Noutăți din cadrul proiectelor noastre

CMR 20+

CMR 20+, un proiect realizat în 2017 pentru Colegiul Medicilor din România, care a marcat 20 de ani de existență a Colegiului, ca organizație reprezentativă medicilor români, cu peste 50000 de membri.


Mai multe aici


Citeşte mai mult >

Noul concept School + Hospital 2017

Noul concept School + Hospital 2017 integrează într-o formulă inedită cele două proiecte de comunicare interprofesională dedicate calității spațiului educațional și medical inițiate în 2015 de BORO PR & COMMUNICATION, în parteneriat cu ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA: Building Education Bucharest International Forum și Building Health Bucharest International Forum.


Mai multe informații despre School + Hospital 2017 pot fi solicitate la adresa de email education@borocommunication.ro


Citeşte mai mult >

Întâlnirea Europeană a Medicilor de Familie, UEMO București 2016

Pe 21 și 22 octombrie 2016 vom organiza la București întâlnirea europeană a medicilor de familie, cu invitați din peste 20 de țări. Este pentru prima oară când acest eveniment are loc în România.


Citeşte mai mult >

Dimitrie Muscă și Tim Hassell, fermierii anului în România și UK, la RALF 2016

Dimitrie Muscă, Fermierul Anului în România și Tim Hassell, Fermierul Anului în Marea Britanie, într-o întâlnire inedită, la București, despre bune practici și exemple de succes din agricultură. Un proiect de comunicare dedicat marilor fermieri.


Citeşte mai mult >

“Medicină de Încredere”, un concept creat pentru Colegiul Medicilor din România

“Medicină de Încredere” este noul concept creat și implementat de agenția noastră pentru Colegiul Medicilor din România.


Citeşte mai mult >

BRITISH ROMANIAN CHAMBER OF COMMERCE: Building Education Bucharest

BUILDING EDUCATION BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM 2016 is an innovative project of inter-professional communication, a unique meeting of the architectural profession with the educational ones, a partnership aiming to achieve a higher quality educational environment in Romania.


Citeşte mai mult >

ADEVĂRUL: Peste 200 de experţi în educaţie se întâlnesc la Building Education Bucharest

Building Education Bucharest International Forum 2016 va reuni, pe data de 3 martie, peste 200 de manageri din educaţie, arhitecţi cu proiecte educaţionale şi specialisti internationali. La eveniment vor participa, printre alţii, şi reprezentanţi ai Universităţii Cambridge.


Citeşte mai mult >

AMBASADA FRANȚEI: Martin Hirsch, invitat special la Building Health Bucharest

Domnul Martin Hirsch, Director General al Assistance publique – Hôpitaux de Paris (AP-HP), cel mai mare grup de spitale din Europa, participă în calitate de Invitat Special la primul eveniment din România dedicat calității spațiului medical, Building Health Bucharest International Forum 2015.


Citeşte mai mult >

TVR 1: Interviuri

Interviuri realizate de TVR 1 în cadrul forumului pentru calitatea spațiului medical, care a avut loc pe 22 octombrie 2015 la București. TVR 1 a reflectat evenimentul prin știri, interviuri și o dezbatere tematică filmată în cadrul forumului.


Citeşte mai mult >

AGERPRES: Președintele Federației Internaționale a Spitalelor vine la Building Health Bucharest

Președintele Federației Internaționale a Spitalelor (IHF), dr. Erik Kreyberg Normann, vine la București pe 22 octombrie în calitate de invitat special al primei ediții a Building Health Bucharest International Forum, un eveniment care aduce la aceeași masă medici și arhitecți, singurul de acest gen din România și din Europa de Est.


Citeşte mai mult >

NOUTĂŢI