza Metropolitan Hospital, Clinicile Ritmico, Centrele Monza–Ares şi Spitalul Monza-Ares. Alături de peste 300 de specialişti în domeniul medical, continuă să dezvolte servicii medicale de excelenţă pentru pacienţii români.

Dr. Adrian Cotîrleț

conduce Spitalul Municipal de Urgență Moinești

Spitalul din Moinești este unul dintre cele mai moderne din țară. Chirurgul Adrian Cotîrleț este cel mai longeviv manager al unui spital de urgență reușind să atragă medici tineri și fonduri de peste 10 milioane de euro în ultimii 6 ani.

Dan Zaharescu

Director Executiv ARPIM

Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente urmărește crearea unui sistem de sănătate performant, care facilitează accesul pacienților în timp util la medicamente de ultimă generație și la servicii medicale performante.

 

Dr. Adrian Udrea

Director Medical, Clinica Medisprof, Cluj-Napoca

În ultimii opt ani, clinica a devenit un punct de reper în rândul instituțiilor de cercetare din România și continuă să crească datorită echipei sale specializate. Ca recunoaștere a eforturilor depuse, în 2018 Medisprof a primit certificarea QOPI de la American Society of Clinical Oncology.

Dr. Feliksas Jankevicius

conduce Vilnius University Hospital Santaros Clinics

Vilnius University Hospital Santaros Clinics este una din cele mai mari și mai moderne instituții medicale din Lituania și unul din cele mai cunoscute spitale din estul Europei pentru transplantul de inimă sau implantul de inimă artificială la copii.

Dr. Gabriel Dimofte

Director Medical, Institutul Regional de Oncologie Iași

Prof. Dr. Gabriel Dimofte coordonează activitatea clinică a institutului din Iași din 2011 și predă chirurgia în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”. Zonele de interes special sunt chirurgia oncologică și endoscopia digestivă superioară și inferioară diagnostică și intervențională.

Dr. Cristina Berteanu

coordonează activitatea clinică a Centrului Medical Neolife, în calitate de Director Medical

Un departament de radioterapie cu tehnologie de ultimă generație, tehnicile moderne de medicină nucleară, investigațiile de imagistică, aparatura de ultimă oră și expertiza internațională fac din Neolife o unitate de elită.

Dr. Beatrice Dragomir Anghel

Medic Specialist Radioterapie, Centrul Oncologic Sanador

Centrul Oncologic Sanador este primul centru privat care oferă servicii medicale complete bolnavilor oncologici pe tot parcursul traseului, de la diagnostic la tratament și urmărire post-terapeutică.

Dr. Paula Toma

Director Medical, Spitalul OncoFort Pitești

 OncoFort a fost primul centru oncologic privat din România care a folosit radioterapia conformațională tridimensională și IMRT.  Spitalul a inițiat un program de monitorizare a pacienților cu afecțiuni oncologice încă de la faza de prediagnostic.

Dr. Raul Pătrașcu

A contribuit la crearea de politici publice de sănătate în SUA, precum și la creșterea cu peste 30% a fondurilor alocate cercetării oncologice cu celule STEM

 Dr. Raul Pătrașcu a colaborat cu specialiști importanți din centre de cercetare și spitale de talie mondială precum Johns Hopkins și Yale-New Haven Hospital.

Dr. Roxana Mărgan

Co-Founder & COO OncoChain

OncoChain își propune să îmbunătățească calitatea actului medical pentru pacienții oncologici prin crearea unui cadru care să faciliteze furnizarea de servicii de sănătate centrate pe pacient.

Eduard Dobre

Director executiv Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private din Romania – PALMED

PALMED este principala “voce” națională pentru lobby și advocacy, principalul promotor ce susține furnizorii privați de servicii medicale din România și dreptul pacienților la servicii medicale de calitate, la un preț accesibil, încă de la înființare, din anul 2007.

Dr. José María Muñoz y Ramón

va prezenta programul de transplant pediatric coordonat de spitalul spaniol La Paz în care sunt implicate 11 țări europene

Dr. José María Muñoz y Ramón este Director Medical al „Spitalului Universitar La Paz”, poziționat pentru al doilea an consecutiv în fruntea clasamentului celor mai bune spitale de stat din Spania.

Lodewijk de Beukelaar

conduce spitalul Zorgsaam, desemnat cel mai bun spital regional din Olanda in 2018

Lodewijk de Beukelaar urmărește constant îmbunătățirea calității actului medical, lucru care i-a adus primul loc în topul celor mai bune o sută de spitale regionale din Olanda. Instituția medicală trece printr-un proiect amplu de modernizare și extindere.

Ana Smaranda Rinder

conduce Spitalul Județean de Urgență Vaslui

Pe lângă construirea noului ambulatoriu integrat, a viitoriului sediu al Unității de Primire Urgențe și a unui heliport, printre proiectele aflate în desfășurare se numără și creșterea calității actului medical prin reorganizarea unor secții și adăugarea unor servicii noi.

András-Nagy Róbert

conduce Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Fogolyan Kristof”

Din noiembrie 2018, Spitalul din Sfântu Gheorghe are unul dintre cele mai performante sisteme de programări online din sectorul public de sănătate, oferind pacienților posibilitatea de a face programări direct de la medicul de familie pe baza unei agende actualizate în timp real a medicilor de la toate specialitățile.

Dr. Gheorghe Carp

coordonează activitatea spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

Conduce de 6 ani cel mai mare spital din Bihor, timp în care a reușit să crească gama de servicii oferite, veniturile instituției, dar și satisfacția pacienților. Printre cele mai recente proiecte se numără extinderea UPU și dotarea cu un CT propriu, extinderea ATI, construirea unui laborator robotizat și a unui Ambulator.

Mariana Iancu

conduce Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Unitatea de Primiri Urgențe a celui mai mare spital din Ialomița trece printr-un proces de extindere, modernizare și dotare ca urmare a unei investiții de peste un milion și jumătate de euro

Dr. Cornel Ioan Bitea

Peste 4.000 de pacienți investigați în cadrul Centrului de Cercetare Invazivă şi Non-Invazivă ultimii 3 ani

Dr. Cornel Bitea va prezenta „Centrul de cercetare invazivă şi non-invazivă în domeniul patologiei vasculare la adult”, un centru ultramodern realizat graţie unei finanţări europene.

Frank Christian Mainzer

Area Vice President Global Software and Services, CompuGroup Medical

Partener / CompuGrup Medical este unul dintre marii jucători la nivel mondial din domeniul eHealth. În România, CGM intenționează să implementeze o soluție de telemedicină.

Vasile Ruscovan

Director General, Kapamed International

Partener / Vasile Rușcovan crede cu tărie că sistemul de sănătate poate fi eficientizat printr-o prezență mai mare a tehnologiei, atât în acțiunile medicale cât și în cele de management.

Dr. Bogdan Ivanescu

CEO Doctor MIT & Stem SURE

Doctor MIT este cea mai mare platformă media medicală din România. Dr. Ivănescu este dedicat susținerii progresului practicilor medicale, prin facilitarea accesului mai multor dispozitive medicale inovatoare atât în spitale și clinici publice, cât și private din România.

 

Dr. Cristian Vlădescu

Director al Școlii Naționale de Sănătate Publică Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București

+30 ani de experiență în sistemul de sănătate românesc: Președinte al Comisiei de Sănătate Publică din cadrul Ministerului Sănătății, Președinte al Comisiei Prezidențiale pentru analiza și elaborarea politicilor din domeniul sănătății publice, dar și cea de Director al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Gabriel Friptu

Director General Adjunct Ministerul Fondurilor Europene, România

Gabriel Friptu își desfășoară activitatea în cadrul Direcției Generale Programare și Coordonare de Sistem din cadrul Ministerului Fondurilor Europene și are o experienţă de peste 18 ani în domeniul fondurilor europene.

Dr. Bogdan Pana

Președinte Asociația Română de Sănătate Publică și Management Sanitar

Misiunea ARSPMS este de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a populației prin diseminarea evidențelor în sănătate publică și management sanitar și susținerea profesioniștilor din domeniu prin formare, informare și derularea de proiecte. 

Dr. Levente Vass

Secretar, Comisia pentru Sănătate şi Familie, Camera Deputaților, România

Dr. Levente Vass este medic primar urolog, cu o a doua specializare în sănătate publică și management sanitar. Înainte de a se alătura Comisiei pentru Sănătate și Familie a fost Director Medical al spitalului Județean de Urgență din Târgu Mureș și consilier personal pentru doi Miniștri ai Sănătății, în perioada 2010-2012. 

Emanuel-Gabriel Botnariu

Comisia pentru Sănătate Publică

Emanuel-Gabriel Botnariu, senator român, membru al Comisiei pentru Sănătate Publică, face parte din grupurile parlamentare de prietenie cu Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Australia și Albania. 

Adrian Moraru

Director Institutul de Politici Publice

Institutul pentru Politici Publice (IPP) este o organizaţie neguvernamentală ce militează pentru creşterea calităţii proceselor de elaborare a politicilor publice în România. Instituția desfăşoară activităţi de cercetare/advocacy în domenii precum: reforma administraţiei publice, transparenţa instituţiilor, integritatea aleşilor şi a funcţionarilor.

Delia Iliasa

Director Național al Clinicilor Medicover și Director Comercial al companiei Medicover România

Delia Iliasa coordonează echipele de Sales, Customer Service, Marketing și departamentul operațional. Anterior acestei poziții, Delia a ocupat funcția de COO în cadrul World Class Romania.

Dr. Petra Gastmeier

coordonează activitatea Sistemului German de Supraveghere a Infecțiilor Nosocomiale cu date din mai mult de 1400 de spitale

Prof. Dr. Petra Gastmeier conduce Institutul de Igienă și Medicina Mediului din cadrul Spitalului Universitar Charite și este responsabilă de campania națională pentru igiena mâinilor. Este considerată un expert internațional în supravegherea infecțiilor nosocomiale și rezistența antimicrobiană.

Dominique Monnet

Director al programului pentru rezistența la antibiotice și boli asociate infecțiilor din cadrul Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC), Suedia

Înainte de a se alătura Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor din Stokholm, acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul Centrului American pentru Prevenire și Control, dar și  în cadrul Institutului Statens Serum din Copenhaga, acolo unde s-a ocupat de supravegherea rezistenței la antibiotice și de consumul acestora în Danemarca.

Claire Farrugia

a avut un rol decisiv în obținerea premiului European Hand Hygiene Excellence Award de către Spitalul Mater Dei, Malta

Claire Farrugia coordonează Departamentul de Prevenire și Control al Infecțiilor din cadrul principalului spital public, Mater Dei, având peste 25 de ani de experiență, și este lector la Facultatea de Medicină a Universității din Malta. A fost desemnată să-și reprezinte țara în cadrul întâlnirilor de specialitate organizate de Centrul European pentru Controlul Bolilor. 

Dr. Andreea Moldovan

+20 ani experiență în domeniul bolilor infecțioase și 9 în cel al epidemiologiei

Andreea a îmbinat informațiile complementare ale celor 2 specialități pentru a contribui la organizarea și implementarea unui amplu program de prevenție și control a Infecțiilor nozocomiale, bazat pe reguli simple, eficiente și puțin costisitoare: igiena mâinilor, igiena spatiilor, politica de utilizare judicioasă a antibioticelor, screening, instruire, conștientizare.

Giorgeta Grosu

Director Îngrijiri Medicale, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”

Giorgeta Grosu și-a început activitatea ca asistent medical în Clinica de Neuropsihiatrie, apoi ca asistent coordinator în Ambulatoriul de Specialitate iar, din anul 2010, este director de îngrijiri. Fiecare etapă a carierei a ajutat-o și a motivat-o să se pregătescă pentru a deveni ceea ce este astăzi. 

Dr. Ciprian Radu Șofariu

Director Medical, Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

Dr. Ciprian Șofariu, medic primar radiologie și imagistică medicală, este unul dintre coordonatorii campaniilor de instruire a elevilor privind spălarea corectă a mâinilor desfășurată în școlile din municipiul Sibiu. Campania vine în completarea proiectului „Mâinile curate salvează vieți” lansat de Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu în 2018, program menit să ducă la conștientizarea importanței curățeniei mâinilor pentru o viață sănătoasă.

MAI MULTE

Testimoniale

Cătălin Radu

COUNTRY MANAGER ROMÂNIA, BRISTOL-MYERS SQUIBB

 

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Dr. Alina Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Dr. Delia  Râșnoveanu

Manager, Spitalul Județean de Urgență, Brăila

Dr. Dan Sîmpălean

Manager, Spitalul Clinic Judeţean Mureş

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Apariții Media

ARTICOL
"Tema ediţiei 2018 a Convenţiei Române a Spitalelor ROHO este inovaţie şi reputaţie"
Slider

Parteneri

MASTER PARTNER

logo-site_philips

PARTENERI PRINCIPALI

PROFESSIONAL PARTNERS

PARTENERI

PARTENERI INSTITUȚIONALI

PARTENERI EDUCAȚIONALI

ÎN PARTENERIAT CU

logo-site_cmr

SUSȚINĂTORI ȘI EXPOZANȚI

Tehnoplus Medical
softcentrica
high-tech

UN PROIECT CREAT DE 

CO-ORGANIZATOR

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Sănătate

Cătălin Radu

Country Manager România, Bristol-Myers Squibb

Partener ROHO

 

„Bristol-Myers Squibb este o organizație axată pe cercetarea științifică, angajată în dezvoltarea, descoperirea și furnizarea de medicamente inovatoare, inclusiv Imuno-Oncologice, care au potențialul de a transforma viața pacienților și de a stabili noi standarde de îngrijire în zonele cu nevoi terapeutice care au rămas restante din punct de vedere clinic. Nevoile pacienților și cercetarea științifică se află în permanență în centrul preocupărilor noastre. Bristol-Myers Squibb se alătură Convenției Române a Spitalelor în calitate de Partener Principal al sesiunii dedicate oncologiei. Inovăm pentru pacienți și venim în sprijinul lor prin dezvoltarea de noi soluții, rezultate ale cercetărilor noastre permanente. Spațiul medical românesc are nevoie de o «Convenție» pentru creșterea calității actului medical și ne bucurăm să fim parte a acestui demers.”

Dr. Dan Sîmpălean

Manager, Spitalul Clinic Judeţean Mureş

Manager Invitat ROHO

“Consider că participarea mea la ROHO – Convenţia Română a Spitalelor a reprezentat o şansă reală de a lua contact cu noile practici, provocări şi oportunităţi din domeniul serviciilor medicale şi al managementului sanitar. Cred cu tărie că doar prin astfel de întâlniri care reunesc specialişti în sănătate, manageri de spitale, experţi din străinătate şi lideri din industria medicală putem să găsim puncte comune în dezvoltarea sistemului de sănătate şi soluţii la problemele pe care le întâlnim în activitatea de zi cu zi. Discuţiile cu specialiştii din străinătate au fost benefice deoarece experienţa din alte state europene poate servi ca o îndrumare pentru sistemul medical românesc. Evenimentul organizat în acest an a fost caracterizat de profesionalism, o bună alegere a celor care au susţinut prezentările şi o atenţia deosebită acordată fiecărui participant.”

Delia Mihaela Râșnoveanu

Manager, Spitalul Județean de Urgență, Brăila

Manager Invitat ROHO

”Evenimentul mi s-a părut deosebit, având un concept interesant. Poate ar fi fost benefică și o sesiune de discuții libere pe tema problemelor cu care ne confruntăm, probleme la care unii au deja soluții. În vederea socializării, pauzele au fost folositoare, pentru că am putut cunoaște persoane noi. Întâlnirea cu alte țări a fost foarte utilă pentru a observa ce probleme au și alții și ce lucruri bune sunt de menționat. Mulțumesc pentru invitație și sper să mai particip și pe viitor.”

Vreau să particip

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Vreau să devin Partener

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers