Sănătate

Despre

# medicină de încredere

“MEDICINĂ DE ÎNCREDERE” este un concept creat și implementat de agenția noastră pentru Colegiul Medicilor din România. Conceptul poziționează profesia de medic sub semnul încrederii, din dublă perspectivă: a medicilor față de propria profesie și a publicului față de profesia de medic.

[...]

Dr. Patriciu-Andrei Achimaş-Cadariu

Ministrul Sănătății, Guvernul României

Invitat Special // "Este o onoare să fiu invitat astăzi în mijlocul dumneavoastră. Cred că sunt astfel de momente în care trebuie să redobândim acea încredere despre care vorbim"

Dr. Diana Loreta Păun

Consilier de Stat, Departamentul Sănătate Publică, Președinția României

Invitat Special // "Sunt onorată să particip din partea Administrației Prezidențiale la Deschiderea Oficială a întâlnirii anuale a profesiei de medic din România. Doresc în primul rând să vă felicit pentru alegerea temei din acest an - Medicină de Încredere - temă de mare actualitate și importanță"

Dr. Gheorghe Borcean

Președintele Colegiului Medicilor din România

Invitat Special // "Consider că ar trebui să focalizăm acțiunile breslei noastre asupra MEDICINEI DE ÎNCREDERE. Mizez profund pe această MEDICINĂ A ÎNCREDERII reciproce dintre doctor și pacient și socotesc că asupra ei ar trebui să reflectăm cu mai mult curaj"

George Ivașcu

Director, Teatrul Metropolis, București

Invitat // "Întâlnirea cu profesia de medic mă onorează și mă bucură, în egală măsură"

FOTO

NOUTĂŢI

Inline
Inline