Proiecte speciale

Despre

FORO – International Forum for Reputation in Hospitality

FORO este despre reputație, despre calitatea serviciilor și despre calitatea spațiilor în industria ospitalității. Forumul promovează exemplele de bună practică și de management, investițiile și proiectele reprezentative din industrie, în contextul referințelor internaționale recente. Mai multe pe www.foro.com.ro

[...]

Peter Ducker FIH

CEO, Institutul Ospitalității, Marea Britanie

Speaker și Invitat / Institutul Ospitalității promovează de peste 75 de ani excelența și profesionalismul în industria de profil, reunind manageri din peste 100 de țări. Peter Ducker este Director Executiv al Institute of Hospitality. A urmat cursurile Universității Oxford și timp de mai mulți ani a condus Asociația The Hotel Booking Agents, cu un portofoliu de peste 85 de agenții și 205 hoteluri. Face parte din top 50 cei mai influenți oameni din industrie.

Vincent Vermeulen

Managing Director, Școala pentru Majordomi și Ospitalite, Belgia

Speaker și Invitat / Școala de Majordomi fondată de Vincent Vermeulen este una dintre cele mai apreciate din Europa. Vincent Vermeulen reprezintă a patra generație a unei familii care și-a dedicat întreaga viață industriei ospitalității. După ce a condus restaurante cu stele Michelin și a colaborat cu hoteluri de lux din întreaga lume, acesta a pus bazele școlii plecând de la nevoia industriei hoteliere de servicii de înaltă calitate. Este de asemenea fellow al Guild of International Professional Toastmasters

Chef Thomas Bühner

Proprietar, Restaurant La Vie, Osnabrück: 3* Michelin + 19 puncte Gault&Millau

Speaker și Invitat / Thomas Bühner este unul dintre cei mai premiați și apreciați Chefi din Germania din ultimii 20 de ani și unul dintre cei 10 Chefi deținători de 3 stele Michelin. Restaurantul său din Osnabrück, La Vie, are 3 stele Michelin și 19 puncte Gault&Millau. Thomas Bühner a primit distincția ‘Chef of the Year’ din partea Gault&Millau, a fost ‘Grand Chef’ cu Relais & Chateaux, iar La Vie este membru al ‘Les Grandes Tables du Monde’ din 2010.

Peter Ippolito

Arhitect, Managing Partner, Ippolito Fleitz Group, Stuttgart, Germania

Speaker și Invitat / Peter Ippolito a studiat arhitectura la Stuttgart și Chicago. În 2002 își deschide propriul studio și reușește să își creeze în timp o reputație la nivel internațional cu ajutorul echipei de 80 de designeri pe care o coordonează. El fost primul designer de interior care a apărut în Interior Design Hall of Fame. Biroul multidisciplinar pe care îl conduce a câștigat peste 260 de premii internaționale pentru interioare: 2017 Best of Year Awards – Interior Design Magazine Winner Casual Dining, Red Dot Design Award, INsider Award, German Design Award Interior Architecture, Iconic Awards etc.

FOTO

VIDEO

NOUTĂŢI

Inline
Inline