Panos Repanas, ALUMIL: Pe lângă produsele potrivite pentru fiecare casă, designul elegant și performanțele dorite, stabilirea încrederii este cheia pentru construcția de case

Urmăriți România Construiește pe Facebook și pe LinkedIN.

 

Panos Repanas este Marketing Manager în cadrul Alumil Rom Industry. Pe 15 septembrie a participat în calitate de speaker la Xgrupul Cum construim “acasă”?, parte a celei de-a doua ediții Building Home 2020 – International Good Living Forum.

 

“Sunt foarte bucuros să fiu astăzi aici! Sunt director de marketing în cadrul Alumil Rom Industry, cu 11 ani de experiență în construcții și 9 ani în vânzări și marketing. În ultimii 2-3 ani, în Alumil România am dedicat o mulțime de resurse și energie pentru a veni mai aproape de comunitatea arhitecturală, deoarece credem cu tărie că învățăm multe de la arhitecți, învățăm multe despre tendințe, dar cel mai important, învățăm nevoile pieței, ceea ce ne permite, de asemenea, să evoluăm ca o companie și să fim receptivi la piață.

 

ALUMIL este un grup multinațional prezent în peste 60 de țări din întreaga lume, cu 32 de filiale pe 5 continente, în timp ce Alumil România este prima filială a Alumil Group, înființată în 1997. Ca atare, deservim în mod constant piața din România timp de aproape 25 de ani, iar viziunea pe care o avem cu privire la modul în care construim o casă se bazează pe principiul fundamental de a oferi fiecărui proprietar de locuință, arhitect și/sau dezvoltator rezidențial produsul corect, la prețul corect și cu performanțe certificate.

Cu alte cuvinte, misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin intensificarea performanței clădirilor lor, cu produse de cea mai înaltă calitate, tehnologie și estetică. Acestea sunt elementele de bază, care în continuare ajung să sporească nivelul de confort și securitate cu un design minimalist, o izolare fonică sporită și o izolație termică excepțională, cu ferestre și uși eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce este deosebit de important începând cu anul viitor în România, datorită implementării a reglementării “clădiri cu consum energetic zero”.

 

Mai mult, filosofia arhitecturală contemporană și principiile de proiectare bioclimatică dictează dezvoltarea ferestrelor și ușilor cu iluminare naturală sporită și aluminiu vizibil redus pentru a produce rezultatul estetic dorit cu performanțele necesare și vederi neobstrucționate, iar gama ALUMIL răspunde cu succes la toate criteriile menționate anterior. Deci, sunt toate aceste caracteristici și parametri suficient de buni pentru a construi o casă în mod corespunzător? Numele de marcă al furnizorului este suficient pentru a fi ales pentru următorul dvs. proiect? În umila mea părere, răspunsul este NU la ambele întrebări, deoarece fără a stabili o relație de încredere cu fiecare dintre părțile implicate în construirea unei case, toate celelalte elemente ar putea să nu fie suficiente sau s-ar putea pierde pe drum…

 

Încrederea este stabilită prin consultarea continuă și aprofundată a tuturor părților interesate pe tot parcursul procesului de construire a unei case. De la începerea proiectului, până la finalizarea lui și apoi prin asigurarea unui sprijin post-vânzare corect de la furnizorul ales. Încredere în design și în specificațiile stabilite de arhitect, încredere în produsul oferit care va satisface specificațiile și nevoile de performanță, dar și la prețul corect pe care proprietarul casei sau dezvoltatorul este dispus să îl plătească, întotdeauna pe principiul raportului calitate-preț. Încredere pentru executarea lucrărilor și instalarea corectă a sistemelor alese de către profesioniști instruiți și certificați. Încredere în îndeplinirea dorințelor proprietarului legate de confort, siguranță și durabilitate în timp.

 

Acesta este motivul pentru care în ALUMIL ne dedicăm nu numai proiectării și producerii sistemelor inovatoare de arhitectură din aluminiu care să răspundă perfect cerințelor construcțiilor rezidențiale contemporane, dar cel mai important este să stabilim o relație de încredere și de lungă durată cu toate persoanele implicate în procesul de realizare a viselor și aspirațiilor oricărui proprietar de casă, arhitect sau dezvoltator rezidențial. Prin intermediul unei echipe dedicate și extrem de competențe de ingineri și consultanți și printr-o rețea de profesioniști cu înaltă calificare și instruire, garantăm că ne vom strădui să oferim soluții care să îndeplinească atât cerințele tehnice, cât și cele financiare pentru orice casă.

 

Puteți considera Alumil drept partenerul dvs. de lungă durată, deoarece vom continua neobosit să oferim cele mai bune servicii de consultanță și cele mai bune servicii de pre și post-vânzare în afară de gama noastră inovatoare de produse, așa cum facem în mod constant din 1997 în România.”

#Alumil #BuildingExcellenceEveryDay

 

Xgrupul Cum construim “acasă”? este un proiect realizat de BORO Communication,
în parteneriat cu ArabesqueKONERockwoolAlumilDanfossSomacoKnauf InsulationKnauf GipsAlukönigstahlSkamol.

 

Mai multe despre conceptul Xgroup Meetings puteți aici.

 

Foto © Panos Repanas

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Alte știri din categoria construcții

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers