Sănătate

Despre

ROHO – Convenția Română a Spitalelor

ROHO – CONVENȚIA ROMÂNĂ A SPITALELOR sau ROMANIAN HOSPITAL CONVENTION este un proiect de comunicare dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică medicală, din activitatea clinică, de asistență și de îngrijiri, de furnizare a serviciilor medicale și de management medical. ROHO se adresează directorilor medicali și șefilor de secții clinice, liderilor din industria medicală și cea conexă, furnizorilor de soluții și de tehnologii.

[...]

Dr. Gheorghe Borcean

Președintele Colegiului Medicilor din România (CMR)

Chairman și Invitat Special / "Calitatea actului medical este dependentă în primul rând de respectul principiilor perene ale practicii profesiei medicale: competența, conștiința, respectul autonomiei pacientului, respectul confidențialității, independența profesională, iubirea de profesie, iubirea aproapelui, disponibilitatea necondiționată."

Prof. Dr. Guido Adler

Director Medical și CEO al Spitalului Universitar Heidelberg

Invitat Special și Keynote Speaker / "The convention area and the exhibition rooms were ideal for intense discussion between participants. The presentations covered a wide spectrum of topics in medical care. A further highlight of the meeting was the presentation of the hospital room concept by Philips."

Prof. Dr. Juliusz Jakubaszko

Director pentru Europa al Federației Internaționale pentru Medicină de Urgență

Invitat și Keynote Speaker / "Profesor şi Preşedinte al Bydgoszcz Collegium Medicum, Universitatea Nicolaus Copernicus din Torun, Polonia. Ambasador al Europei la IFEM. Medic de Urgenţă, medic primar ATI. Este recunoscut pe plan internațional ca un pionier al medicinei de urgență în Polonia și Europa Centrală și de Est."

Usman Khan

Director, The European Health Management Association (EHMA)

Invitat și Speaker / "Valoarea evenimentului ROHO, din perspectiva Asociației Europene de Management în Sănătate (EHMA), constă în faptul că oferă o platformă excelentă de comunicare pentru profesioniștii din sănătate din România, care au ocazia de a învăța atât din experiențele interne, cât și din cele internaționale."

Alexandru Popescu

CEO Phillips South East Europe

Invitat și Master Partner / "Abordarea noastră în domeniul sănătății este una integrată, prin soluții dezvoltate pentru și împreună cu partenerii noștri. Viziunea proiectului ROHO - Convenția Română a Spitalelor este similară cu a noastră și suntem încântați să fim partenerul principal al acestui eveniment."

Dr. Jim Gray

Redactor Șef, The Journal of Hospital Infection, Healthcare Infection Society

Invitat și Speaker / "Jim Gray este Microbiolog Consultant şi Medic specializat în Controlul Infecţiilor la Spitalele pentru Copii şi Femei din Birmingham. Jim deţine roluri editoriale şi la International Journal of Antimicrobial Agents şi Journal of Pediatric Infectious Diseases."

Dr. Youssef Tammam

Membru al Mediterranean Thoracic Society

Invitat și Speaker / "Cu o expertiză de peste 30 de ani în chirurgia cardiacă, Dr. Tammam Youseff a operat cu succes peste 600 de pacienţi adulţi şi peste 1.000 de cazuri de copii şi nou-născuţi cu malformaţii cardiace severe. Activitatea sa este legată de centre medicale de referință din Italia, Siria și România."

As. Ramona Marincaș

Director de îngrijiri, Spitalul Județean de Urgență Zalău

Invitat și Speaker / "Experiența trăită m-a făcut să plasez evenimentul pe locul 1 într-un top personal. Un alt aspect inedit și foarte impresionant a fost aranjarea acelor camere de spital care au prezentat aparatura medicală, dar care au și simulat traseul unui pacient, foarte ușor de înțeles și foarte util pentru participanți."

FOTO

VIDEO

Proiecte

NOUTĂŢI

Inline
Inline