Sănătate

Despre

# calitatea spațiului medical

BUILDING HEALTH BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM este un proiect de comunicare interprofesională, o întâlnire inedită a profesiilor din sănătate cu profesiile construirii spațiului. Forumul abordează calitatea spațiului medical, legat de calitatea actului medical. Proiectul se adresează arhitecților, managerilor, liderilor și investitorilor din sănătate, furnizorilor de soluții și de tehnologii.

[...]

Arh. Șerban Țigănaș

Președinte, Ordinul Arhitecților din România (OAR)

Co-Chairman // "A construi pentru sănătate și sănătate pentru construire sunt gândurile cu care am început această întâlnire dintre cele două domenii, al sănătății și al construcțiilor în care se desfășoară actul medical"

Dr. Gheorghe Borcean

Președinte, Colegiul Medicilor din România (CMR)

Co-Chairman // "Spitalul reprezintă cel mai complex şi complicat program de arhitectură. Rolul arhitectului în schimbarea imaginii spitalelor este deosebit de important"

Dr. Erik Kreyberg Normann

Președinte, Federația Internațională a Spitalelor (IHF)

Invitat Special // "Spitalele moderne în clădiri moderne au o importanță majoră în asigurarea unor servicii medicale de calitate pentru pacienți"

Prof. Dame Sue Bailey

Chairman, Academia Colegiilor Medicale Regale

Invitat Special // "Condițiile bune de sănătate sunt esențiale în viața copiilor, a adulților și a familiilor, oriunde în lume. Serviciile medicale trebuie să fie sprijinite de o îngrijire bazată pe valori"

Mihai Marcu

Președintele Consiliului de Administrație al MedLife

Invitat și Speaker // "Spațiul medical românesc avea nevoie de un astfel de eveniment"

Constantin Hariton

Director General, Saint-Gobain Construction Products România

Partener // "Ne bucură inițiativa BORO COMMUNICATION de a analiza calitatea spațiului medical și a clădirilor din domeniul sănătății din România"

Arh. Guido Messthaler

Managing Director, HDR Europe

Invitat și Keynote Speaker // "Proiectarea arhitecturală pentru Sănătate, Știință și Cercetare trebuie să îndeplinească standarde extrem de ridicate"

Dr. Adrian A. Udrea

Președinte, Asociația Națională a Oncologilor Privați din România

Invitat și Speaker // "Nici nu mă gândesc că discuțiile nu vor continua, pentru că România are mare nevoie. E un lucru pe care noi, până acum, nu prea l-am făcut"

FOTO

VIDEO

Proiecte

NOUTĂŢI

Inline
Inline