Agricultură

Despre

RALF – International Large Farmers Forum

RALF – International Large Farmers Forum este un eveniment dedicat marilor fermieri (+1000 ha) și liderilor din agricultură, care prezintă bune practici, modele de business, exemple de succes și studii de caz din agricultura românească și internațională. Forumul reunește anual la București peste 300 de mari fermieri din toate regiunile României, alături de invitați și speakeri internaționali din mai multe țări. Mai multe pe www.ralf.com.ro

[...]

Michael Dörr

Fermierul Anului 2016 în cadrul Ceres Award, GERMANIA

Speaker și Fermier Invitat / Ferma sa modernă de vaci din Roßdorf a atras atenția în ultimii ani prin productivitate, dar mai ales prin noile tehnologii utilizate. Vizitată în egală măsură de numeroși politicieni și jurnaliști, ferma lui Michael Dörr este un exemplu de bună practică din agricultura germană. Premii recente: 2016 Dairy Cattle Farmer of the year – German speaking countries, 2016 Farmer of the year – German speaking countries.

Nicolae Sitaru

Managerul Fermei ELSIT, + 2000 ha, ROMÂNIA

Speaker și Fermier Invitat / Nicolae Sitaru este unul dintre cei mai apreciați fermieri români, pentru activitatea sa de referință în domeniul agricol, fiind reprezentativ pentru Regiunea Sud-Muntenia.

Mark Anson

Manager, Anson Family Farms, Indiana/Illinois, + 7000 ha, SUA

Speaker și Fermier Invitat / Mark reprezintă o familie cu mai multe generații de fermieri din Indiana/Illinois, Statele Unite ale Americii. Obiectivul său principal este acela de a obține soluri sănătoase, utilizând noile tehnologii.

Artur Rissine

Director General și co-proprietar, Stepova Agricultural Corporation, +13000 ha, Dnipro, UCRAINA

Speaker și Fermier Invitat / Stepova Agricultural Corporation exploatează o suprafață agricolă de peste 13000 de hectare în regiunea Dnipropetrovsk, fiind una dintre companiile de referință pentru agricultura Ucrainei. Cultivă în special porumb.

FOTO

VIDEO

NOUTĂŢI

Inline
Inline