Educație

Despre

Building Education Bucharest International Forum

BUILDING EDUCATION BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM este un proiect de comunicare interprofesională, o întâlnire inedită a profesiilor educației cu profesiile construirii spațiului. Forumul abordează calitatea spațiului educațional, legat de calitatea actului educațional. Proiectul se adresează arhitecților, managerilor, liderilor și investitorilor din educație, furnizorilor de soluții și de tehnologii.

[...]

Arh. Șerban Țigănaș

Președinte, Ordinul Arhitecților din România

Chairman // "Nevoia de educație ca materie primă pentru construcția viitorului României este evidentă și indiscutabilă. Actul educațional este întotdeauna găzduit și influențat de spații cu cerințe speciale de calitate."

Dr. Wendy Pullan

Head of Department of Architecture, University of Cambridge

Invitat Special // "Avem o criză a spațiului public, în prezent, iar ceea ce poate face educația cu adevărat este să ne ajute să recâștigăm acest spațiu"

Arh. David Green

Principal and Higher Education Leader, Perkins+Will

Invitat Special // "Mi-a plăcut foarte mult evenimentul. Sincer, îmi doresc ca și alte țări din regiune să organizeze astfel de evenimente"

Ligia Deca

Consilier de Stat, Departamentul Educație și Cercetare, Președinția României

Invitat și Speaker // "Salut interdisciplinaritatea forumului și în același timp inițiativa organizatorilor de a aduce laolalta experți în educație și arhitecți"

Phil Baty

Editor, Times Higher Education World University Rankings

Invitat și Speaker // "Sunt bucuros de faptul că Times Higher Education are ocazia să participe la acest eveniment interesant"

Prof. Dr. Camelia Gavrilă

Inspector Şcolar General, Inspectoratul Școlar Județean Iași

Invitat // "Apreciez calitatea organizării, inventivitatea și noutatea temei"

Helen Dorfman

Principal, Burntwood School, Marea Britanie

Invitat și Speaker // "Pentru a fi de înaltă calitate, spaţiul educaţional trebuie să fie durabil şi în acelaşi timp flexibil la schimbare, dezvoltare și îmbunătățire"

Ela Moraru

Industry Manager, Large Customer Sales, Google România

Invitat și Speaker // "Evenimentul a fost foarte valoros pentru că am avut ocazia să redefinesc ceea ce spațiul educațional este pentru noi"

FOTO

VIDEO

Proiecte

NOUTĂŢI

Inline
Inline