Noutăți din cadrul proiectelor noastre

AGRO TV despre Forumul Marilor Fermieri RALF

AGRO TV, despre Forumul Marilor Fermieri RALF 2017 – aici[...]

DIGI 24 despre SCHOOL + HOSPITAL 2017

Un material DIGI 24 din cadrul seriei de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2017, care a avut loc pe 19 octombrie la București. Materialul poate fi urmărit aici[...]

Pro TV despre ROHO 2017

Pro TV despre ROHO 2017 – Convenția Română a Spitalelor, eveniment care a avut loc pe 5 octombrie la București. Mai multe aici[...]

BHD, la Palatul CEC

Bucharest Healthcare Debate este un proiect care abordează provocările recente și perspectivele sistemelor medicale europene, cu focus pe Europa Centrală și de Est.


Mai multe aici


[...]

CMR 20+

CMR 20+, un proiect realizat în 2017 pentru Colegiul Medicilor din România, care a marcat 20 de ani de existență a Colegiului, ca organizație reprezentativă medicilor români, cu peste 50000 de membri.


Mai multe aici


[...]

Noul concept School + Hospital 2017

Noul concept School + Hospital 2017 integrează într-o formulă inedită cele două proiecte de comunicare interprofesională dedicate calității spațiului educațional și medical inițiate în 2015 de BORO PR & COMMUNICATION, în parteneriat cu ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA: Building Education Bucharest International Forum și Building Health Bucharest International Forum.


Mai multe informații despre School + Hospital 2017 pot fi solicitate la adresa de email education@borocommunication.ro


[...]

Întâlnirea Europeană a Medicilor de Familie, UEMO București 2016

Pe 21 și 22 octombrie 2016 vom organiza la București întâlnirea europeană a medicilor de familie, cu invitați din peste 20 de țări. Este pentru prima oară când acest eveniment are loc în România.


[...]

Dimitrie Muscă și Tim Hassell, fermierii anului în România și UK, la RALF 2016

Dimitrie Muscă, Fermierul Anului în România și Tim Hassell, Fermierul Anului în Marea Britanie, într-o întâlnire inedită, la București, despre bune practici și exemple de succes din agricultură. Un proiect de comunicare dedicat marilor fermieri.


[...]

“Medicină de Încredere”, un concept creat pentru Colegiul Medicilor din România

“Medicină de Încredere” este noul concept creat și implementat de agenția noastră pentru Colegiul Medicilor din România.


[...]

BRITISH ROMANIAN CHAMBER OF COMMERCE: Building Education Bucharest

BUILDING EDUCATION BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM 2016 is an innovative project of inter-professional communication, a unique meeting of the architectural profession with the educational ones, a partnership aiming to achieve a higher quality educational environment in Romania.


[...]

NOUTĂŢI