Agricultură

Despre

RALF – Romanian Agriculture Leadership Forum

Forumul Internațional de Agricultură RALF este un proiect de comunicare dedicat marilor fermieri și liderilor din industrie, care prezintă bune practici, modele de business și exemple de succes din agricultura românească și internațională.

[...]

Pekka Pesonen

Secretar General, COPA și COGECA, vocea unită a fermierilor în Uniunea Europeană, Finlanda

Invitat Special // “Agricultura românească este un actor-cheie pe piața Uniunii Europene, și, ca atare, fermierii și sectorul agroalimentar din România trebuie să-și exprime în mod activ preocupările și să caute soluții împreună cu omologii lor europeni.”

Tim Hassell

Farm Manager, Goodwood Farm / Farm Manager of the Year 2015, în Marea Britanie

Speaker și Fermier Invitat / "I must say I was very impressed with how the day went, how friendly and helpful everybody was and I got a sense of how proud everybody is of Romania. On a personal note this was the first time I had spoken to such a large group of people so thank you for the opportunity."

Dr. Ing. Dimitrie Muscă

Director General, Combinatul Agroindustrial Curtici / "Fermierul Anului 2015" în România

Speaker și Fermier Invitat // "Trebuie în permanență să citești, să vezi, să înveți și să muncești. Numai așa poți rămâne performant. Putem concura cu orice firmă de profil din Europa. Productivitatea spune totul. Voi spune povestea CAI Curtici la RALF, în noiembrie."

Dr. Ing. Lucian Buzdugan

Președinte, AGRICOST / Manager al celei mai mari exploatații vegetale din Europa, România

Speaker și Fermier Invitat / "Este pentru prima dată când o organizație grupează pe marii fermieri din România. Pe umerii acestora stă de fapt principala bază a producției agricole din România, principală sursă de export pe care o realizăm, principala sursă de contribuție, din agricultură, la PIB-ul României."

Jeroen van Wijk

Președinte al filialei regionale a LTO Dutch Organisation for Agriculture and Horticulture, Olanda

Speaker și Fermier Invitat / "Jeroen van Wijk a fost nominalizat de către Dutch Organisation for Agriculture and HorticultureDutch Organisation for Agriculture and Horticulture (LTO Nederland) pentru participarea la RALF 2016."

Doriana Nițu

General Manager, KWS Semințe, România

Master Partner RALF 2016 // "Ne implicăm în activitatea fermierilor parteneri din țara noastră cu soluții care să aducă plusvaloare în ferme, fie că vorbim de proiecte relevante proprii sau de programe specifice susținute în parteneriat, așa cum este participarea în calitate de Master Partner la RALF 2016."

Markus Rediger

Președintele Federației Internaționale a Jurnaliștilor din Agricultură IFAJ, Elveția

Speaker și Invitat / "Rolul jurnalismului agricol este important deoarece societatea devine din ce în ce mai urbanizată, cu puțini oameni care au vreun tip de contact direct cu pământul. Noi ajutăm la construirea unor punți de cunoaștere și înțelegere."

Radoslaw Nienartowicz

Vicepreşedinte al Consiliului European al Tinerilor Fermieri (CEJA), Polonia

Speaker și Fermier Invitat // "Rolul pe care tinerii fermieri și organizațiile acestora îl au în modelarea Politicii Agricole Comune (PAC) la nivelul uniunii Europene este unul extrem de important."

FOTO

VIDEO

Proiecte

NOUTĂŢI

Inline
Inline