Noutăți din cadrul proiectelor noastre

SCHOOL + HOSPITAL, în programul oficial România la Centenar

​Proiectul nostru SCHOOL + HOSPITAL a fost selectat de către Administrația Prezidențială în programul oficial România la Centenar, eveniment care a avut loc pe 15 martie 2018 la Palatul Cotroceni din București (în imagine delegația noastră de la eveniment). Mai multe pe www.presidency.roAGRO TV despre Forumul Marilor Fermieri RALF

AGRO TV, despre Forumul Marilor Fermieri RALF 2017 – aiciDIGI 24 despre SCHOOL + HOSPITAL 2017

Un material DIGI 24 din cadrul seriei de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2017, care a avut loc pe 19 octombrie la București. Materialul poate fi urmărit aiciPro TV despre ROHO 2017

Pro TV despre ROHO 2017 – Convenția Română a Spitalelor, eveniment care a avut loc pe 5 octombrie la București. Mai multe aiciBHD, la Palatul CEC

Bucharest Healthcare Debate este un proiect care abordează provocările recente și perspectivele sistemelor medicale europene, cu focus pe Europa Centrală și de Est.


Mai multe aici


CMR 20+

CMR 20+, un proiect realizat în 2017 pentru Colegiul Medicilor din România, care a marcat 20 de ani de existență a Colegiului, ca organizație reprezentativă medicilor români, cu peste 50000 de membri.


Mai multe aici


Întâlnirea Europeană a Medicilor de Familie, UEMO București 2016

Pe 21 și 22 octombrie 2016 vom organiza la București întâlnirea europeană a medicilor de familie, cu invitați din peste 20 de țări. Este pentru prima oară când acest eveniment are loc în România.


Dimitrie Muscă și Tim Hassell, fermierii anului în România și UK, la RALF 2016

Dimitrie Muscă, Fermierul Anului în România și Tim Hassell, Fermierul Anului în Marea Britanie, într-o întâlnire inedită, la București, despre bune practici și exemple de succes din agricultură. Un proiect de comunicare dedicat marilor fermieri.


“Medicină de Încredere”, un concept creat pentru Colegiul Medicilor din România

“Medicină de Încredere” este noul concept creat și implementat de agenția noastră pentru Colegiul Medicilor din România.


ADEVĂRUL: Peste 200 de experţi în educaţie se întâlnesc la Building Education Bucharest

Building Education Bucharest International Forum 2016 va reuni, pe data de 3 martie, peste 200 de manageri din educaţie, arhitecţi cu proiecte educaţionale şi specialisti internationali. La eveniment vor participa, printre alţii, şi reprezentanţi ai Universităţii Cambridge.


NOUTĂŢI

Inline
Inline