ROHO Convenția Română a Spitalelor 

“Inovație și Reputație în Sănătate” a fost tema principală a ediției. Convenția a promovat echipe medicale de succes. Eveniment conex: GALA Medici + Inimi, la Palatul CEC.

Speakeri & Parteneri

Dr. Syed Masud

Medicul Anului 2017 în Serviciul de Ambulanță Aeriană în MAREA BRITANIE, Spitalul Universitar Oxford

Dr. Syed Masud este consultant în medicină de urgență la Spitalele din cadrul Universității Oxford NHS Foundation Trust și Director Medical în cadrul Serviciului de Ambulanță Aeriană din Thames Valley. Munca sa inovatoare a fost recunoscută de către Universitatea Oxford, care i-a acordat poziția de Lector senior de onoare în domeniul: traumă și medicină de urgență prespitalicească. 

Prof. Asoc. Dr. Nicolay Yanev

Medicul Anului 2017 în BULGARIA, Spitalul Universitar din Sofia

Înainte de a se întoarce în Bulgaria, pentru a înființa un serviciu de chirurgie microvasculară pentru reconstrucția capului și a gâtului, în Sofia, acesta a lucrat și la Spitalul Royal Derby din UK. Munca și eforturile echipei Dr. Yanev au fost recunoscute de comunitatea medicală din Bulgaria și în special de Uniunea Medicală din Bulgaria, care i-a acordat premiul Medicul Anului.

Dr. André Simon

Director al Departamentului de transplant cardiac și pulmonar la spitalele Royal Brompton și Harefield, MAREA BRITANIE

Doctorul André Simon, chirurg cardiotoracic, este Directorul Departamentului de transplant cardiac și pulmonar la spitalele Royal Brompton și Harefield. Dr. Simon a condus operația primului copil din Marea Britanie care a primit o inimă artificială. Acesta este de asemenea și lector senior de onoare la Imperial College din Londra.

Francesco Galli

Chief Executive Officer, San Donato Hospital Group, cel mai mare grup privat de spitale din ITALIA

Francesco Galli este, de asemenea, CEO al Institutului Național de Tratare a Obezității – INCO, punct de referință internațional pentru obezitate și tratamentul bolilor asociate, dar și al rețelei Smart Clinic, rețea inovatoare de clinici ambulatorii prezente în centrele comerciale. De asemenea, a primit titlul de onoare – Cavaliere della Repubblica de către președintele Italiei, în anul 2017.

Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun

Consilier de Stat, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială, ROMÂNIA

Consilier Prezidențial pentru Sănătate, medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. Deține un atestat de studii complementare în Managementul Serviciilor de Sănătate și a absolvit programul de master “Management al Sănătăţii Publice şi al Serviciilor de Sănătate”.

Echipa Medicală coordonată de Dr. Bogdan Moldovan

Triplu transplant renal la Spitalul Sf. Constantin din Brașov, ROMÂNIA

Centrul de Transplant Renal «Prof. Dr. Gilles Mentha» din cadrul Spitalului Sf. Constantin din Brașov a realizat în luna mai 2018 un adevărat maraton de transplant renal, efectuându-se în 2 zile 3 prelevări robotice și 3 implantări de rinichi de la cupluri înrudite (mamă-fiică, soție-soț, soț-soție), numărul transplanturilor efectuate până în prezent în acest centru ridicându-se la 5.

Vincent-Nicolas Delpech

CEO, Spitalul Universitar Necker-Enfants Malades, cel mai mare spital de copii din FRANȚA

Vincent-Nicolas Delpech este directorul Spitalului Universitar ”Necker-Enfants Malades”, cel mai mare spital de copii din Franța. Acesta a fost primul spital de pediatrie din lume. De asemenea, face parte din consiliul Institutului Imagine, primul centru de cercetare privind bolile genetice și cele rare, dar și membru fondator al Organizației Europene a Spitalelor pentru Copii – ECHO.

Prof. Dr. Damián García Olmo

Șef al Departamentului de Chirurgie, Spitalul Universitar Fundación Jiménez Díaz, SPANIA

Medic chirurg, Prof. Dr. Damián García-Olmo are o experiență de peste 30 de ani în domeniul cercetării și în cel clinic. El a efectuat peste 7.000 de proceduri chirurgicale de-a lungul carierei sale. În prezent este profesor de chirurgie la Universitatea Autonomă din Madrid și Șef al Departamentului de Chirurgie de la Spitalul Universitar Fundación Jiménez Díaz.

Dr. Evgeny Solomonov

Șef al Departamentului de Chirurgie Generală și Hepato-pancreato-biliară, Ziv Medical Center, Safed, ISRAEL

Dr. Evgeny Solomonov a finalizat în 2007 programul de bursă clinică în chirurgia hepato-pancreato-biliară și a transplantului de ficat în cadrul Spitalul Queen Elizabeth, Birmingham din Marea Britanie. Este unul dintre pionierii chirurgiei robotice a ficatului și este membru executiv al Asociației Clinice de Chirurgie Robotică.

Dr. Youssef Tammam

Coordonatorul programului de cardiologie și cardiochirurgie pediatrică, realizat în parteneriat cu San Donato Hospital Group, la București, Iași și Cluj

Dr. Youssef Tammam este Secretar General al Thoracic Mediterranean Society. Are peste 30 de ani de experiență în domeniul chirurgiei cardiace la Damasc, Milano și București.

Ole Thomsen

Vicepreședinte Executiv, Regiunea Midtjylland, noul Spital Universitar Aarhus, cea mai mare investiție în sănătate din DANEMARCA

Midtjylland este una dintre cele cinci mari regiuni ale Danemarcei, iar Ole Thomsen este responsabil de spitalele regiunii. În prezent, Ole Thomsen supervizează construcția noului Spital Universitar Aarhus care urmează a fi inaugurat în 2018 și 2019.

Prof. Alessandro Frigiola

Președintele Asociației „Bambini Cardiopatici nel Mondo”, ITALIA

Prof. Alessandro Frigiola este unul dintre cei mai importanți experți în chirurgie cardiacă, atât la copii, în domeniul bolilor cardiace congenitale, cât și la adulți, în domeniul bolilor dobândite, efectuând peste 10.000 de operații.

Dr. Adrian Molnar

Director Medical, Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu”, Cluj-Napoca, ROMÂNIA

Dr. Adrian Molnar este Directorul Medical al Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

Prof. Grigore Tinică

Manager, Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I. M. Georgescu”, Iași, ROMÂNIA

Prof. Grigore Tinică este Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I. M. Georgescu” din Iași.

Dr. Cătălin Cîrstoveanu

Șeful Secţiei de Terapie Intensivă nou născuţi din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodovska Curie”, ROMÂNIA

Dr. Cătălin Cîrstoveanu este Șeful Secţiei de Terapie Intensivă nou născuţi din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodovska Curie”, București.

Marco Trivelli

Manager, Spitalul Metropolitan Niguarda, cel mai mare spital din Milano, ITALIA

Marco Trivelli a studiat economia și managementul la Universitatea Bocconi și conduce cel mai mare spital din Milano. Mr. Trivelli are o vastă experiență atât în sectorul privat, în calitate de consultant, cât și în administrația publică. 

Murat Ercan

International Marketing and Business Development Group Director, Medical Park Hospitals Group, cel mai mare grup de spitale private din TURCIA

Cu 29 de spitale construite în 17 orașe și peste 16.000 de angajați, Medical Park Hospitals Group este cel mai mare grup de spitale private din Turcia. 

James Georges

Director al Departamentului de Dezvoltare Internațională, San Donato Hospital Group, cel mai mare grup privat de spitale din ITALIA

San Donato Hospital Group este, de asemenea, lider european atât în domeniul cercetării medicale, cât și al formării medicale

Carmen Uscatu

Președinte, Asociația „Dăruiește Viață”, primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din ROMÂNIA

„Noi Facem Un Spital!” / Din 2012 a ales să devină dăruitor de șanse la viață și apărător al drepturilor pacienților din România, înființând Asociația Dăruiește Viață, alături de Oana Gheorghiu. „Dăruiește Viață” construiește PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, în curtea Spitalului „Marie Curie” din București.

Oana Gheorghiu

Vicepreședinte, Asociația „Dăruiește Viață”, primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din ROMÂNIA

„Cred că dacă ești nevoit să faci un pas în spate, e doar pentru a-ți lua avânt.” / În 2009 a aflat despre cazul unui adolescent diagnosticat cu leucemie, care are nevoie de un transplant de celule stem în străinătate. Decide să se implice, alături de Carmen Uscatu și află că noi, românii, nu suntem asigurați pentru niciun fel de transplant, nici de celule stem și nici de organe.

Reinier Schlatmann

CEO Philips Central and Eastern Europe

Master Partner / Reinier Schlatmann s-a alăturat companiei Philips în anul 2004, iar din noiembrie 2016 este CEO Philips în Europa Centrală și de Est, coordonând 19 țări, inclusiv Polonia, România și Republica Cehă. Înainte de a prelua acest rol a coordonat divizia de tehnologie medicală Philips din Orientul Mijlociu, a fost CEO pentru Ucraina, Caucaz și Asia Centrală, precum și Marketing Manager pentru Țările Nordice – Țările Baltice.  

Marius Geantă

Președinte, Centrul pentru Inovație în Medicină

Marius Geantă este Președinte și Co-Fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină, o organizație non-guvernamentală al cărei obiectiv este promovarea inovației în toate sectoarele sistemului de sănătate. Pasiunea sa pentru inovație în medicină și în special, medicină personalizată, l-a determinat să devină Co-Fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină.

Vasile Ruscovan

Director General, Kapamed International

Partener / Vasile Rușcovan activează de peste 10 ani în domeniul producției, distribuției și managementul stocurilor de dispozitive medicale. Filosofia sa de lucru constă în livrarea de valoare adăugată clienților săi, prestatori de servicii medicale. Crede cu tărie că sistemul de sănătate poate fi eficientizat printr-o prezență mai mare a tehnologiei, atât în acțiunile medicale cât și în cele de management.

Raul San Jose Cortés

Director Southern Europe & UK, Arcomed AG

Partener / Raul San Jose Cortés este Directorul companiei Arcomed AG pentru regiunea Europei de Sud-Est și Director Executiv pentru Arcomedical Infusion Ltd., subdivizia Arcomed în UK. Are o vastă experiență în tehnologia dedicată infuziei de substanțe, fiind unul dintre pionii principali în compania Arcomed ag – unul dintre cei mai respectați furnizori de tehnologie a infuziei din lume.

Luca Militello

CEO, Monza Group România

Speaker și Invitat / Luca Militello este în prezent CEO al Grupului Monza România, grup reprezentat prin Spitalul Monza, Centrul Medical Monza, Monza Metropolitan Hospital, Clinicile Ritmico, Centrele Monza–Ares şi Spitalul Monza-Ares. Acum coordonează o echipă de peste 300 de specialişti în domeniul medical şi continuă să dezvolte servicii medicale de excelenţă pentru pacienţii români.

Ramona Ivan

Director, Direcţia Relaţii Externe şi Finanţări Structurale, CEC Bank

Partener/ Ramona Ivan are o experienţă de peste 24 de ani în sistemul bancar românesc, activând atât în bănci cu acţionariat de stat, cât şi cu capital majoritar privat internaţional, în ultimii cinci ani alăturându-se echipei CEC Bank. Principalele arii de expertiză sunt activitatea de finanţare internaţională și programe naționale în vederea susţinerii proiectelor investiţionale ale companiilor românești.

Paul Cryer

Consultant independent în soluții și inovații pentru organizații medicale și guverne, UK

Paul Cryer este centrat pe rezultate, are o vastă experiență în programele medicale internaționale și cele guvernamentale, dar și o experiență de succes în NHS și sectorul comercial, atât la nivel strategic, cât și operațional. În cadrul Departamentului de Sănătate din NHS, el a fost implicat în dezvoltarea și punerea în aplicare a politicii centrale.

MAI MULTE

Testimoniale

Dr. Călin Gălășeanu 

Country Manager România, Bristol-Myers Squibb

Dr. Rodica Mihăescu

Director Medical, Spitalul Municipal de Urgență din Timișoara

Ana Smaranda Rinder

Manager, Spitalul Județean de Urgență Vaslui

Dan Zaharescu

Director Executiv, ARPIM

Dr. Laurențiu Dașcă

Director Medical, Affidea România

Ionela Misculescu

Director Dezvoltare, Divizia pentru Medici, Banca Transilvania

Frank Christian Mainzer

Area Vice President Global Software and Services, CompuGroup Medical

Dr. Cristina Stănescu

Șef Compartiment Chirurgie Plastică, SJU Brăila

Apariții Media

ARTICOL
"Tema ediţiei 2018 a Convenţiei Române a Spitalelor ROHO este inovaţie şi reputaţie"
Slider

Parteneri

Master Partner

logo-site_philips.png

Professional partner

Parteneri

Susținători și Expozanți

PARTENER AUTO OFICIAL

UN PROIECT CREAT DE

BORO Newsletter

Daca sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Proiecte Conexe Sănătate

Dr. Călin Gălășeanu

Country Manager România, Bristol-Myers Squibb

Professional Partner ROHO

„Bristol-Myers Squibb este o organizație axată pe cercetarea stiințifică, angajată în dezvoltarea, descoperirea și furnizarea de medicamente inovatoare, inclusiv Imuno-Oncologice, care au potențialul de a transforma viața pacienților și de a stabili noi standarde de îngrijire în zonele cu nevoi terapeutice care au rămas restante din punct de vedere clinic. Nevoile pacienților și cercetarea științifică se află în permanență în centrul preocupărilor noastre.”

Dr. Cristina Stănescu

Șef Compartiment Chirurgie Plastică, SJU Brăila

Medic Invitat ROHO

”A fost o onoare pentru mine să particip în calitate de medic invitat la ROHO 2017, un eveniment deosebit care a reunit specialiști din mai multe țări, care au venit cu soluții pentru creșterea calității actului medical. Rezultatele admirabile prezentate de colegii din țările vecine au la bază o mai bună finanțare, un management medical eficient, responsabil și o utilizare judicioasă a resurselor umane și materiale. În România se conturează tot mai clar competiția dintre sistemul public și cel privat. Va fi nevoie de eforturi susținute din partea managerilor și a tuturor profesioniștilor din sănătate pentru eficientizarea sistemului public, iar astfel de evenimente vor aduce un plus de experiență, informațiile acumulate putând fi puse în practică.”

Ana Smaranda Rinder

Manager, Spitalul Județean de Urgență Vaslui

Medic Invitat ROHO

„Am participat la evenimentul Convenția Română a Spitalelor încă de la prima ediție, atrasă fiind de agenda ofertantă și de CV-urile impresionante ale invitaților. Calitatea organizării, ținuta excepțională a invitaților, informațiile împărtășite, precum și oportunitățile de socializare oferite, m-au determinat să particip, cu interes crescut, în fiecare an. Mi-aș dori ca ocazia întâlnirii atâtor manageri de spitale din România, publice și private, să se transforme la viitoarele întâlniri și în șansa de a revigora sau, de ce nu, de a reînființa Asociația Spitalelor din România – ca susținător și apărător a intereselor prestatorilor de servicii medicale spitalicești.”

Dr. Laurențiu Dașcă

Director Medical, Affidea România

Medic Invitat ROHO

”În contextul acreditărilor unităților sanitare, precum și al alinierii la standardele europene, conferința ROHO aduce în prim plan problematicile cu care se confruntă organizațiile medicale de stat sau private. Conceptul evenimentului a evoluat în acest an, prezentând prin profesioniștii din țară și din străinate, importanța guvernanței clinice în managementul organizațiilor medicale. Am văzut aceeași problematică și orientare în prezentările invitaților din țările CEE și din cele vecine și sunt convins că siguranța și calitatea unui serviciu medical furnizat de o instituție medicală reprezintă cele mai importante condiții. Ele trebuie să se adreseze în egală măsură atât structurii, personalului, cât și programelor unei organizații medicale, pentru a avea un rezultat final orientat spre nevoile pacientului și pentru a-i furniza acestuia o experiență cât mai bună. În egală măsură, importanța ROHO o reprezintă întâlnirea directorilor de spitale din țara noastră ​cu profesioniștii din sănătate din alte țări europene, prin discuțiile deschise și împărtășirea experienței lor, pentru ca drumul nostru să fie cât mai scurt și cu rezultatele cele mai bune.”

Dr. Rodica Mihăescu

Director Medical, Spitalul Municipal de Urgență din Timișoara

Medic Invitat ROHO

„Pentru mine, ca Director medical al Spitalului Municipal de Urgență din Timișoara, a fost o oportunitate de a lua contactul cu ceilalti colegi din țară și din alte țări și de a cunoaște aspecte din spitalele lor, care mă ajută în îmbunătățirea cunoștintelor în vederea unei mai bune organizări a managementului calității. Organizarea a fost desăvârșită. Prezența unor speakeri precum Dr. Gheorghe Borcean, Prof. Dr Guido Adler, Prof. Dr Diana Cimpoeșu sau Holly McLaren mi-a produs o reală placere în a-i asculta și a împrumuta de la dânșii lucruri noi, pe care putem să le implementăm sau sau le adaptăm la sistemul nostru sanitar. O reală bucurie și plăcere mi-a facut Hospital Room Concept realizat de Philips, care mi-a demonstrat importanța noilor echipamente pentru dotarea serviciului de urgență și mai ales de ATI în spital. Medicina de urgență deține în țara noastră un rol important și sesiunea a 2-a a abordat cele mai recente provocări în acest domeniu, în vederea creșterii calității actului medical și salvării vieții pacienților, atât în țara noastră, cât și în străinătate. Sesiunea de cardiologie, prevenție și control au completat în mod armonios ziua cu informații importante și în cele două domenii, mai ales în cel al prevenției și al controlului infecțiilor intraspitalicești, care la ora actuală necesită reajustări în țara noastră, în vederea scăderii riscului acestor infecții. Vă felicit și vă doresc succes în continuare !”

Dan Zaharescu

Director, ARPIM

Partener Instituțional ROHO

”ARPIM are drept misiune facilitarea accesului pacienţilor români la standardele europene de sănătate. Implicarea noastră în calitate de Partener Instituţional la acest eveniment a fost, astfel, un pas firesc. Totodată, suntem de părere că singura cale de a transforma sistemul de sănătate într-unul cu adevărat benefic pacienţilor, este asigurată de dialog şi de colaborarea între toți actorii din sistemul de sănătate. ROHO oferă un nou prilej pentru ca reprezentanţii industriei, ai mediului academic și decidenţii din sănătate să găsească alături de reprezentanţii principalelor spitale din România soluţii care să contribuie la reformarea sistemului, la creşterea accesului pacienţilor la medicamente de ultimă generaţie şi la îmbunătăţirea condiţiilor din spitale.”

Ionela Misculescu

Director Dezvoltare, Divizia pentru Medici, Banca Transilvania

Susținător ROHO

„De peste 11 ani, Divizia pentru Medici a Băncii Transilvania, leader de piață în domeniu, se dedică medicilor din România. În acești ani am învățat să vorbim un pic pe limba medicilor, am ascultat activ înainte de a propune și am trăit în nenumărate rânduri bucuria că le putem fi de ajutor. Am luat o parte din griji de pe umerii Dumnealor, astfel încât aceștia să aibă mai mult timp pentru pacienți, pentru familie și pentru hobby-uri. Cu ajutorul medicilor, am reușit să concepem produse și servicii personalizate, simple și ușor de accesat, fie că nevoile Dumnealor sunt personale, pentru CMI, PFA sau SRL. Și pentru că suntem cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est, ne implicăm și în proiectele medii și mari, finanțăm clinici, spitale și mari operatori medicali, precum și furnizorii de echipamente medicale și creștem împreună cu aceștia spre beneficiul medicilor și al pacienților. Cu deosebită stimă și cu mii de mulțumiri pentru grija față de pacienți.”

Frank Christian Mainzer

Area Vice President Global Software and Services, CompuGroup Medical

Professional Partner ROHO

”Tema calității în domeniul medical este una în care suntem activ implicați, CompuGrup Medical fiind unul dintre marii jucători la nivel mondial în domeniul eHealth. Cunoștințele pe care le-am acumulat în cei 25 de ani în care compania activează, acoperă o gamă foarte largă de produse din domeniul medicinii digitale, soluțiile noastre fiind utilizate în peste 50 de țări. În România, CGM intenționează să implementeze o soluție de telemedicină. Susținem inițiativa ROHO și ne bucurăm să fim partenerii unui eveniment care reprezintă un etalon în ceea ce privește excelența calității inovației în medicină și domeniile conexe acesteia. În același timp, suntem recunoscători că putem să ne conectăm cu specialiști din domeniu și împreună să lucrăm la creșterea calității sistemului medical din România.”

Vreau să devin Partener

Vreau să particip

Jens Jakob Gustmann

Philips Health Systems Sales Leader CEE

Master Partner ROHO

 

“Misiunea Philips este de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovații relevante pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim „health continuum”. Viziunea ROHO este similară cu a noastră și suntem încântați să fim Master Partner al acestui eveniment.“

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

„A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

„Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

„Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers