Beatrice Dumitrașcu, One United Properties: Pornind de la premisa că beneficiarul dictează piața, noi am intuit un trend pe piață tradus în concepte noi, cum ar fi proiectele mixed-use

Urmăriți România Construiește pe Facebook și pe LinkedIN.

 

Beatrice Dumitrașcu este vice-president residential division, One United Properties România și a a participat pe 15 septembrie în calitate de speaker în cadrul celei de-a doua ediții Building Home 2020 – International Good Living Forum.

 

Mă bucur să fiu astăzi aici. Am pregătit o prezentare despre proiectul One Floreasca City, proiect care va deveni emblematic, iar asta deja se vede prin numărul mare de fotografii care sunt postate pe rețelele de socializare de către fotografi profesioniști sau de cei care au în proximitate diverse puncte comerciale. Este un proiect minunat, multifuncțional, care se desfășoară pe 2,8 hectare de teren: 24.000 de mp GLA sunt dedicați clădirii de birouri, iar pentru partea rezidențială avem 247 de apartamente concentrate pe 3 clădiri: două de 15 și una de 20 de etaje, cu foarte multe spații verzi. 

 

Așa cum deja s-a menționat, vorbim despre un moment în care piața s-a schimbat foarte mult, în sensul în care ne dorim ca proiectele de real estate să fie sustenabile, să fie proiecte care să integreze sisteme inteligente și eficiente.

 

Pornind de la premisa că beneficiarul dictează piața, noi am intuit un trend pe piață tradus în concepte noi, cum ar fi, spre exemplu, proiectele mixed-use. Noi am avut această inițiativă de a dezvolta proiecte multifuncționale înainte de pandemie, iar acum, în noul context, observăm că oamenii încep să caute un spațiu de locuit generos, vor să aibă spații verzi, să aibă o grădină, să beneficieze de spații comune utile atât lor, cât și copiilor, își doresc să aibă zonă comercială pe care să o poată accesa rapid și să aibă, eventual, și un birou pe care să-l folosească în proximitatea casei.

 

Spre exemplu, One Herăstrău Towers este unul din proiectele noastre care se va livra în zona Aviației în luna decembrie și totodată al doilea proiect în cadrul căruia avem dezvoltat conceptul de parter și etajul întâi ca zone comerciale, respectiv de birouri cu spații mici. Ele ajută companiile care nu au nevoie de mai mult de 200 de metri de spațiu de birou să poată achiziționa un loc potrivit lor. E foarte dificil în prezent pentru o companie mică să reușească să cumpere o clădire de birouri, pentru că ar fi costurile mult prea mari, prin urmare ele rămân captive în zona de închiriere. 

 

Dar, deopotrivă există în momentul acesta și varianta în care te poți muta într-un spațiu de locuit care să aibă și zonă comercială, cu accese separate și spații de birouri. Oarecum se închide un cerc destul de important în astfel de concepte imobiliare, mai ales că timpul este atât de prețios și vrem să petrecem cât mai puțin timp în trafic sau în mijloacele de transport.  

 

Legat de măsurarea satisfacției beneficiarilor noștri, o să dau drept exemplu primul nostru proiect mai mare, One Floreasca Lake. Acesta oferea pe zona de penthouse-uri încălzire în pardoseală, spre deosebire de etajele inferioare, unde nu exista acest lucru. La următorul proiect, One Herăstrău Park, toate apartamentele au avut incluse autmat în standard încălzirea în pardoseală, pentru că a fost apreciată și am putut măsura beneficiile celor care locuiau în acele apartamente. Și cu toate că doar penthouse-urile aveau încălzire în pardoseală, costurile de întreținere erau mai mici tot pentru aceștia, nu și pentru ceilalți. 

 

Foarte important a fost pentru noi să vedem cum reacționează clienții la ceea ce noi livrăm. Motiv pentru care de la proiect la proiect s-au introdus elemente noi. Concluzia este că am folosit foarte puternic feedback-ul venit de la potențialul client, respectiv de la clientul cumpărător, care a atras după sine recomandări, oameni care sunt mulțumiți și care vor să vină să locuiască la noi. “

 

Building Home 2020 – International Good Living Forum este un proiect realizat de BORO Communication, în parteneriat cu ArabesqueKONERockwoolAlumilDanfossSomacoKnauf InsulationKnauf GipsAlukönigstahlSkamol.

 

Foto © Beatrice Dumitrașcu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

BORO Newsletter

Dacă sunteți interesat de noutățile din cadrul evenimentelor/proiectelor noastre

vă rugăm să vă înscrieți aici.

Alte știri din categoria real estate

Vreau să particip

Vreau să devin Partener

Ene Gîrban

Director General, AGRO-IND COM, Buzău, +2000 ha
Fermier Invitat

Evenimentul RALF, care a reușit să unească mari fermieri români, a fost un real succes. S-au spus puncte de vedere foarte clare și totodată invitații au avut o prezență remarcabilă. Întregul eveniment a avut o ținută de gală.

Vlad Bontaș

Director, AGROCOV, Galați, +5500 ha
Fermier Invitat
Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru invitația acordată și să vă felicit pentru organizarea Forumului, una foarte bine structurată, atât în baza invitaților, cât și a subiectelor abordate. A fost o zi plină de acumulare de informații, sperăm noi folositoare, iar când ne-au permis pauzele am profitat pe partea de networking cunoscând alți colegi din țară și povestind unii altora cu ce ne lovim în fermele noastre și ce putem îmbunătăți.

Dr. Cristian Radu Jecan

Director Medical, Spitalul „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, București

Medic Invitat ROHO

“Mulțumesc organizatorilor pentru conceptul și formatul evenimentului Convenția Română a Spitalelor ROHO 2017. A fost o onoare și în același timp o experiență remarcabilă să onorez invitația primită. Conferința a oferit un cadru de întâlnire ideal pentru membrii echipelor de management din spitalele românești, prin asigurarea unui cadru propice de schimbare a informațiilor, de împărtășire a problemelor întâlnite în cadrul procesului de management spitalicesc și mai important, a soluțiilor găsite. Participarea specialiștilor și a profesioniștilor din sănătate din alte țări europene în cadrul ROHO, mai ales a celor din zonele învecinate cu România, a asigurat o diseminare largă a unor proiecte și soluții specifice implementate de aceștia, care pot constitui un model și pentru țara noastră.”

Dr. Elisabeta Raț

Manager, Spitalul Municipal Carei, Satu Mare

Manager Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru faptul că și în acest an m-ați onorat cu invitația de a participa la acest eveniment. Din prezentările Speakerilor din sănătate, de la noi și din străinătate, am observat că preocuparea deosebită pentru asigurarea calității actului medical și siguranța pacienților câștigă tot mai mult teren în managementul spitalelor publice și private. Cred că, în activitatea zilnică din unitățile sanitare, protocoalele terapeutice și procedurile de lucru implementate, definesc bune practici de eliminare a riscurilor clinice, combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale și nu în ultimul rând, o abordare corectă și eficientă a diagnosticării și a tratamentului pacienților.”

Petru Șușca

Manager, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Cluj

Manager Invitat ROHO

“Convenția Română a Spitalelor se evidențiază în peisajul evenimentelor din România. Reunind profesioniști din domeniul medical, evenimentul devine un prilej de a împărtăși experiență, dar și o ocazie de a interacționa cu oameni cu preocupări similare. Am apreciat alegerea atentă a speakerilor. Cunoștințele acestora sunt de un real folos în munca zilnică și pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care ne confruntăm. Calific ediția din 2016 a Convenției Române a Spitalelor drept un eveniment constructiv și de calitate.”

Dr. Alina-Bondoc

Director Medical, Medlife Titan, București

Medic Invitat ROHO

”Vă mulțumesc pentru invitatia la ROHO 2017 și mă bucur că am avut prilejul să particip și să ascult profesioniști din managementul medical, atât din România, cât și din străinătate. Consider că un asemenea eveniment pune România pe hartă, ca țară europeană, care oferă servicii de sănătate populației, la standarde de înaltă calitate. Este extrem de important schimbul de experiență și de viziune la nivel de management, pe care îl oferă un eveniment de acest tip, și nu în ultimul rând, posibilitatea de a cunoaște persoane-cheie din acest domeniu și de a lega relații profesionale de durată. Am apreciat în mod deosebit oportunitatea de a crește vizibilitatea sistemului medical privat în fața guvernanților, atât pe plan național, cât și internațional, prin promovarea unor organizații cum ar fi European Union of Private Hospitals (EUHP).”

Dr. Mircea Cinteză

Șeful Secției Cardiologie 1, Spitalul Universitar de Urgență București

Medic Invitat ROHO

“A fost impresionant interesul pentru Convenția Română a Spitalelor. Un mare număr de participanți au venit la București din întreaga țară. Temele dezbatute sunt importante pentru oricine este implicat în activitatea de management medical.”

Vlad Bontaș

Manager, AGROVOC, Galați, +5500 ha

Guest Farmer

First and foremost, I want to thank you for your invitation and to congratulate you on the organization of the Forum, which was very well structured, both in terms of the guests, as well as of the topics addressed. It was a day full of – we hope – useful information; when the breaks allowed it, we made the most of the networking part to become acquainted with other Romanian colleagues and to talk about the problems in our farms and what could be improved.

Ciprian Dogaru

Executive Manager, Hotel Ambient 4*, Brașov

FORO Guest

The quality of the services must be continuously improved, and this is done through regular trainings and last-minute information shared with the relevant departments. Maintenance of hotel spaces is also a priority, as good hotel services cannot compensate for unattended space and vice versa. A mix between the two components is ideal and leads to the success of the customer relationship. A hotel’s reputation is its business card. In the online environment, the grades given by the guests are the mirror of the activity of the hotel, and they can be improved by good management and communication with the client.

Bogdan Arsene

General Manager, Best Western Stil Hotel 4*, Bucharest

FORO Guest

The policy of the Best Western Stil hotel has a very important component of customer service. We care about our guests and are very attentive to the feedback they send us through various forms (directly at the hotel reception, in direct meetings with our staff, through the hotel feedback forms, through the pages of TripAdvisor, Booking, Facebook etc.). Feedback from our guests helps us to maintain the level of services and facilities we offer to a certain standard and to make improvements. In the last 2 years we have made significant investments in this regard.

Chef Ștefan Popescu

Executive Chef, Pullman Bucharest World Trade Center

FORO Guest 

Un restaurant este în sine o investiție complexă. Una dintre problemele actuale în acest domeniu este calitatea serviciilor, motiv pentru care este imperativ să investești în această direcție. Un restaurant poate rămâne „de top” doar menționând calitatea – de aceea acest concept trebuie înțeles în detaliu. Concurența crește în toate sectoarele, iar cea mai bună modalitate de a vă distinge de ceilalți este reputația pe care o construiți. Decizia de a folosi reputația ca instrument de construire a carierei diferă de la un sector la altul și depinde de obiectivul profesional. Cu toate acestea, a fi un profesionist cu vizibilitate devine un mijloc tot mai necesar de dezvoltare a carierei.

Proiect: Openville

Timisoara, Romania

IULIUS & ATTERBURY EUROPE

Openville este cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei, în proximitatea Iulius Mall. Acesta va fi principalul pol de business, retail şi entertainment din regiune şi va fi inaugurat în primăvara anului 2019, odată cu finalizarea primei etape. Openville va reprezenta o destinaţie cosmopolită de lifestyle, care va include: şapte clădiri de birouri, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, restaurante şi cafenele tematice, un nou concept de cinema, carusel pentru copii şi săli de evenimente. Valoarea investiţiei este de peste 220 de milioane de euro.

Presented by

Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018
Raluca-Munteanu-1
Raluca Munteanu
Business Development Manager IULIUS
Speaker DEVO 2018

Other Projects & Speakers