Finaliștii Romanian Healthcare Awards 2021

Juriul internațional Romanian Healthcare Awards anunță finaliștii celei de-a 2 a ediții a competiției, care s-a desfășurat în perioada septembrie – noiembrie 2021. 


Cei 31 de membri ai juriului, din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Lituania, Belgia, Italia, Olanda, Irlanda și Danemarca au evaluat aplicațiile la cele 7 categorii ale competiției din acest an. 


În continuare vă prezentăm, în ordine alfabetică, finaliștii, care vor fi premiați, alături de câștigători, în cadrul ceremoniei care va fi anunțată în perioada următoare.


“Echipa Medicală a Anului”


Asociația Caravana cu Medici, cu proiectul “Caravana cu Medici”


Fundația HOSPICE Casa Speranței, cu proiectul „Echipa de îngrijiri la domiciliu HOSPICE Casa Speranței – Un model inovativ de îngrijire comunitară a pacienților cu boli incurabile”


Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” Timișoara, cu proiectul „Toți pentru unul, unul pentru toți, împreună pentru pacienți!”


Secția Hematologie a Spitalului Clinic Colentina, cu proiectul ”Semnificația și implicațiile limfopeniei în evoluția pacientului cu COVID 19”


Unitatea Primire Urgențe UPU – SMURD Iași, cu proiectul ”Terapia intensivă din Medicina de Urgență în fața valurilor COVID 19”


“Spitalul Anului”


Fundația HOSPICE Casa Speranței, cu proiectul “Spitalul HOSPICE Casa Speranței – Un model inovativ de îngrijire a pacienților cu boli incurabile”


Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu proiectul ”Pași spre viitor”


Spitalul Județean de Urgență Reșița, cu proiectul ”SOLIDARITATE ÎN O SUTĂ DE ZILE – renovare prin donații și voluntariat”


Spitalul Județean de Urgență Zalău, cu proiectul „Compartiment Ventilație Noninvazivă – model modern de management pre-terapie intensivă al pacienților cu COVID-19”


“Medicul Anului”

Camelia Bănuț, Medic primar pediatru și medic specialist endocrinologie în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, cu proiectul ”Diagnosticul și tratamentul supraponderii și obezității la copil în contextul pandemiei cu SARS-Cov-2”


Theodor Cebotaru, Medic primar chirurgie cardiovasculară, șeful secției de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Monza, cu proiectul “Intervenții chirurgicale minim invazive pe cord”


Raluca Cornean, Medic specialist hematolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, cu proiectul ”Reabilitarea Compartimentului de Hematologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița” 


Gabriel Mitroi, Medic primar Obstetrică și Ginecologie, fondatorul și coordonatorul ”Centrului de Endometrioză București”, cu proiectul ”Centrul de Endometrioză București”


“Proiectul de Cercetare al Anului”


Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, cu proiectul ”TROFOSTEM: Evaluarea efectului gonadotrofinei corionice umane în transplantul de celule stem ca nouă metodă de stimulare a mobilizarii pretransplant.”


Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, cu proiectul ”Evaluarea pe termen lung a riscului cardiovascular la pacienții cu CKD în urma bolii SARS-CoV-2 (CARDIO SCARS IN CKD)”


Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, cu proiectul “Dezvoltarea de pachete software pentru biotipărirea tridimensională a modelelor tumorale pentru cercetări oncologice și validarea experimentală a acestora”


Universitatea de Medicina și Farmacie “Carol Davila” București, cu proiectul ”ENVISION H2020 Sistem digital inteligent tip Plug-and-play pentru supravegherea în timp real a pacienților COVID 19 și luarea deciziilor inteligente în terapie intensivă”


Universitatea Titu Maiorescu București – Facultatea de Medicină, cu proiectul ”Sistem de diagnosticare precoce a șocului septic prin explorarea neinvaziva a microcirculatiei orale”


“Inovația Medicală a Anului”


CardioMedive, cu proiectul “CardioMedive”


Calitakropolis, cu proiectul ”Soluția Digitală MediQapp Versiunea 5.0 conectează personalizat E-Sănătate și E-Învățare”


XVision, cu proiectul „XVision”


WOLF-e ROBOTICS, cu proiectul ”WOLF-e ROBOTICS: Tehnologie & Inovație pentru Revoluționarea Standardelor Dezinfectării”


“Campania Medicală a Anului”


Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu proiectul ”Campania națională de vaccinare împotriva COVID-19 – ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM PANDEMIA”


Fundația HOSPICE Casa Speranței, cu proiectul „Cancerul nu stă la distanță”

Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, cu proiectul ”Împreună pentru viitor!”


Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, cu proiectul ”Săptămâna Antifumat: Renunțarea la fumat salvează vieți”


Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, cu proiectul “Împreună redăm normalitatea – Maratonul Vaccinării Ediția București”


“Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”


Consiliul Județean Sibiu, cu proiectul ”Dezvoltarea PORTALULUI MEDICAL la nivelul județului Sibiu”

Societatea Română de Hematologie, cu proiectul ”Creşterea calităţii serviciilor medicale acordate pacientului cu hemofilie şi înfiinţarea unui registru naţional de hemofilie şi tulburări de coagulare în România”


Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu proiectul ”Calitatea serviciilor medicale şi siguranţa pacientului neurochirurgical. Limitarea sechelelor postoperatorii pentru pacienţii cu tumori cerebrale.”


Spitalul de Urgență “Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe, cu proiectul „Utilizarea implantelor cranio-faciale personalizate în reconstrucția traumatismelor și ablațiilor osoase în patologia oncologică a capului”


Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, cu proiectul “Împreună pentru viață!”


Despre Romanian Healthcare Awards 


Prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.


Parteneri și Susținători


Ediția 2021 este susținută de Philips, Bristol Myers SquibbAbbvieKapamed și Hygienium.


Organizatori


Spațiul Medical și BORO Communication

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Alte știri din categoria educație

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers