Proiecte speciale

Despre

DEVO – International Forum of Large Developers

DEVO este un eveniment internațional dedicat marilor dezvoltatori și abordează patru arii tematice: office, retail, industrial-logistic și rezidențial. Forumul își propune să devină, pe de o parte, întâlnirea anuală a marilor dezvoltatori din România și, pe de altă parte, o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, proiecte care construiesc comunități, orașe și regiuni. Mai multe pe www.devo.com.ro

[...]

RALUCA MUNTEANU

Business Development Manager IULIUS

Speaker / În calitate de Business Development Manager a contribuit, timp de doi ani, la îmbunătățirea activității de management al clădirilor United Business Center din Iaşi, componenta de birouri a ansamblului Palas, singura dezvoltare cu destinație mixtă din România, care însumează o suprafață de 70.000 mp de spații office. Totodată, face parte din echipa de dezvoltare a proiectului Openville Timişoara, al doilea ansamblu mixt din portofoliul companiei IULIUS, care va include o suprafață de peste 130.000 mp de spații de birouri şi alți 131.000 mp de retail.

MICHALIS HADJIPANAYIOTOU

CEO, Cybarco Development

Speaker / Este absolvent al Universității din Texas și al Universității din Manchester. Face parte din mai multe asociații profesionale precum CIPA (Cyprus Investment Promotion Agency), Cyprus Chamber of Commerce and Industry sau Association of Large Investment Projects. Din 2008 conduce Cybarco Development.

FRODE GRØNVOLD

Chairman of the Board, Linstow Center Management

Speaker / Din 2004 conduce compania Linstow Center Management, după ce timp de mai mulți ani a deținut funcția de de Director de Operațiuni în cadrul aceleiași companii. Deține un Master în Marketing la Școala Norvegiană de Business, fiind absolvent al Universității Leeds din Marea Britanie. A ocupat de-a lungul timpului poziții de conducere în board-ul mai multor companii importante precum Power Nordic Consumer, Electronic Chain sau Foreign Investor Council.

JAKE JEPHCOTT

Director of Business Development, Olivia Business Center

Speaker / Jake Jephcott a coordonat dezvoltarea Olivia Business Centre încă de la lansarea proiectului, având un rol major în evoluția Centrului. Predă la Universitarea din Gdnask, Facultatea de Management.

FOTO

VIDEO

NOUTĂŢI

Inline
Inline